Eşim her gün bunu dinliyor mabeli çok severim ama bu şarkının ritmi kulağımı tırmaladı benim bugünlerde favorimdur tek dinlemeyeyim atayım sizde dinleyin
herkese merhaba
bende ilk mesajlarımı buldum.mart ayı hedeflerini yazmışsınız vurulmuşum tabi topiğeilham almaya geldim sizden minimallik adına.biraz geç keşfettim topiği
çok teşekkürlerSensiz olurmu ya suhan
Gitmee burdannn️ ️
Arkada müzik eşlik ediyor
Evet hedef yazmak çok iyi oluyorbende ilk mesajlarımı buldum.mart ayı hedeflerini yazmışsınız vurulmuşum tabi topiğe
ay evet ben bunları seviyorum, bide bu ara dedüblümanEşim her gün bunu dinliyor mabeli çok severim ama bu şarkının ritmi kulağımı tırmaladı benim bugünlerde favorim
o da 2. favorim bu ara :)ay evet ben bunları seviyorum, bide bu ara dedüblüman
günaydın bellezacım, hoşgeldinGünaydın
Oo ne kadar enerjik bir sabah
Kafa olarak evet henüz yerimden kalkamadımGünaydın
Oo ne kadar enerjik bir sabah
Çok severim klasik müzik bazen çocuklar test çözerken derste açarım dinlendiriyor gerçektenBen klasik müzik dinliyorum
Soundtrack muzikler falan
Genelde duygulari açığa çıkartıyor dinlemekten daha çok.Çok severim klasik müzik bazen çocuklar test çözerken derste açarım dinlendiriyor gerçekten
Benim de en çok dinlediğim tarz klasiktir :)Genelde duygulari açığa çıkartıyor dinlemekten daha çok.
Tabi diğer muzikleride dinlerim karışık listelerden
Benim de göz kontrolü olmam ve yeni gözlük almam lazım.Günaydınlaaaarr
evet mikancım, göz lazer operasyonu için gitmiştim, 6 ay takip edelim sonra görüşürüz dediler oysa ki gün alacağımı düşünüyordum öyle diyim :) yani buna yapılacak bişi yok napim. hayırlısı olsun, yeni gözlük alcam bende 6 ay bile olsa :)
Ne güzel dimiBenim de en çok dinlediğim tarz klasiktir :)
Aaa konu mu açtınBen de sizi yeni açtığım konuma cheescake ve kahve eşliğinde sohbete beklerimMia- izninle canım.
Arada komşuculuk oynayabiliriz eğer isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?