Ooo güle güle kullanKasım ayı hedeflerim:
-en az 1 kitap bitirmek(gün içinde defneyi sallarken oku)
-memlekete gitmek(10 yada 11 kasımda)
-işe başlamak (21 kasım)
-sağlıklı beslenmeye devam etmek (hergün listeme uygun beslenmek)
-alışveriş yapmak( Bunu hemen yaptım kendime 4 tane elbise aldım )
-kızımın aşısını yaptırmak (7 kasım)
-düzenli ev işi yapmak(her gün öğlene kadar en az 1 iş yap)
Teşekkür ederimOoo güle güle kullan
Elbiseyi çok severim gunluk yaşamda zor tabi.
Öğretmenler günü için tavsiyen varmi mikan ne alsam bilemedimTeşekkür ederimOkula giyerim diye aldım. Günlük ben de giyemem emzirdiğim için özellikle
Ajanda, termos bardak, kahve takımı, kupa, şal vs olabilirÖğretmenler günü için tavsiyen varmi mikan ne alsam bilemedim
Okul demişken
Kızım yüzük alalım dedi takilarini sevdiğim memnun kaldığım yerden alacağımAjanda, termos bardak, kahve takımı, kupa, şal vs olabilirben geçen sene kahve takımı alıp içine kahve ve çikolata koymuştum. Bu sene ne alsam bilmiyorum, belki Hatay’dan yöresel şeyler alırım, defne sabunu vs
Bana hiç gelmedi daha ajandaKızım yüzük alalım dedi takilarini sevdiğim memnun kaldığım yerden alacağım
Yanına kazak yada ajanda düşündüm
Ajanda çok gelirmi hediye olarak bilemedim.
Ajanda seti alırım o zaman tamam not alıyım onudaBana hiç gelmedi daha ajandayüzük de güzel olur
Ajanda seti güzel olur bana gönderdiğin çok güzeldiAjanda seti alırım o zaman tamam not alıyım onuda
Ajanda seti güzel olur bana gönderdiğin çok güzeldi
Aa ne kadar az eşya. Peki ya aynı şeylerden sıkılırsanız?Eki Görüntüle 2011543 Eki Görüntüle 2011544
Dolabımın yeni hali.
Tabi yıkanacak ve ütülenecek birkaç parça kıyafetim var.
Ve bugün jean alınacak yaz geldikçe ihtiyaç olmaya başladı.
1 tane de tamir bekleyen pantolonum var :)
Evet hep aynı şeyler bayıyor.hep aynı tarz da giyilmiyorbende çok istiyorum ama mümkün olmuyor maalesef. sanırım öncelikle kredi kartımı ve bazı alışveriş siteleri üyeliğimi iptal etmem gerek.
kızım büyüyor, bişiler istiyor, çalışıyorum hergün aynı şey giyilmiyorbunlar bahane mi?
Belli bir tarzım var sıkılmıyorumAa ne kadar az eşya. Peki ya aynı şeylerden sıkılırsanız?
Ben de 1 cam sildimAnında havaya girebilme özelliğim var
1 cam bitti
Saydım gittiBen alt katı süpürüp çamaşır serdim ve mutfağı topladım o arasayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?