Selamlar
Gün sonu değerlendirmesi yapayım
Sabah yoruldum ev toplarken yarım saatlik işi 2 Saatte bitiremedim ama iyileşmeye az kaldı. 2 gün tahmini zaman da geçer.

Annem aradı o sos çok acıymış diğer kavanozu dene dedi no no no bana acı deme anne

Okul git gel işleri oldu
Bugün film izlemedim buraya takıldım iyi oldu

Bakım yaptım saçlarıma yüzümü kremlemedim henüz akşama artık.

Şimdi pilav ve salata yapacagim ödev işi var okuma yapılacak.
Yarının planını yapacağım.

Çok iyi olmuş kızın için sevindim
Senin de için rahat eder hem

Dolap iyi toparlar güle güle kullanın

Kızın için sevindim böyle daha iyi olacak bence

Aylar önce bahsetmiştim aslında boşlukları doldurmak için birseyler yapmanın sürekli hızlı tempo içinde mutsuz olmakla ilgili yazı paylaşmıştım tam olarak anlatamamistim
Burun detayli olarak net bir yazı buldum okumanızı tavsiye ederim

Ertelersem unuturum diye hemen okudum, gerçekten çok doğru hepsi, bir şekilde hareket halinde olmaya odaklanmış durumdayım ben de, fırsat bulursam yoga meditasyon tarzı bir şey denemek istiyorum ama adım atmadan olmuyor tabi bunlar

Sakin bir müzik açıp dinlemeyi seviyorum
Ciddi anlamda bende yapmadım

Hayatımızdaki temponun amacı ne mesela bir kursa zaman geçsin diye mi katıliyorsun veya o bilgileri sonradan keyifle kullanmak için mi

İstesem her türlü aktiviteye katılacak imkanım var ama sonra o bilgilerle ne yapacağım diye soruyorum kendime
Birseyi gerçekten istemem lazım yapmak için

ck'cım, bakıcınız bizimki gibi size çok iyi gelir, hem ev hem çocuk anlamında saolsun çok derleyip toparlıyor bizi, inşallah sende öyle yazarsın önümüzdeki günlerde.

Okudum, çok doğru ben daha önce de söylemiştim aklımda sürekli bir sonraki adımda ne yapacağım var. Yani zihnimi çok yorduğum kesin, ekran sürem de uzadıkça uzuyor. Tavsiyeleri uygulamaya çalışayım bakalım

gün içinde okuyacağım

günaydın

dün evi toplu bırakıp çıkmam iç çıkışı baya iyi geldi bana.bugün sabahta aynı şeyi yaptım.odaları on beş dakika içinde toparladım .yemek işi biraz zorluyor.normalde gelince yemek yapar oturur yerdik.bir saat içinde yemeklerim hazır olur.ama çocuklar eve geçer geçmez acıktık diye hır gür çıkarıyorlar.genelde küçük arıza bu konuda.bu konuda bana fikir sundu.akşam yemek yendikten sonra ikinci günün yemeğini yapmamı teklif etti.böylelikle okul çıkışı yemek hazır olurmuş.benim içinde kolay olurmuş

Senin oğlan çözüm odaklı, sevdim

ck'cım, bakıcınız bizimki gibi size çok iyi gelir, hem ev hem çocuk anlamında saolsun çok derleyip toparlıyor bizi, inşallah sende öyle yazarsın önümüzdeki günlerde.
Tatlım, benim bakıcım sabah 1,5 saatlik iş için geliyor.
Sadece kızı uyandırıp, kahvaltı ettirip, okula bırakıyor. yoksa ev yardımcısı değil yani.

Ekran suresi azaltmak gibi düşünme
Bunaldiginda 15-20 dk ara ver mesela
Düşüncelerinin netlesmesine izin ver
O sırada aklına bir fikir gelir kalkıp onu yaparsın
Kısıtlamak daha çok bağımlılık yapar

Meyve veya aparatif hazirlasan yemek hazır olana kadar

Eski günlük hayatıma yavaş yavaş dönüyorum
Ama enerjim çabuk bitiyor
Kahvemi yaptım geldim

Yatak odalarını toplayıp mak camasir attım
Mutfağı oturma odasını topladim

Süpürme işim kaldı
Birde dün kuruyan çamaşırlar katlanacak.

Bunlar bitince kendime bir bakım yapıp
Biraz video izleyeceğim

Meyve veya aparatif hazirlasan yemek hazır olana kadar
küçüğün yemesi sıkıntılı.büyük her türlü bekler .okulda sabah kahvaltı çıkıyor yemiyormuş.tamam dedik evde yaptırıyoruz.öğleyin yine yemiyormuş.ikindi öğününde meyve yada kurabiye,poğaca vs türü şeyler çıkıyor bir onu yiyormuş.çıkıştada meyve vs versem açlık hissi gidiyor yemek yemiyor bu defada.zaten sabahdan çorba yapıp akşam gelince önden onu veririm diye düşünüyordum kafa rahat olmayıca düzene sokamadım.öğretmene dedim biz kahvaltı yaptırıyoruz yemesede mutlaka masaya oturtun.alışacak yapacak bişey yok dedim.sizde ikna etmeye çalışın dedi.töv est.zaten ben söylüyorum ikna kısmı onlarda olması lazım.bir gün önceden yapmak şaun için hedefim.haftasonuda zaten hazırlık yapıyordum hafta içi için kolaylık olsun diye.bakalım düzelicez inşallahh.ne zaman baba? .:))

Sıkıntılı dönem
Çorba iyi fikir

bunu düşünmesi bile çok güzelmiş yaa, o düzene geçince de o çok güzel geliyor insana aslında ama alışmak zor bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…