Taktiklere gel tamam canım çok saol bakayım bi de öyle deneyelim

Kızlar bebek düşünenlere bende aynı şeyi söyleyeceğim regl başladıktan sonra yok 10.gün yok 14.gün falan o hatayı yapmayın....regl oldunuz bitti hemen sonra uygulamaya geçin gün aşırı olacak yani ve sonrasında uyuyun kalkmayın yerinizden kalkacaksanizda 30 dk falan sonra...ben bu şekilde hamile kaldım hemen regl bitiminde başladım...

Evet böylece yapacak birşey yok deme
aynen mia tamam deneyeceğiz artık bir de böyle
Ay kızlar gülmekten öldürdünüz beni :)) linda artık boş vaktin kalmaz, sana hobi çıktı
yeminle ya adamı bulduğum yerde ensesine yapışayım o zaman
kızlar eve gittim evim işimin karşısında zaten
yatak odamda sadece şifonyer ve komidinlerim var benim diğer odamı giyinme odası yapmıştım
o odada sadece gardrop var
şifonyerın ve komidinlerin bütün çekmecelerini boşalttım şu an bomboş
iç çamaşırlarım vardı bi de evde giydiğim pijamalarım
hepsini gardop da çekmeceelrim var iki tane onlara sığdırdım
yani bütün giyinme ile ilgili her şeyim gardrop ta yazlık kışlık misafir havluları yani tam istediğim gibi oldu öz ve minimal
ama yedek çorap saklıyorum ya da yedek pijama bi şey olursa da hastalanırsam diye
annemden kalma bi alışkanlık
onların hepsini giymeye başladım eskiyen pijamaları da toz bezi yaptım
yedek kavramına son verdim bi ferahlama geldi

Giyim konusunda o an ne seversem onu giyiyorum.
yedek olarak hiç düşünmedim.
zaten Allah korusun hasta vs olsam dolabımda temiz kıyafetler bulunur.
eskiyeni verir yada toz bezi yaparım bende.

Benim işim de eve yakın, öğle arası gittim, yatak odasını temizledim. Halen elyaf yorganı kullanıyordum, onu makineye attım, pikeyi serdim, toz aldım, hemen bir şeyler yiyip geldim yine işe.Haftasonu da gardırobu biraz daha elden geçireceğim, giymediğim pantolonlar var iki tane, artık onlara da veda etme zamanı geldi.

Çiçeklerim için toprak ve saksı aldım ama zarar vermeden nasıl yapacağım pek iyi bilmiyorum. Çiçekler neyse de orkidelere ellemeye iyice korkuyorum. Çiçekleri döküldü, budasam mı, dokunmasam mı bilemedim. Kızlar bilenler bana bir anlatıversin

Giyim konusunda o an ne seversem onu giyiyorum.
yedek olarak hiç düşünmedim.
zaten Allah korusun hasta vs olsam dolabımda temiz kıyafetler bulunur.
eskiyeni verir yada toz bezi yaparım bende.
işte annemin şöyle bi takıntısı var o yedekdeki ürünler bildiğin sıfır hiç giyilmemiş
bende senin mantığınla işte dedim zaten benim dolabım hep temiz giyilen bi kıyafet asla bi daha gardopa konmuyorsa bu neyin yedeği
ohh çok çok ferahladım 7 çekmece yatak odamda boş su an dursun boş boş sürekli düzenleme yapacağıma boş dursun hiç ellemem daha iyi

hemen hemen her şeyimiz benziyor bizim ne güzel sadece balkonda çiçeğim var benim 2 tane orkidelerime bakamadım hep atıldı
ama çiçekçiye götürsen 5 tl ye hallediyordu benimkilerini
ama ben onlarla da vedalaştım

Böyle giderse sadece halı ve koltuk kalmıcak dimi evde

Böyle giderse sadece halı ve koltuk kalmıcak dimi evde
zaten şu an çeksem atsam mobilya showrom gibi halı mobilya ama inan hiç iğreti durmuyor ya mobilyalar yeni ondan ya da zaten süs eşyası hiç almamıştım zaten gözüm alışık ama bak git gide işim çok çok azalıyor bu iyi bi şey çünkü
hem çalışıp hem de eve yetişmeye çalıştığımız için kendimizi yıpratmaya ne gerek var ki
süs püs kıyafet alacağıma o parayı biriktirir tatile giderim

kızlar size uzun uzun çocuk yapamadığımız dönemin hikayesini yazmıştım ama gönderemeden silindi minimal sayfada bu kadar uzun hikayeye gerek yok dedi evren:)

özet geçeyim eşimin sperm sorunu vardı, benim troid sorunum vardı tüp bebeğe giden yolda devlet desteği için 3 aşılama olma şartı vardı 3 aşılamayı yaptırdık ilaçlarla zar zor 1 yumurtam gelişti. tüp bebek işi bile zor görünüyordu. evlat edinme şartlarını bile araştırdım hatta kk da evlat edinenlerin deneyimlerini paylaştığı sayfaları takibe aldım.

aşılama dönemi stresle çook kilo aldım ve o kiloları vermem için tedaviye ara verdik. o süreçte oğlum sürpriz yapıp kendiliğinden geldi. şimdi 21 aylık.

tiroid sorunum büyüdü yaş 32 oldu dr. 2. bebek için kırmızı alarm dedi. bizde eşimle olursa olur olmazsa kendi bilir dedik olayı akışına bıraktık şimdi 2. mucize yolda:)

tedavi olurken bana kafanı rahatlat dediklerinde sinir oluyordum ama gerçekten herşey biz de bitiyor.rahatlayın, silin telefondaki o yumurta takibi uygulamalarını. sexi zevk için yapın bebek için değil

