Kızım ejderha gibi maşallah hafif burnu tıkanıyor sadecemia nın kızı hastaydı en son . dün gelmedi
Canim aydınlanma yaşadıysa farkına varmıştır artıkWendy ben her şeyi açık açık söylerim inanki tahmin etmesini beklemem o görmüyor duymuyordu bakalım umarım değişir bu tavrı
Oh beeGünaydınlar
Buraya da yazayım, dün eşimle dışarı çıktık başbaşa konuştuk. Doğumdan sonra ilk başbaşa kalışımız olduğunu fark ettikYeni kararlar aldık. Birbirimizde hoşumuza gitmeyen şeyleri belirttik. Eşimin gerçekten bazı şeyleri bilinçsizce yaptığını fark ettim. Borçlardan ötürü modunun düşük olduğunu söyledi. Borç bitince rahatlatacağını, normale döneceğini söyledi. Film grubuna zaten katılmayacak artık. Yani işte durum bu, kararları uygulamada sıkıntı yaşamazsak güzel şeyler olacak inanıyorum
Burda yazan okuyan destek olan herkese çok çok teşekkürlerne güzel insanlarsınız keşke hepinizi bizzat tanıma fırsatım olsa, seviyorum sizi
Oh beeGünaydınlar
Buraya da yazayım, dün eşimle dışarı çıktık başbaşa konuştuk. Doğumdan sonra ilk başbaşa kalışımız olduğunu fark ettikYeni kararlar aldık. Birbirimizde hoşumuza gitmeyen şeyleri belirttik. Eşimin gerçekten bazı şeyleri bilinçsizce yaptığını fark ettim. Borçlardan ötürü modunun düşük olduğunu söyledi. Borç bitince rahatlatacağını, normale döneceğini söyledi. Film grubuna zaten katılmayacak artık. Yani işte durum bu, kararları uygulamada sıkıntı yaşamazsak güzel şeyler olacak inanıyorum
Burda yazan okuyan destek olan herkese çok çok teşekkürlerne güzel insanlarsınız keşke hepinizi bizzat tanıma fırsatım olsa, seviyorum sizi
ya çok iyi geldi seninde yazdığın.napıyoruz modumuzu yükseltiyoruz.zaten güneşimizde doğdu dımı : ))
Valla aynen öyle
üzerimde yaşar ustanın gülümsemesi adile naşitin kahkahaları var.Oh bee
Mutlu son
Bayılırım mutlu sonlara Yeşilçam nesli olaraktan
bullet journal almıştın dımı öncesindeBirde market işim var diş macunumuz bitmis
Markadan hediye gelen diş macunu kalmış sevemedik.
Birde ben dayanamayıp ajanda aldım yine
Bugün gelecek onu yavaş yavaş doldurmaya başlarım.
Evet ona daha uzun listeler yazacağımbullet journal almıştın dımı öncesinde
Çok tatlısın Suhan ya
o sizin tatlılığınız efenimmmÇok tatlısın Suhan ya
Cafe mafe açtık olmadı ille de minimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?