Video geldi su gibi okumuş maşallahbenimde oğlumun gösterisi var.video bekliyorum.merakta kaldım.
Bende tupper ipli dograyicisini kullanıyorumben braun'un mutfak robotunu kullanıyorum. rendeyi onda yapıyorum. nefretlik bir iştir benim için rende.
soğan da doğrayamıyorum gözlerimi mahvediyor. soğanı da onda çekiyorum.
2 haznesi var biri küçük biri büyük. ihtiyaca göre hangisi gerekliyse onu kullanıyorum.
hamur için pastacı arkadaşım kitchen aid'den çok memnun.
Bu dengeyi arıyorumSelamlar Dün çok yoğun geçti
Dışarı işim olunca çok parçaya bölünüyorum
İşlerimi bitirince eve sonra kızıma sonra kendime ancak vakit kalıyor.
Her günüm aynı değil o yüzden planlarımı günlük yapmak daha iyi hissettiriyor.
Kendimi hayatımın merkezinde tutmayı seviyorum ama bunlara ek sorumluluklarimin da farkındayım. Bu dengeyi seviyorum.
Kolay gelsin gittiğinde annen destek olur sana güzel zaman geçirirsiniz umarımBugün memlekete gideceğiz, 3 çocukla çıldırmış olmalıyızNeyse evi toparlamam lazım valizi yarım yamalak hazırladım. Buzdolabını boşaltmam lazım vs vs
Dengeyi bulmak uzun zamanımı aldıBu dengeyi arıyorum
Ben de bayadır arıyorum aslındaDengeyi bulmak uzun zamanımı aldı
Aynen biraz kafam dağılır annemi alıp döneceğiz haftaya sonra da okula başlıyorum işteKolay gelsin gittiğinde annen destek olur sana güzel zaman geçirirsiniz umarım
aynıyız mikan, haftaya istanbul gezimiz var, bizde artık bağ evinden eve geçelim dedik, yarın sabah çocuklarla mutfağı bakıcımızla eve bırakacağım, benimde akşam valizleri ve kıyafetleri toplamam lazım. daha hiç ellemedim bile.Bugün memlekete gideceğiz, 3 çocukla çıldırmış olmalıyızNeyse evi toparlamam lazım valizi yarım yamalak hazırladım. Buzdolabını boşaltmam lazım vs vs
Senin program daha yoğun Allah kolay versin şimdiden cnmaynıyız mikan, haftaya istanbul gezimiz var, bizde artık bağ evinden eve geçelim dedik, yarın sabah çocuklarla mutfağı bakıcımızla eve bırakacağım, benimde akşam valizleri ve kıyafetleri toplamam lazım. daha hiç ellemedim bile.
inşallah tatil dönüşü de çocukların kıyafetlerinde bi eleme yaparım, küçülenler var tertemiz ama oğlumun başından geçmiyor, çocuğu bunalta bunalta giydirmenin anlamı yok.
Okul da yok ohh gezersiniz ana kızHaftaya yine izinde olacağım 4 gün.
Plan falan yapmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?