- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Taktiklere gelBebekle ilgili şunu yapmanızı tavsiye edeceğim, bende ve bir çok arkadasımda işe yaradı...
Adet bitimi sonrası hemen bittiğinde 1 er gün ara ile 3 gün ilişkiye girin... Bir ay böyle bir ay da adet olmadan 1 gün önce ilişkiye girip adet sonrası da 1 gün ara ile 3 gün tekrar ilişki..
Taktiklere geltamam canım çok saol bakayım bi de öyle deneyelim
aynen mia tamam deneyeceğiz artık bir de böyleEvet böylece yapacak birşey yok deme
yeminle ya adamı bulduğum yerde ensesine yapışayım o zamanAy kızlar gülmekten öldürdünüz beni :)) linda artık boş vaktin kalmaz, sana hobi çıktı
Benim işim de eve yakın, öğle arası gittim, yatak odasını temizledim. Halen elyaf yorganı kullanıyordum, onu makineye attım, pikeyi serdim, toz aldım, hemen bir şeyler yiyip geldim yine işe.Haftasonu da gardırobu biraz daha elden geçireceğim, giymediğim pantolonlar var iki tane, artık onlara da veda etme zamanı geldi.aynen mia tamam deneyeceğiz artık bir de böyle
yeminle ya adamı bulduğum yerde ensesine yapışayım o zaman
kızlar eve gittim evim işimin karşısında zaten
yatak odamda sadece şifonyer ve komidinlerim var benim diğer odamı giyinme odası yapmıştım
o odada sadece gardrop var
şifonyerın ve komidinlerin bütün çekmecelerini boşalttım şu an bomboş
iç çamaşırlarım vardı bi de evde giydiğim pijamalarım
hepsini gardop da çekmeceelrim var iki tane onlara sığdırdım
yani bütün giyinme ile ilgili her şeyim gardrop ta yazlık kışlık misafir havluları yani tam istediğim gibi oldu öz ve minimal
ama yedek çorap saklıyorum ya da yedek pijama bi şey olursa da hastalanırsam diye
annemden kalma bi alışkanlık
onların hepsini giymeye başladım eskiyen pijamaları da toz bezi yaptım
yedek kavramına son verdim bi ferahlama geldi
işte annemin şöyle bi takıntısı var o yedekdeki ürünler bildiğin sıfır hiç giyilmemişGiyim konusunda o an ne seversem onu giyiyorum.
yedek olarak hiç düşünmedim.
zaten Allah korusun hasta vs olsam dolabımda temiz kıyafetler bulunur.
eskiyeni verir yada toz bezi yaparım bende.
hemen hemen her şeyimiz benziyor bizimBenim işim de eve yakın, öğle arası gittim, yatak odasını temizledim. Halen elyaf yorganı kullanıyordum, onu makineye attım, pikeyi serdim, toz aldım, hemen bir şeyler yiyip geldim yine işe.Haftasonu da gardırobu biraz daha elden geçireceğim, giymediğim pantolonlar var iki tane, artık onlara da veda etme zamanı geldi.
işte annemin şöyle bi takıntısı var o yedekdeki ürünler bildiğin sıfır hiç giyilmemiş
bende senin mantığınla işte dedim zaten benim dolabım hep temiz giyilen bi kıyafet asla bi daha gardopa konmuyorsa bu neyin yedeği
ohh çok çok ferahladım 7 çekmece yatak odamda boş su an dursun boş boş sürekli düzenleme yapacağıma boş dursun hiç ellemem daha iyi
zaten şu an çeksem atsam mobilya showrom gibi halı mobilya ama inan hiç iğreti durmuyor ya mobilyalar yeni ondan ya da zaten süs eşyası hiç almamıştım zaten gözüm alışık ama bak git gide işim çok çok azalıyor bu iyi bi şey çünküBöyle giderse sadece halı ve koltuk kalmıcak dimi evde
zaten şu an çeksem atsam mobilya showrom gibi halı mobilya ama inan hiç iğreti durmuyor ya mobilyalar yeni ondan ya da zaten süs eşyası hiç almamıştım zaten gözüm alışık ama bak git gide işim çok çok azalıyor bu iyi bi şey çünkü
hem çalışıp hem de eve yetişmeye çalıştığımız için kendimizi yıpratmaya ne gerek var ki
süs püs kıyafet alacağıma o parayı biriktirir tatile giderim
Hoşgeldin :)Selam
Ben geldim.
Sade hayatın benim fıtratıma uygun olduğunu en başından beri biliyordum. Evim genel olarak yeteri kadar eşya ile doludur. Tabi bir çok kişiye göre sadeyim. Yoksa benim de dönem dönem eve bir şeyler yığdığım dönemler oldu.
Bazen keşke şimdi evleniyor olsaydım da eşya alışverişimi şimdi yapıyor olsaydım diyorum.
Kısaca evimden bahsedeyim.
Evim büyük 4+1, kiracıyız.
Salonda 1 adet 3 kişilik, 2 adet 2 kişilik koltuğum var. Klasik 1 3lü, 1 2 li, 2 de tekli koltuk olayını sevmiyordum. O tekli koltuklar berjerler çok yer kaplıyor.
6 sandalye ve 1 yemek masam var. Eşimle yemeği salonda yeriz. 4 sandalye bile yeter.
1 konsolum var. İçerisinde 12 li kadeh bardak takımım vardı. Hiç kullanmıyordum SATTIM, 12 li yemek takımım var. Bunun da çorba tenceresini ve fincan takımlarını VERDİM.
Tv ünitem sade, ondan gayet memnunum.
Yatak odam standart. Yatağım bazalı. Bazamın altında 5-6 hurç var. İkeada satılan güzel kaliteli hurçlardan. Yatılı misafir için yorganım yastığım var. İnanın fazlası yok. Gardrobum çamaşır çekmecem gayet sade. Evden çıkarmak istediğim 3-5 parçam var. Onlara da bu yaz şans vereceğim. Giyer de mutlu olursam kalır, yoksa gider.
Baza altında hiç kullanmadığım 5-6 havlum var.
Mutfakta da o kadar az eşyam kaldı ki, daha bugün bir sürü tencere çaydanlık tabak bardak çıkardım elden.
Burası güzel bir konu. Hepimiz birbirimize bakıp motive oluruz
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?