- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
günaydınlar herkese.
dün eve gittiğimde iki poşet daha süs ıvır zıvır çıkarttım mutfaktan
her seferinde bu sefer daha da kalmadı desem de her şey gözüme batmaya başladı gerçekten
bi de evde canım sıkıldıkça sarıyorum sürekli düzene falan
hobi bulmak falan istiyorum ama 30 yaş dan mıdır nedir hiç zevk alamıyorum
yabancı dizilerden de sıkıldım
keşke ders çalışabilsem ama ondan da gına gelmiş okul yıllarından
bi de devlette memur olunca iyice monotana bağlayoruz ister istemez
fikirlere açığım
beslenme tarzım da da minimal yaşamak istiyorum artık elimden geldiğince çok çeşit yerine az çeşit zaten bizim evde çok çok olmaz ama abur cubur a biraz daha dur demem lazım
off sıkıldım sanırım bu aralar
merhaba mia
tlc bağımlısıyım
kitap okuyorum ama zaman zaman nadir işe girdikten sonra hiç ilgim kalmadı niyeyse kitaplara
kanaviçe hiç anlamam çok özür dilerim ama bana şu ip tığ işleri niyeyse boş geliyor arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen zaten bilmem de yapmayı
çiçeklerim var balkonda 2 tane o kadar
sanırım iş yerimi sevmiyorum tamamen bunlar ondan kaynaklı
alıştım mı alıştım ama bi arkadaş grubum olaydı çıkarsız art niyetsiz çıkıp çat kapı gidebileceğim
çok şükür ki işimiz var deyip avutuyorum kendimi
eve sarıyorum her gün nerden ne azaltabilirim diye hee güzel oldu mu tabiki oldu işim de ciddi anlamda azaldı
ama mutlu etmeye yetmiyor bu aralar
sanki her şeye ulaşmışım da eş iş araba falan filan başka hiç bi amacım kalmamış emekli yaşlı amcalar gibiyim
Çok tatlısın ya
İş yerini bende sevmiyorum ama evde olursam da biliyorum 3 günden sonra sıkılıcam.
zaten çalışıyorsan hobiye pek fırsat kalmıyor.
tatlı olmak arkadaşının olmasına yetmiyor amaÇok tatlısın ya
İş yerini bende sevmiyorum ama evde olursam da biliyorum 3 günden sonra sıkılıcam.
zaten çalışıyorsan hobiye pek fırsat kalmıyor.
tatlı olmak arkadaşının olmasına yetmiyor ama
evet çalışıyorum memur olunca aslında cumartesi pazarın boşa çıkıyor akşamları da 5 den sonra boşum
bu hayatta bu yaşıma kadar hep bi amacım oldu yok üniversite ora bitti yok kpss yok iş o bitti koca
o bitti evdi eşyalardı
belki hep dünyalık şeyler hepsi ama eee diyorum bazen kendi kendime şimdi ne yapacaksın neyle uğraşacaksın
sanki hep bi amacım olması gerekiyormuş gibi
hee bi de şu var evde boş tv karşısında oturmaktan akşamları 9 dedim mi ben yatağa zaten uykuyu seviyorum ama belli bi amacım olsa da 12 lere kadar uyumasam
bebek de geldiği yok inatçı ben bekledikçe o da gelmiyor sıpaneyse sayfayı sabote etmeyeyim
herksin evine el atıp her şeyi atasım var abowww
ufak çaplı bi tatil ve spor sanırım iyi gelecek saolasın ya hakkını helal etBence tatile git sonra kurs veya spor tarzı şeyler bakarsın :)
Yaşam amacımız böyle, hep diğer hedefe ulaşmak.
ufak çaplı bi tatil ve spor sanırım iyi gelecek saolasın ya hakkını helal et
şu forumdaki kızlar ne olurdu bizim iş yerinde olaydı sanki :)Canım ne olacak helal olsun.
bende bazen anlatıyorum buraya gelip derdimi kafama takılanı
hayat sadece minimallik değil :)
Sadeleşmeye başlandıgında o giden çöpler, fazlalıklar maalesef bitmiyor...günaydınlar herkese.
