Mikancim ne güzel pozitif enerjin geldiSlm kızlar
Memleketteyiz
Bugün kendime güzel bir alışveriş yaptım
Yarın da kuaförden randevu alıp saçımı kestireceğim
Haftaiçi arkadaşlarımla buluşacağım.
Okula dönmeden enerji depolamaya çalışıyorum
Biraz tarzımı değiştirmeye çalışıyorum, dişil enerjimi ön plana çıkarmak istiyorumMia- video önerisi tam üstüne geldi, izleyeceğim ilk fırsatta
Okula gelen için hakkında hayırlısını diliyorumŞuraya vizeleri bitirmiş, günde ortalama iki sınava girmiş bir kavs çizelim...
O neydi öyle arkadaş...Atlı kovalar gibi sıkıştırmışlar 12 sınavı 5 güneBen ikisinden muaftım, kaldı 10.
Çalışmayı unutmuşum haliyle. Bir şekilde hallettim. Yüksek not istiyorum açıkçası. İleride mihendisliğe geçiş neden olmasın? Nasip
Annem babam zeytinler için geldiler. Tam da sınav döneminde. Bahçeye götürülecek yemeği hazırladım. Gelen bulaşıkları yıka, ev için yemek mesaisi derken cuma nur topu gibi bir uçuğum oldu. Ölmediğime şükür.
Bu hafta bölüm hocamız gelmezsek yok yazılmayacağımızı, burasının adetinin böyle olduğunu söyledi uygun bir dille. Ancak gelen olursa haliyle ders tekrarı ve yoklama alınır dedi.
Okula geleni döverim dedim.Psikopata bağladığım doğrudur.
Anıtkabir ve ikea gideceğizİnşallah güzelce gidip gelelim tabi ki anlatırımkelime müzesi varmış Ankara’da çocukları oraya götürmek istiyorum ben, pek araştırmadım ama aklında olsun senin de.
Aynı şekilde büyüdüm bendeBu aradaMia- cım, çayımı koydum. Senin önerdiğin videoyla keyf yapayım derken arkadaş aradı, evdeysen geleyim diye. O geldi çay içtik. Video yarım kaldı..
Benim gibi "erkek fatma" modunda yetişmiş ve 3.çocukta anca dişilik hormonlarını fatketmeye başlamış biri olarak iyi geldi. İlk izlenimim olumlu ❣
Özel teşekkür etmek istedim.
Yaaa teşekkür ederimMikan, yaşam belirtileri vermen beni çok mutlu etti. Mecazi değil, gerçekten nefes almak değil yaşam, kendini mutlu etmek aslında. Kuaförden kendim randevu almış, kıyafetlerimi yenilemiş kadar mutlu oldum.
Biraz durup kendimiz için birşeyler yapmayı bilmek gerek. Arada unutsam da çabuk hatırlamaya çalışıyorum.Nasıl kestirmeyi düşünüyorsun saçlarını? Ben de bu hafta kestirmek istiyorum.
Aynan hayırlı olsun evet büyük ayna daha iyi olmuş bence deBenim enerjimi yükselten bir yeri düzenledim bugün
TeşekkürlerAynan hayırlı olsun evet büyük ayna daha iyi olmuş bence de
Oooo mikancimProfilimi de yeniliyim taze kan gelsin
TeşekkürlerAyy gece gece gülümsettiniz beni
Çok güzel model mikan
Maalesef bir patlama oldu.Selamlar
Dün arkadaşlarla Bursaya gidecektik ama iptal oldu katılmaları gereken bir cenaze haberi aldılar
Bizde Eskişehir'de biraz gezdik ve akşam tekrar buluştuk arkadaşlarla
Akşam eve geç geldik
Bugün baya iş var.
İstanbul'daki arkadaşlarım iyimisiniz
Olayı duydum detay bilmiyorum
Başımız sağolsunMaalesef bir patlama oldu.
Şükür bizde bir şey yok ama Taksim hafta sonu ve havanın güzel olması sebebiyle en kalabalık gezi yerlerinden biri
Benimde aklim wendy de umarım iyidirwendy de İstanbul’a gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?