- 23 Eylül 2013
- 25.338
- 52.518
- 798
Güzeldir ben de hatırlayamadım tam konusunu tekrar izleyeyimzindan adası varmış. o nasıl acep? puanı yüksek ama bilemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzeldir ben de hatırlayamadım tam konusunu tekrar izleyeyimzindan adası varmış. o nasıl acep? puanı yüksek ama bilemedim
Dangal, Hıçkırık, Her çocuk özeldir gibi Hint yapımı filmleri beğeniyorum ben.şöyle güzelce bi film açıp izlemeyeli öyle çok oldu ki, çocuklarla bi gün trt'de dangal'a denk geldik, öyle sardı ki bayılmıştık.
Mikan çernobil'i ben hiç izlemeye niyetlenmedim bile, yüreğim kaldırmaz gibi gelmişti.
bu arada zindan adası gerçekten çok güzel, yani değişik bi film, spoiler vermek istemem ama öyle gerilim korku gibi değil, kesinlikle izlemelisiniz.
Çok gurur verici bencebu arada büyük oğluma 10 kasım için tşört aldık.gösteri hazırlıyorlarmış.dün çok yorulmuş.son iki ders hep prova yapmışlar.hem çok gururluyum esasen hemde bukadar yorulması bunca prova cocuklara fazla mı geliyor düşüncesindeyim.fikirleriniz nedir bu konuda.
Ben yaşadıkları tecrübeleri olmasını isterim.bu arada büyük oğluma 10 kasım için tşört aldık.gösteri hazırlıyorlarmış.dün çok yorulmuş.son iki ders hep prova yapmışlar.hem çok gururluyum esasen hemde bukadar yorulması bunca prova cocuklara fazla mı geliyor düşüncesindeyim.fikirleriniz nedir bu konuda.
Kevin hakkında konuşmalıyız film adı aklıma geldiKefernaum izledim ama diğerini izlemedim
Kevin gibi olmak mıydı tam hatırlamıyorum acayip bir film di çok güzeldi izlemeyenler bunalıma girmek istiyorsanız tavsiye ederim![]()
Dangal gerçekten çok güzeldi aslında tüm amir khan filmleri güzel bence. Çernobil’i eşim yüzünden hem de pandemi ilk patlak verdiğinde izlemiştik. Bi de dibimize de nükleer santral yapılıyor sen düşün ruh halimişöyle güzelce bi film açıp izlemeyeli öyle çok oldu ki, çocuklarla bi gün trt'de dangal'a denk geldik, öyle sardı ki bayılmıştık.
Mikan çernobil'i ben hiç izlemeye niyetlenmedim bile, yüreğim kaldırmaz gibi gelmişti.
bu arada zindan adası gerçekten çok güzel, yani değişik bi film, spoiler vermek istemem ama öyle gerilim korku gibi değil, kesinlikle izlemelisiniz.
Salman Khan var bir de Sevginin Gücü filmi çok güzeldi. Başta çok dans ediyorlar sıkılmıştım ama sabrettimDangal gerçekten çok güzeldi aslında tüm amir khan filmleri güzel bence. Çernobil’i eşim yüzünden hem de pandemi ilk patlak verdiğinde izlemiştik. Bi de dibimize de nükleer santral yapılıyor sen düşün ruh halimi
belleza hint filmleri kore ve Japon filmlerini severim ben de
Fena denk gelmişDangal gerçekten çok güzeldi aslında tüm amir khan filmleri güzel bence. Çernobil’i eşim yüzünden hem de pandemi ilk patlak verdiğinde izlemiştik. Bi de dibimize de nükleer santral yapılıyor sen düşün ruh halimi
belleza hint filmleri kore ve Japon filmlerini severim ben de
dangalı 3 defa izledik çocuklar çok sevdi.her çocuk özeldir güzel ama gereksiz uzun.hıçkırığı sevmedim .Dangal, Hıçkırık, Her çocuk özeldir gibi Hint yapımı filmleri beğeniyorum ben.
peküüüSarışın değil amakumral diyebiliriz
![]()
29 ekim gösterileri çok etileyiciydi.resmen çoşmuştum.Çok gurur verici bence
bende baktım seçip bakana kadar hepsi sepetten uçmuş :)) kaban mont bakan varsa çocuğuna trendyol kotonda baya inmiş fiyatlar.Bugün markete gittim acil eksikler vardı.
Kuaförden randevu aldım yarın için
Biraz dizi izledim.
İndirim varmış favoriye eklediğim ürünlerden birkaç tanesini aldım.
rende benimde hoşuma gidiyor ama ciddden geksiz pahalı .ama hamur yoğurma işini çok sık yapıyorsan gereksiz değilSelam kızlar aranızda hamur yoğurma makinesi kullanan var mı, tavsiye eder misiniz, şöyle rende falan yapan bir şey olsa da iş mi kolaylaştırsa, bir yandan da çok parça gereksiz eşya diyorum kafalar karışık![]()