Çok iyi olmuşKızımın oyuncakları için ikea tarzı sepetli dolap aldık. Bu akşam onu kuracağız.
Oyuncak dağınıklığı beni bunaltıyor. Çözüm olacağını sanmıyorum ama yine de bir ümit.
Bu arada kızıma sabah bakıcı geliyor artık. Bakıcıyı kızım da sevdi. Bir şeyler rayında olunca kafam daha rahat hissediyorum.
Kızın için sevindim böyle daha iyi olacak benceKızımın oyuncakları için ikea tarzı sepetli dolap aldık. Bu akşam onu kuracağız.
Oyuncak dağınıklığı beni bunaltıyor. Çözüm olacağını sanmıyorum ama yine de bir ümit.
Bu arada kızıma sabah bakıcı geliyor artık. Bakıcıyı kızım da sevdi. Bir şeyler rayında olunca kafam daha rahat hissediyorum.
Ertelersem unuturum diye hemen okudum, gerçekten çok doğru hepsi, bir şekilde hareket halinde olmaya odaklanmış durumdayım ben de, fırsat bulursam yoga meditasyon tarzı bir şey denemek istiyorum ama adım atmadan olmuyor tabi bunlarZihinsel Yorgunluk İle Mücadele
Gelin zihinsel yorgunluk seviyenizi beraber test edelim. Aşağıdaki ifadelerden kaçı sizi anlatıyor? “Ne kadar uyursam uyuyayım, güne açık bir zihinle başlamakta zorlanıyorum.” “Kitap okumak istiyorum ama uzun süre odaklanamıyorum.” “Başlamak istediğim bir sürü şey var ama bir türlü ilk adımı...www.aycakaraman.com
Aylar önce bahsetmiştim aslında boşlukları doldurmak için birseyler yapmanın sürekli hızlı tempo içinde mutsuz olmakla ilgili yazı paylaşmıştım tam olarak anlatamamistim
Burun detayli olarak net bir yazı buldum okumanızı tavsiye ederim
Sakin bir müzik açıp dinlemeyi seviyorumErtelersem unuturum diye hemen okudum, gerçekten çok doğru hepsi, bir şekilde hareket halinde olmaya odaklanmış durumdayım ben de, fırsat bulursam yoga meditasyon tarzı bir şey denemek istiyorum ama adım atmadan olmuyor tabi bunlar
ck'cım, bakıcınız bizimki gibi size çok iyi gelir, hem ev hem çocuk anlamında saolsun çok derleyip toparlıyor bizi, inşallah sende öyle yazarsın önümüzdeki günlerde.Kızımın oyuncakları için ikea tarzı sepetli dolap aldık. Bu akşam onu kuracağız.
Okudum, çok doğru ben daha önce de söylemiştim aklımda sürekli bir sonraki adımda ne yapacağım var. Yani zihnimi çok yorduğum kesin, ekran sürem de uzadıkça uzuyor. Tavsiyeleri uygulamaya çalışayım bakalımZihinsel Yorgunluk İle Mücadele
Gelin zihinsel yorgunluk seviyenizi beraber test edelim. Aşağıdaki ifadelerden kaçı sizi anlatıyor? “Ne kadar uyursam uyuyayım, güne açık bir zihinle başlamakta zorlanıyorum.” “Kitap okumak istiyorum ama uzun süre odaklanamıyorum.” “Başlamak istediğim bir sürü şey var ama bir türlü ilk adımı...www.aycakaraman.com
Aylar önce bahsetmiştim aslında boşlukları doldurmak için birseyler yapmanın sürekli hızlı tempo içinde mutsuz olmakla ilgili yazı paylaşmıştım tam olarak anlatamamistim
gün içinde okuyacağımZihinsel Yorgunluk İle Mücadele
Senin oğlan çözüm odaklı, sevdimgünaydın
dün evi toplu bırakıp çıkmam iç çıkışı baya iyi geldi bana.bugün sabahta aynı şeyi yaptım.odaları on beş dakika içinde toparladım .yemek işi biraz zorluyor.normalde gelince yemek yapar oturur yerdik.bir saat içinde yemeklerim hazır olur.ama çocuklar eve geçer geçmez acıktık diye hır gür çıkarıyorlar.genelde küçük arıza bu konuda.bu konuda bana fikir sundu.akşam yemek yendikten sonra ikinci günün yemeğini yapmamı teklif etti.böylelikle okul çıkışı yemek hazır olurmuş.benim içinde kolay olurmuş
hep kendine odaklı çözümleriSenin oğlan çözüm odaklı, sevdim
Tatlım, benim bakıcım sabah 1,5 saatlik iş için geliyor.ck'cım, bakıcınız bizimki gibi size çok iyi gelir, hem ev hem çocuk anlamında saolsun çok derleyip toparlıyor bizi, inşallah sende öyle yazarsın önümüzdeki günlerde.
