Ben de bayadır arıyorum aslında
Ya çaresizsiniz ya da çare sizsiniz gibiHayatımı en tepe de yasarken de üzüldüğüm zamanlar oldu dipte de fazlaca üzüldüm
Yani başta olumlu şeyleri kabul ediyorsak
Olumsuzlukları da kabul etmek gerek.
Ve gozlemlerime göre bu duygulara kimsenin tahammülü kalmamış o yüzden daha iyi nasıl mutlu oluruz arayışı da daha popüler hale geldi.
Kimseyi de yargilamiyorum haklılar ama bu çözüm mü tartışılır.
Üzülmek kızmak dibe düşmek, mutlu olmak kadar normal ama uzun da sürerse bir yerde problem var.
Bir işi yapmak zor geliyorsa yaparken de mutsuzsan başta sorgulamak gerek
Yaparsan ne olur yapmazsan ne olur olasılıkları düşün
Ya çözüm bulacaksın yapmamak için yada keyifli hale getireceksin o işi yada pratik bir yol bulacaksın
İstersen çözüm de çok bahane de
Güle güle kullanınyine alışverişli bir gün oluyordu.eksikler bitmiyorduçocuklardan kendime sıra gemiyor
O kadar haklısın ki.. aslında bazı sorunlar karşısında kendimi çaresiz hissettiğimde kötü oluyorum çözüm bende dediğim sorunlarda kendimi daha iyi hissediyorum. Ama durup bakış açıma odaklanma konusunda geçmişe göre daha iyiyim onu fark ettim. Sanırım olgunlaşmışım azıcıkHayatımı en tepe de yasarken de üzüldüğüm zamanlar oldu dipte de fazlaca üzüldüm
Yani başta olumlu şeyleri kabul ediyorsak
Olumsuzlukları da kabul etmek gerek.
Ve gozlemlerime göre bu duygulara kimsenin tahammülü kalmamış o yüzden daha iyi nasıl mutlu oluruz arayışı da daha popüler hale geldi.
Kimseyi de yargilamiyorum haklılar ama bu çözüm mü tartışılır.
Üzülmek kızmak dibe düşmek, mutlu olmak kadar normal ama uzun da sürerse bir yerde problem var.
Bir işi yapmak zor geliyorsa yaparken de mutsuzsan başta sorgulamak gerek
Yaparsan ne olur yapmazsan ne olur olasılıkları düşün
Ya çözüm bulacaksın yapmamak için yada keyifli hale getireceksin o işi yada pratik bir yol bulacaksın
İstersen çözüm de çok bahane de
Uyku önemli ve bebekle hayat hep aynı yolunda gitmiyor.O kadar haklısın ki.. aslında bazı sorunlar karşısında kendimi çaresiz hissettiğimde kötü oluyorum çözüm bende dediğim sorunlarda kendimi daha iyi hissediyorum. Ama durup bakış açıma odaklanma konusunda geçmişe göre daha iyiyim onu fark ettim. Sanırım olgunlaşmışım azıcık
Mutluluk ya da mutsuzluk değilde içte bi denge var o sarsılınca dağılıyorum. Tekrar dengeye gelmek özellikle kendimle başbaşa kalamazken, kendime zaman ayıramazken, sadece uyumak istediğim ama yapamadığım anlarda beni zorluyor
İlk müsait vakitte izleyeceğim.Selam kızlar
Başak Kablan'ın dişil enerji videosunu sakin bir zamanda izlemenizi öneririm
Benimde enerjimi nasıl fark ettigimi yakın zamanda yazmayı umuyorum ama Başak hanım gibi ifade edemem
Bir cümlesi çok hoşuma gitti. Hayatın anlamını bulmak yerine hayatı yaşamak... ne güzel bir his verdi.
Baya günler yoğun geçiyorSelamlar, resmen yarı taşınma yaşadım cuma günü, tüm yiyecekler ve bizim kıyafetlerle 2 dolu araba taşı yerleştir yaptım. Komple tüm dolaplara el attım ve resmen 5 koca çanta eledim evden.
Bugün yerleştirdiklerimi yeniden valize koyma günü1 haftalık İstanbul tatili için hazırlık yapmam lazım, yine de yerleşikli dolaptan valiz hazırlamayı tercih ettim. Böyle daha iyi oldu.
Tatil dönüşü dip köşeli temizlik yapılması lazım, ev inanılmaz islenmiş, dün temizlik yapmamıza rağmen hiç içime sinmedi, inşallah gelince bi yardımcı ayarlayabilirim.
Harikasın MikanMemleketteyiz
Bugün kendime güzel bir alışveriş yaptım
Yarın da kuaförden randevu alıp saçımı kestireceğim
Haftaiçi arkadaşlarımla buluşacağım.
Okula dönmeden enerji depolamaya çalışıyorum
Biraz tarzımı değiştirmeye çalışıyorum, dişil enerjimi ön plana çıkarmak istiyorumMia- video önerisi tam üstüne geldi, izleyeceğim ilk fırsatta
İnşallah güzelce gidip gelelim tabi ki anlatırımBaya günler yoğun geçiyor
Ahh İstanbul bol bol vakit geçir burada da anlat
Bizde bir plan yaptık gibi henüz net değil Ankara ya gitme ihtimalimiz var
Teşekkür ederim, size de iyi gezmeler, tecrübelerini benimle paylaş sonraHarikasın Mikan
Mikan, yaşam belirtileri vermen beni çok mutlu etti. Mecazi değil, gerçekten nefes almak değil yaşam, kendini mutlu etmek aslında. Kuaförden kendim randevu almış, kıyafetlerimi yenilemiş kadar mutlu oldum.Teşekkür ederim, size de iyi gezmeler, tecrübelerini benimle paylaş sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?