Aynen tatil en güzeli

evde işler hiç bitmiyor
akşam eve gidince yemek, yorgunluk derken saat geç oluyor
günlük rutinler neyse de detay işler hep haftasonuna kalıyor
haftasonu da hangi birini yapacağım diye düşünmek resmen insanı yapmadan yoruyor
sadeliği ve düzeni seven bir insanım etrafta 3-5 ıvır zıvır görsem çok rahatsız oluyorum
ama şu an dolaplarım karışmış durumda, iyice strese girdim

işyerinde maddi sıkıntılar var bu bizim maaşlara da yansıyor tabiki. ödemeler geç ve düzensiz yapılıyor. ortam desen ortam yok. ben de hiç çalışmak istemiyorum. ama bir yandan da yılların vermiş olduğu bir alışkanlık ve rahatlık var. evde otursam sıkılırım, kendimi tanıyorum.

kesinlikle eve gidince telefon ve tv den uzak durmak gerekiyor. bunu biliyor ama uygulayamıyorum. sürekli bir can sıkıntısı hali. sürekli bir vakitsizlikten şikayet etme. daha çok vaktim olsa çocuğumla, evimle, eşimle ve kendimle daha çok ilgilensem, hobi edinsem.. işte bunun sebeplerini de özel sektörde çalışmaya bağlıyorum. aramızdaki memur arkadaşlar bence bu konuda kendilerini şanslı hissetmeliler. çalışma saatleri özel sektöre göre daha kısa ve resmi tatilleri daha fazla.

işte herkesin kendine göre sıkıntıları var ben de böyle içimi dökmek istedim.

Rabbime çok şükür ki evladım var (Allah isteyen herkese versin inşallah) ve Allah bin kat razı olsun ki çocuğuma annem bakıyor, genelde yemeğimizi de yapıyor. o bakımdan kendimi çok şanslı hissediyorum. sağlığımız yerinde işimiz gücümüz var, bu kadar işsizin ve asgari ücretlinin olduğu bir zamanda ortalama bir maaşla çalışıyoruz bunun için de sonsuz şükrediyorum. eşimden de Allah razı olsun bana desteğinden, yardımlarından, anlayışından ötürü hakkını ödeyemem. işte bunları düşününce de mutlu oluyor ve yaşama sevincimi geri kazanıyorum :)

iyi ki burası var, insan yakın arkadaşıyla konuşur gibi içini dökebiliyor. iyi ki varsınız

Selam
Ben geldim.

Sade hayatın benim fıtratıma uygun olduğunu en başından beri biliyordum. Evim genel olarak yeteri kadar eşya ile doludur. Tabi bir çok kişiye göre sadeyim. Yoksa benim de dönem dönem eve bir şeyler yığdığım dönemler oldu.

Bazen keşke şimdi evleniyor olsaydım da eşya alışverişimi şimdi yapıyor olsaydım diyorum.

Kısaca evimden bahsedeyim.

Evim büyük 4+1, kiracıyız.

Salonda 1 adet 3 kişilik, 2 adet 2 kişilik koltuğum var. Klasik 1 3lü, 1 2 li, 2 de tekli koltuk olayını sevmiyordum. O tekli koltuklar berjerler çok yer kaplıyor.

6 sandalye ve 1 yemek masam var. Eşimle yemeği salonda yeriz. 4 sandalye bile yeter.
1 konsolum var. İçerisinde 12 li kadeh bardak takımım vardı. Hiç kullanmıyordum SATTIM, 12 li yemek takımım var. Bunun da çorba tenceresini ve fincan takımlarını VERDİM.

Tv ünitem sade, ondan gayet memnunum.

Yatak odam standart. Yatağım bazalı. Bazamın altında 5-6 hurç var. İkeada satılan güzel kaliteli hurçlardan. Yatılı misafir için yorganım yastığım var. İnanın fazlası yok. Gardrobum çamaşır çekmecem gayet sade. Evden çıkarmak istediğim 3-5 parçam var. Onlara da bu yaz şans vereceğim. Giyer de mutlu olursam kalır, yoksa gider.

Baza altında hiç kullanmadığım 5-6 havlum var.

Mutfakta da o kadar az eşyam kaldı ki, daha bugün bir sürü tencere çaydanlık tabak bardak çıkardım elden.

Burası güzel bir konu. Hepimiz birbirimize bakıp motive oluruz

Sevgiler

Hoşgeldin :)

Neler yaptım neler gene :)
Gardıroptan 3 tane daha giysimi eledim 2 sini toz bezi yaptım kullan atlık
Benim kapımın önündeki mermer çok tozlanıyor onu silmede kullan at bezler yaptım bi sürü oldu. Silip silip Atacam ohh mis
Tabletimin kutusunu attım bi de.
Sanırım 2 haftaya yakın bi şey çıkmaz evden.
Bi de ben şöyle bi şey yapıyorum
Her güne sadece tek bi parça atmak lazım
Ee bugün de toplam 20 parça çıktı evden
Yani iki hafta atacak bi şey çıkmazsa sorun yok ama ondan sonra hemen gene günde tek parça ile devam

Kızlar işten gelince çiçeklerin saksılarını değiştirdim, çok şirin oldular.Her yer toprak olunca eşimle başladık bahçeyi yıkamaya, ordan sonra başladım tüm evi süpürmeye. Yarın da vileda ile geçerim.Bugün ev baya baya toparlandı. Yarın kahvaltıya iş yerinden emekli olan bir abla var, ona veda için toplanacağız. Akşam da misafir var, bahçede mangal yakacağız. Pazar da dinlenirim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…