dün eve gittiğimde iki poşet daha süs ıvır zıvır çıkarttım mutfaktan
her seferinde bu sefer daha da kalmadı desem de her şey gözüme batmaya başladı gerçekten
bi de evde canım sıkıldıkça sarıyorum sürekli düzene falan
hobi bulmak falan istiyorum ama 30 yaş dan mıdır nedir hiç zevk alamıyorum
yabancı dizilerden de sıkıldım
keşke ders çalışabilsem ama ondan da gına gelmiş okul yıllarından
bi de devlette memur olunca iyice monotana bağlayoruz ister istemez
fikirlere açığım
beslenme tarzım da da minimal yaşamak istiyorum artık elimden geldiğince çok çeşit yerine az çeşit zaten bizim evde çok çok olmaz ama abur cubur a biraz daha dur demem lazım
off sıkıldım sanırım bu aralar
şu forumdaki kızlar ne olurdu bizim iş yerinde olaydı sanki :)
haklısın ama bi şeyi çok net anladım bu hayatta
herkesin bi sorunu ufak çaplı da olsa var ya para ya sağlık ya eş ya kv kp ya iş. yani dört dörtlük diyeni duymadım da görmedim de sanırım ama çok şükürlerimiz olsun bugünlere.
Rabbim kıymet bilenlerden eylesin yeter
zaman zaman zaten böyle bunalıyorum maalesef. Elhamdülilllah rabbime bu da geçer inşallah.Sadeleşmeye başlandıgında o giden çöpler, fazlalıklar maalesef bitmiyor...
Bende dün 1 koli atılacak çöp çıkartttım mesela..
Amaa daha okadar fazlalık var ki, ne yazık kı hızlı hareket edemiyorum, öyle bir zamanım yok..
Gayet sakin ve istikrarlı gitmek daha dogru gibi.
Benimde yaş 30 biara hobilerim vardı ama şimdi onlar bile fazlalık geliyor gibi..
Sanırım dönemsel, gelip geçecektir...
Bazen böyle buhranlar yaşanabiliyor...
Çok üstünde durma, geçecektir..
aynen kafa dağıtmaya cidden birebir burası direk anlatıyorum derdimi birileri hemen ortak oluveriyor.Amin
Ahh keşke hep beraber olsaydık olsun yine tanıdım ya sizi
ben çok mutluyum :)
merhabalar başka konularda zaman zaman sana rastlıyorum evetlindalinda anlattıklarında tam olarak kendimi gördüm. Ben de memurum 5ten sonra evdeyim, ev, araba bilmem ne tamam, bizim de bebek olmuyor. Tüp bebek denedik, 2 deneme de tutmadı, ilerde de olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ben de çok sıkıldım. Senden farklı olarak işimi ve iş arkadaşlarımı seviyorum ama iş dışında pek görüştüğümüz yok, zaten yaşca benden çok çok büyükler, içlerinde 1 tane yaşıtım yok. Hobi desen örgü falan örüyorum ama bebek olmayınca ondan da vazgeçtim, amigurumi, bebek battaniyesi falan örmüştüm. Ördüm de ne işe yaradı diye bıraktım. kitap her zaman okurum, biri bitince hemen diğerine başlarım. Dizi, film izlediğim pek yok.
Ben de bu sıkıntıda tatile gidip gelince ingilizce kursuna mı gitsem diyorum.
Teşekkür ederim :) Ben de seni tanıyor gibi hissediyorum. Kışın spora ben de kayıt oldum ama aynen ben de 1 ay gidebildim, yoruldum sonra bıraktımmerhabalar başka konularda zaman zaman sana rastlıyorum evet
tüp bebek olayına daha girmedik çünkü daha 6-7 aydır deniyoruz doktorlara da gitik bi sıkıntı yok ikimizde de. bi süre daha beklemeye devam edeceğim bakalım zaten.
Rabbim vermiyorsa vardır bi bildiği diyorum artık.
