Günaydınlar
Dün elektrikler gitti karanlıkta yemek yapmak , ödev yaptirmak zor oldu
Sonrasında geldi ama kalan işleri de yapasım gelmedi
Bugün de durgunluk var üzerimde birazdan atarım yani umarım

Bu haftayı kendime ayirmistim öyle çok keyif vermedi
Sanırım hareket halinde olmayı seviyorum
İşleri yüzeysel yapıp fazlaca oturmak daha yorgun hissettirdi ki bazı işlerde yine hareket halindeydim

Deneyimlerim sonucu haftaya başka bir plan uygulayabilirim

Ben de bayadır arıyorum aslında

Hayatımı en tepe de yasarken de üzüldüğüm zamanlar oldu dipte de fazlaca üzüldüm
Yani başta olumlu şeyleri kabul ediyorsak
Olumsuzlukları da kabul etmek gerek.
Ve gozlemlerime göre bu duygulara kimsenin tahammülü kalmamış o yüzden daha iyi nasıl mutlu oluruz arayışı da daha popüler hale geldi.
Kimseyi de yargilamiyorum haklılar ama bu çözüm mü tartışılır.
Üzülmek kızmak dibe düşmek, mutlu olmak kadar normal ama uzun da sürerse bir yerde problem var.

Bir işi yapmak zor geliyorsa yaparken de mutsuzsan başta sorgulamak gerek
Yaparsan ne olur yapmazsan ne olur olasılıkları düşün
Ya çözüm bulacaksın yapmamak için yada keyifli hale getireceksin o işi yada pratik bir yol bulacaksın
İstersen çözüm de çok bahane de

Ya çaresizsiniz ya da çare sizsiniz gibi

O kadar haklısın ki.. aslında bazı sorunlar karşısında kendimi çaresiz hissettiğimde kötü oluyorum çözüm bende dediğim sorunlarda kendimi daha iyi hissediyorum. Ama durup bakış açıma odaklanma konusunda geçmişe göre daha iyiyim onu fark ettim. Sanırım olgunlaşmışım azıcık
Mutluluk ya da mutsuzluk değilde içte bi denge var o sarsılınca dağılıyorum. Tekrar dengeye gelmek özellikle kendimle başbaşa kalamazken, kendime zaman ayıramazken, sadece uyumak istediğim ama yapamadığım anlarda beni zorluyor

Uyku önemli ve bebekle hayat hep aynı yolunda gitmiyor.
Kendine vakit ayırmakta zorlanman gayet normal.
O yüzden planlarını daha minimum düzeyde tut

Selam kızlar
Başak Kablan'ın dişil enerji videosunu sakin bir zamanda izlemenizi öneririm
Benimde enerjimi nasıl fark ettigimi yakın zamanda yazmayı umuyorum ama Başak hanım gibi ifade edemem

Bir cümlesi çok hoşuma gitti. Hayatın anlamını bulmak yerine hayatı yaşamak... ne güzel bir his verdi.

Selamlar, resmen yarı taşınma yaşadım cuma günü, tüm yiyecekler ve bizim kıyafetlerle 2 dolu araba taşı yerleştir yaptım. Komple tüm dolaplara el attım ve resmen 5 koca çanta eledim evden.

Bugün yerleştirdiklerimi yeniden valize koyma günü 1 haftalık İstanbul tatili için hazırlık yapmam lazım, yine de yerleşikli dolaptan valiz hazırlamayı tercih ettim. Böyle daha iyi oldu.

Tatil dönüşü dip köşeli temizlik yapılması lazım, ev inanılmaz islenmiş, dün temizlik yapmamıza rağmen hiç içime sinmedi, inşallah gelince bi yardımcı ayarlayabilirim.

İlk müsait vakitte izleyeceğim.

Baya günler yoğun geçiyor
Ahh İstanbul bol bol vakit geçir burada da anlat

Bizde bir plan yaptık gibi henüz net değil Ankara ya gitme ihtimalimiz var

Slm kızlar
Memleketteyiz
Bugün kendime güzel bir alışveriş yaptım
Yarın da kuaförden randevu alıp saçımı kestireceğim
Haftaiçi arkadaşlarımla buluşacağım.
Okula dönmeden enerji depolamaya çalışıyorum
Biraz tarzımı değiştirmeye çalışıyorum, dişil enerjimi ön plana çıkarmak istiyorum Mia- video önerisi tam üstüne geldi, izleyeceğim ilk fırsatta

Harikasın Mikan

Baya günler yoğun geçiyor
Ahh İstanbul bol bol vakit geçir burada da anlat

Bizde bir plan yaptık gibi henüz net değil Ankara ya gitme ihtimalimiz var
İnşallah güzelce gidip gelelim tabi ki anlatırım kelime müzesi varmış Ankara’da çocukları oraya götürmek istiyorum ben, pek araştırmadım ama aklında olsun senin de.

Şuraya vizeleri bitirmiş, günde ortalama iki sınava girmiş bir kavs çizelim...

O neydi öyle arkadaş...Atlı kovalar gibi sıkıştırmışlar 12 sınavı 5 güne Ben ikisinden muaftım, kaldı 10.
Çalışmayı unutmuşum haliyle. Bir şekilde hallettim. Yüksek not istiyorum açıkçası. İleride mihendisliğe geçiş neden olmasın? Nasip

Annem babam zeytinler için geldiler. Tam da sınav döneminde. Bahçeye götürülecek yemeği hazırladım. Gelen bulaşıkları yıka, ev için yemek mesaisi derken cuma nur topu gibi bir uçuğum oldu. Ölmediğime şükür.

Bu hafta bölüm hocamız gelmezsek yok yazılmayacağımızı, burasının adetinin böyle olduğunu söyledi uygun bir dille. Ancak gelen olursa haliyle ders tekrarı ve yoklama alınır dedi.
Okula geleni döverim dedim.Psikopata bağladığım doğrudur.

Bu arada Mia- cım, çayımı koydum. Senin önerdiğin videoyla keyf yapayım derken arkadaş aradı, evdeysen geleyim diye. O geldi çay içtik. Video yarım kaldı..
Benim gibi "erkek fatma" modunda yetişmiş ve 3.çocukta anca dişilik hormonlarını fatketmeye başlamış biri olarak iyi geldi. İlk izlenimim olumlu ❣
Özel teşekkür etmek istedim.

Teşekkür ederim, size de iyi gezmeler, tecrübelerini benimle paylaş sonra
Mikan, yaşam belirtileri vermen beni çok mutlu etti. Mecazi değil, gerçekten nefes almak değil yaşam, kendini mutlu etmek aslında. Kuaförden kendim randevu almış, kıyafetlerimi yenilemiş kadar mutlu oldum.
Biraz durup kendimiz için birşeyler yapmayı bilmek gerek. Arada unutsam da çabuk hatırlamaya çalışıyorum. Nasıl kestirmeyi düşünüyorsun saçlarını? Ben de bu hafta kestirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…