Anladım ben diyetisyene gitmiyorum çok yavaş veriyorum ama veriyorum 8 kilo verdim ama daha en az bir 10 kilo vermem gerekiyor. bayramdan sonra daha düzenli yapacağım, yaz sonuna vermiş olmayı umuyorum.mavimli diyetisyen desteği alıyorum
Ramazan dolayısıyla ilerleme kaydedemedim
Ama ramazandan sonra devam
+1Benimde herşeye ilgim vardı dekor kıyafet moda ama farkettimki boşluktanmış hepsi
Şimdi alıyorum ama ihtiyacım olanı
Mesela pijamam iç giyim 5 yıllıktı yeniledim
Çorapları renkliden vazgeçip gri siyah beyaz aldım çok hoş oldu
Başlamak zor geliyor sonrası çok eğlenceli oluyor :)
Kesinlikle katılıyorum herkesin yapması gerekiyor. Çevreye katkıda bulunmak ve duyarlı olmak adına. Ben de çok uzun zamandır market poşeti kullanmıyorum.Birde yeni aliskanligim çantamda alisveris poseti tasiyip market poşetlerini kullanmamak. Hem çok havalı bisey sizde deneyin
Rabbim hayirli evlatlar nasip eder canim insallahBen bugün de doğacak yeğenim için birkaç parça kıyafet aldım. Daha cinsiyeti belli olmadığından seçmek biraz zor oldu doğrusu :) Gelinimiz de sağolsun benim kızıma hep hediyeler alırdı şimdi sıra bendesağlıkla gelsin de inşallah herşey alınır da yapılır da
Hayirli olsun canim bebisinyaaa hamam demeyin bana şöyle bir hamam sefası yapamadan 2. bebek geliyor
kardeşim doğum günü hediyesi olarak beni hamama götürecekti bebek sürpriz yaptı. doğumdan sonraya kaldı benim hediye. şöyle bir kese köpük ve masajooff resmeen aşerdim
Canim zaten bi baslarsan devami gelir.. kolay gelsinnnMinimalizme geçen eylülden beri kafayı takık haldeyim. Bütün kış mümkün olduğunca minimalist davranmaya çalıştım çok zorluydu benim için çünkü ivir zivir antika eşyaları, makyaj malz, oyuncak, hobi malz,kıyafet heeepsine çok ilgim var. Tahmin edersiniz ki kendimi çok kasmak zorunda kaldım. Bi süre sonra farkettim ki artık kasmıyorum. Magazaya giriyorum ve bomboş çıkıyorum ve asla aklım hicbiseyde kalmıyor:)) şimdiki tek problemim geçen yillarda alip alıp yığın haline gelen çorap dolabımi ve tshirtlerimi ayiklayip azaltmak. Ama çok üşeniyeeeahhh
Evet baza altı yorganlar cıkarıldı.. verilmek uzere teras merdıvende gitmeyi beklıyorlar:)
Dolabımdakı kışlık ortu baza altı yerine aldı.. Dolabıma yer acıldı..
Rabbim hayirli evlatlar nasip eder canim insallah
Bayram üzeri detaylı temizlik yapmam cok ise yaradi.
Günlük olağan süpür sil toz almayida yaptigimdan sanirim evim cok dağılmıyor ve kirlenmiyor.
Tüllerim temiz.
Camlar yağmurdan sebep kirlendi silinecek tekrar.
Yıkayabilir hali aldığımdan halılarım suan temiz ramazanda yikadim cunku.
Sadece oglumun odasininki yikamaya verilecek.
Sıradaki işlerim:
Koltuklar silinecek
Camlar silinecek
Buzdolabı temizlenecek.
Dolap içleri düzenlenecek.
Bu hafta sırayla gün gün bunları yapicam.
Dün hiç keyfim yoktu eve 1 saat geç gittim.
Makarna yaptım
ev toplamıyacaktım ama elektirik arızalıydı haber verdik
geliyoruz dediler :)
hah dedim ev dağınık ya gelirler
10 dk baya topladım evi
ama arıza ana hattaymış direkte eve hiç gelmediler :)
banada bahane oldu ev toplandı.
bugün süpürme-silme işi yapılacak
nedense ben de dün çok keyifsizdim
eve gidince uzun süre hiçbir şey yapmadan öylece durdum
sonra geç vakit kendimi kaldırdım, ortalık topladım, toz aldım, bulaşıkları makineye koydum, banyo wc temizledim, makineye çamaşır attım. eşime de süpürge açtırdım. kısa sürede ev toplandı. halıları yıkamaya vermem gerekiyor.
Yok ya ben bu işleri yetistiremıyorum 2,5 yaşında oğlum var onunla ilgilen evi süpür sil yemek işleri birde çocuk çok iştahsız 1 saat yemek yedirmeye çalışıyorum uykuları düzensiz çok gerginim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?