Ekran suresi azaltmak gibi düşünmeOkudum, çok doğru ben daha önce de söylemiştim aklımda sürekli bir sonraki adımda ne yapacağım var. Yani zihnimi çok yorduğum kesin, ekran sürem de uzadıkça uzuyor. Tavsiyeleri uygulamaya çalışayım bakalım
Meyve veya aparatif hazirlasan yemek hazır olana kadargünaydın
dün evi toplu bırakıp çıkmam iç çıkışı baya iyi geldi bana.bugün sabahta aynı şeyi yaptım.odaları on beş dakika içinde toparladım .yemek işi biraz zorluyor.normalde gelince yemek yapar oturur yerdik.bir saat içinde yemeklerim hazır olur.ama çocuklar eve geçer geçmez acıktık diye hır gür çıkarıyorlar.genelde küçük arıza bu konuda.bu konuda bana fikir sundu.akşam yemek yendikten sonra ikinci günün yemeğini yapmamı teklif etti.böylelikle okul çıkışı yemek hazır olurmuş.benim içinde kolay olurmuş
küçüğün yemesi sıkıntılı.büyük her türlü bekler .okulda sabah kahvaltı çıkıyor yemiyormuş.tamam dedik evde yaptırıyoruz.öğleyin yine yemiyormuş.ikindi öğününde meyve yada kurabiye,poğaca vs türü şeyler çıkıyor bir onu yiyormuş.çıkıştada meyve vs versem açlık hissi gidiyor yemek yemiyor bu defada.zaten sabahdan çorba yapıp akşam gelince önden onu veririm diye düşünüyordum kafa rahat olmayıca düzene sokamadım.öğretmene dedim biz kahvaltı yaptırıyoruz yemesede mutlaka masaya oturtun.alışacak yapacak bişey yok dedim.sizde ikna etmeye çalışın dedi.töv est.zaten ben söylüyorum ikna kısmı onlarda olması lazım.bir gün önceden yapmak şaun için hedefim.haftasonuda zaten hazırlık yapıyordum hafta içi için kolaylık olsun diye.bakalım düzelicez inşallahh.ne zaman baba? .:))Meyve veya aparatif hazirlasan yemek hazır olana kadar
Sıkıntılı dönemküçüğün yemesi sıkıntılı.büyük her türlü bekler .okulda sabah kahvaltı çıkıyor yemiyormuş.tamam dedik evde yaptırıyoruz.öğleyin yine yemiyormuş.ikindi öğününde meyve yada kurabiye,poğaca vs türü şeyler çıkıyor bir onu yiyormuş.çıkıştada meyve vs versem açlık hissi gidiyor yemek yemiyor bu defada.zaten sabahdan çorba yapıp akşam gelince önden onu veririm diye düşünüyordum kafa rahat olmayıca düzene sokamadım.öğretmene dedim biz kahvaltı yaptırıyoruz yemesede mutlaka masaya oturtun.alışacak yapacak bişey yok dedim.sizde ikna etmeye çalışın dedi.töv est.zaten ben söylüyorum ikna kısmı onlarda olması lazım.bir gün önceden yapmak şaun için hedefim.haftasonuda zaten hazırlık yapıyordum hafta içi için kolaylık olsun diye.bakalım düzelicez inşallahh.ne zaman baba? .:))
bunu düşünmesi bile çok güzelmiş yaa, o düzene geçince de o çok güzel geliyor insana aslında ama alışmak zor bana kalırsa.mam iç çıkışı baya iyi geldi bana.bugün sabahta aynı şeyi yaptım.odaları on beş dakika içinde toparladım .yemek işi biraz zorluyor.normalde gelince yemek yapar oturur yerdik.bir saat içinde yemeklerim hazır olur.ama çocuklar eve geçer geçmez acıktık diye hır gür çıkarıyorlar.genelde küçük arıza bu konuda.bu konuda bana fikir sundu.akşam yemek yendikten sonra ikinci günün yemeğini yapmamı teklif etti.böylelikle okul çıkışı yemek hazır olurmuş.benim içinde kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?