Selamlar
Tapu işlerinden geldim
Sonra bankaya gittim
Eve geldim

Bir türlü konuyla ilgili paylaşım yapamadım
Normal günler ne zaman gelir acaba
Sakin huzurlu zamanlar
Çok özledim de

Selam mikan
Babam cuma günü kaza yaptı
Çok şükür iyiler birkaç kırıkla atlattilar
Annemlerde kaldım hafta sonu bazı işleri yaptık.
Yeni yeni toparlıyorum kendimi
çok geçmiş olsun

selamlar.inişlerle çıkışlarla yine ben.
bugün annemle babam geldi. daha görmedim..
sabah mutfak balkonuyla salonun balkonunu yıkadım.balkondaki masa ve sandalyelerin tozunu aldım hızlıca.oturma odasının pencere kenarlarının tozunu aldım.koltukların üstündeki örtüleri değiştirdim.wc ve lavaboyu yıkadım.tv ve sehpaların tozunu aldım ve böylelikle farkına varmadan geç kaldım.
hayatımda enteresan şeyler oluyor.geniş bir ev hayalim vardı .en son ocak gibi rafa kaldırmıştık eşimle.yapılacak farklı işler ve ödemelerimiz vardı. eşim ani bir kararla ev hayaline geri döndü ve gerçekleştirdi.inşaat başlamamış daha.ödemeler sözleşmler vs halletmiş o kısmı.yaklaşık 18 ay gibi bir sürede teslim edilmesi planlanıyormuş vs.vs. detaylar çok fazla.elimizde birikim varmı deseniz çok fazla yok ama.ödeme planı kafama yattı.ödemede sıkıntı yaşarsak farklı planlarımız var devreye sokacağımız.sizinle paylaşmak istedim.şu dönemde aklımda bile yoktu.

Hayırlı olsun canım
Ödenir bir şekilde hiç o kısmını düşünme bir bakmışsın bitmiş

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, huzurla oturmak nasip olsun. Ah ödemeler konusunda insan bi bunalıyor ama öyle böyle hallediliyor sağlık olsun da

Hayırlı olsun Suhan’cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…