Ben ☝Selamlar
Yarın kendime vakit ayırmayı düşünüyorum
Birde ajandayi kullanma zamanı ara vermiştim
Ajanda alıp kullanmayan varmi
BeeenSelamlar
Selamlar
Kullanan var mı desen daha iyi olurduSelamlar
Yıl bitmeden planlama işlerine el atma zamanı gelmiş
Kullanan var mı desen daha iyi olurdu
Senden bir huzur yayılıyor yine benceBir türlü konuyla ilgili paylaşım yapamadım
Normal günler ne zaman gelir acaba
Sakin huzurlu zamanlar
Çok özledim de
çok geçmiş olsunSelam mikan
Babam cuma günü kaza yaptı
Çok şükür iyiler birkaç kırıkla atlattilar
Annemlerde kaldım hafta sonu bazı işleri yaptık.
Yeni yeni toparlıyorum kendimi
Ben bir sıfırlanıp geleyim en iyisiSenden bir huzur yayılıyor yine bence
Sağol suhanimçok geçmiş olsun
Hayırlı olsun canımselamlar.inişlerle çıkışlarla yine ben.
bugün annemle babam geldi. daha görmedim..
sabah mutfak balkonuyla salonun balkonunu yıkadım.balkondaki masa ve sandalyelerin tozunu aldım hızlıca.oturma odasının pencere kenarlarının tozunu aldım.koltukların üstündeki örtüleri değiştirdim.wc ve lavaboyu yıkadım.tv ve sehpaların tozunu aldım ve böylelikle farkına varmadan geç kaldım.
hayatımda enteresan şeyler oluyor.geniş bir ev hayalim vardı .en son ocak gibi rafa kaldırmıştık eşimle.yapılacak farklı işler ve ödemelerimiz vardı. eşim ani bir kararla ev hayaline geri döndü ve gerçekleştirdi.inşaat başlamamış daha.ödemeler sözleşmler vs halletmiş o kısmı.yaklaşık 18 ay gibi bir sürede teslim edilmesi planlanıyormuş vs.vs. detaylar çok fazla.elimizde birikim varmı deseniz çok fazla yok ama.ödeme planı kafama yattı.ödemede sıkıntı yaşarsak farklı planlarımız var devreye sokacağımız.sizinle paylaşmak istedim.şu dönemde aklımda bile yoktu.
Çok sevindimselamlar.inişlerle çıkışlarla yine ben.
sabah mutfak balkonuyla salonun balkonunu yıkadım.balkondaki masa ve sandalyelerin tozunu aldım hızlıca.oturma odasının pencere kenarlarının tozunu aldım.koltukların üstündeki örtüleri değiştirdim.wc ve lavaboyu yıkadım.tv ve sehpaların tozunu aldım ve böylelikle farkına varmadan geç kaldım.
hayatımda enteresan şeyler oluyor.geniş bir ev hayalim vardı .en son ocak gibi rafa kaldırmıştık eşimle.yapılacak farklı işler ve ödemelerimiz vardı. eşim ani bir kararla ev hayaline geri döndü ve gerçekleştirdi.inşaat başlamamış daha.ödemeler sözleşmler vs halletmiş o kısmı.yaklaşık 18 ay gibi bir sürede teslim edilmesi planlanıyormuş vs.vs. detaylar çok fazla.elimizde birikim varmı deseniz çok fazla yok ama.ödeme planı kafama yattı.ödemede sıkıntı yaşarsak farklı planlarımız var devreye sokacağımız.sizinle paylaşmak istedim.şu dönemde aklımda bile yoktu.
Daha 25 ekimde bi olay varmış bitmiyor evrenin tripleriZor günlerde evrenin bize yolladığı mesajlar varmış
Destan yazdın ama evren 2 haftadır
Neden ama nedenDaha 25 ekimde bi olay varmış bitmiyor evrenin tripleri
Hayırlı olsun Suhan’cımselamlar.inişlerle çıkışlarla yine ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?