Hobi bulamıyorum kendime işte dizi film artık sarmıyor niyeyse.
spora gitmeyi düşünüyorum gerçi bi kere 3 aylık yazıldık eşimle 1 ay gittik sadece
kesin kararımı verince gidicem.
ara sıra da yaz buraya senin gibi iyi niyetli arkadaşları okuyunca mutlu oluyorum ben kafam dağılıyor.
teşekkür ederim tavsiyelerin için gerçekten.Teşekkür ederim :) Ben de seni tanıyor gibi hissediyorum. Kışın spora ben de kayıt oldum ama aynen ben de 1 ay gidebildim, yoruldum sonra bıraktımGitar kursuna gittim, herşey çok güzel gidiyordu, bayağı öğreniyordum. hocam da konservatuar mezunuydu, güzel öğretiyordu ama 2 ay kurstan sonra hoca askere gitti, o olay da kaldı öyle.
Bebek konusunda ne güzel sıkıntı yokmuş, stres edince de olmuyor olabilir. Yumurtlama takip etme testleri var, eczaneden ya da internetten alabilirsin. Bir de sperm dostu preseed jel diye bir şey var, tam yumurtlama günü kullanabilirsin. Benim eşimde spermler hiç hareket etmiyor, doğal şansı yok yani
canım herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyor avmler tıklım tıklım. Benim artık kıyafet bile alasım gelmiyor, ne lazımsa sadece onu alıyorum.teşekkür ederim tavsiyelerin için gerçekten.
ama sende üzülme demekki rabbim daha iyisini hazırlıyor bizler için hep böyle düşünce mutlu oluveriyorum ben.
hem herkesin bebeği olmak zorunda da değil hem daha genciz olur inşallah.
valla hobi konusunda arada sırada diyorum kendime ben mi mal ım afedersin diye
ama yok anam herkes ev iş iş ev modunda yaşıyor
avm park bahçe az deniz az tatil tamam işte millet de bunları yapıyor
ama ben ne bilim ya başka başka şeyler yapılsa istiyorum ama o başka şeyler ne onu da bilmıorum
bi de 3 yıllık evliyim ben senin kaçıncı yılın?
bu yumurtlama testleri bi iki uygulama ındırdım o günlerde aktif olunmasını belirten tarihler değil mi?
bu konularda olabildiğince cahilim
ay yok ben giremiyorum öyle tıklım tıklım mağazalara bunalıyorum artık. sanırım kıyafet konusunda doygunluğa ulaşmışımcanım herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyor avmler tıklım tıklım. Benim artık kıyafet bile alasım gelmiyor, ne lazımsa sadece onu alıyorum.
Biz 4 yıldır evliyiz, eşim ilaç kullanıyor, belki faydası olur. Olmazsa da tıp ilerliyor diye düşünüyorum, henüz 28 yaşındayım, doğurmak için 40 ıma kadar zaman var, belki o zamana kadar yeni yöntemler gelişir, umudum var yani.Hiç olmazsa da bir eksiklik tabiki hissederim ama bu rahat hayata da alıştım bir yandan.
Adetlerin düzenli ise takvimde belli olur, sapmalar oluyor ise aynı gebelik testi gibi idrarla yapılan testler var. İki çizgi çıktığı gün yumurtlama olmuş demek oluyor. Eşinin sperm değerleri nasıl, düşüklük varsa beslenme tavsiyesi de önerebilirim. Bir de kadınlarda tiroid ve süt hormonu yumurtayı etkiliyor, ona bir baktır.
Bebekle ilgili şunu yapmanızı tavsiye edeceğim, bende ve bir çok arkadasımda işe yaradı...merhabalar başka konularda zaman zaman sana rastlıyorum evet
tüp bebek olayına daha girmedik çünkü daha 6-7 aydır deniyoruz doktorlara da gitik bi sıkıntı yok ikimizde de. bi süre daha beklemeye devam edeceğim bakalım zaten.
Rabbim vermiyorsa vardır bi bildiği diyorum artık.
Hobi bulamıyorum kendime işte dizi film artık sarmıyor niyeyse.
spora gitmeyi düşünüyorum gerçi bi kere 3 aylık yazıldık eşimle 1 ay gittik sadece
kesin kararımı verince gidicem.
ara sıra da yaz buraya senin gibi iyi niyetli arkadaşları okuyunca mutlu oluyorum ben kafam dağılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?