• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınlar
Akşam kuaföre gidip saçımı ombre yaptırdım.
Cuma da gidip keratin bakım yaptırıcam.
Parfümü mü de değiştirdim
Yani bir takım değişiklikler ☺️☺️
Ay ben yine muhalefet olmak istemem ama, keratin hangi ürün olursa olsun, ısı ile ortaya çıkan formaldehit içeriyor. Çok ama çok zararlı. Lütfen araştır ve öyle yaptır.

Zaten çok güzelsin, güzelliğine güzellik katmışsın 🤩 hayırlı olsun 💗 🧿
🥰çok teşekkür ederim mikancım
Bu yeni ben de kim aynada tanıştığım? Demiyorum.. eski bene çok benziyor çünkü😅
Eskiden çok kullanırdım sarıyı. Yine bir cesaret ettim bakalım.

Ay ben yine muhalefet olmak istemem ama, keratin hangi ürün olursa olsun, ısı ile ortaya çıkan formaldehit içeriyor. Çok ama çok zararlı. Lütfen araştır ve öyle yaptır.
Araştırayım cnm sağol 🙏🏻

günaydın.
sabah mutfak ve salonu toplayıp uyudum.sabah robota salonu süpürtüm.bulaşık makinasını çalıştırdım.çocukların kahvaltısını hazırladım.kıyafetlerini akşamdan hazırladılar.kendileri giyindi.kremlendiler :)biraz fazla sürmüşler ama önemli değil.akşam kuru ıslamıştım.sabah onu hazırlayayım akşama yanına pilav yaparım.2 numara sevmez normalde.anne o ne dedi kuru fasulye dedim.tam isabed dedi.gözlerim ateş aldı huhh sevdi dedim.anne işte böyle sabahtan yap rahat edersin dedi:KK14:

Selamlar
Eylül bugün daha iyi banyosunu yaptı
Öğretmenimiz de 2 gün başka yerde gorevliymis
İyi denk geldi
Haftaya kadar dinlenir Eylül de
Okuma ödevleri var ama çocuğun sesi kısık
Yarın daha iyi olursa yaparız yavaş yavaş.

Bende gunluk işleri yaptım dinleniyorum.
Çizim yapmaya başladım.

Birazdan yemek yaparım.
Kendime bakım yaparım

belleza belleza Şaka bir yana, hypnotic poison ben de severim ama bana ağır geliyor ben kullanırsam

Ben Calvin Klein Beauty kullanıyorum :) Hem de severek ve uzun süre kullandığım, bıktırmayan baymayan tek kokum.
Hypnotic poison yıllar önce bir avmde denemiştim bana da çok ağır gelmişti. Ama değişik bir şey vardı kokuda hep aklımda kaldı. Geçen denediğimde daha çok beğendim. Evet yine biraz ağır ama kışın güzel duruyor. Kalıcı da bir koku. Şans vermek istedim.

Beauty de kullandım. O da güzel ve daha hafif bir koku. Genelde herkes beğeniyor onu. Nickinden anlamıştım sevdiğini :)

Evet hambales
Ben gogıldan öğrendim hambeles olduğunu
Biz murt diye biliriz😊
Bizde hambeles deriz burda hep pazarda satılıyor ama ben hiç sevemedim
Muşmula bizde yenidünya dedikleri. İşte sarı sarı olan. Burada öyle meyve şeklinde yenir. Evde vardı zamanında ve de çoktu. Reçelle pek aram yok. Acaba ne yapsam diye gogıla sordum. Meğerse kebabı yapılıyormuş. Vaaayyy, hadi deneyeyim dedim ve önyargılı aile üyeleri beğendi. Ben zaten severim değişik tadları 😍( Antep yemeği)

Eki Görüntüle 3175634

Senin muşmula bu sanırım. Bizde beşbıyık derler. Bunu da severim. Pek manava falan gelmez. Pazarları gezmek lazım. Oralarda satıyorlar da ben de pazara gitmiyorum. Hem trafik, park sorunu, hem taşıma... ama aklıma soktun bak. 😅
Bana orman meyvesi, tropikalleri verin. :KK36:

Eki Görüntüle 3175636
Yaa evet bu da yeni dünya ben ekşi ekşi yeşil olanına bayılırım sarısını sevmem🙈🙈🙈

Kmsl Hnd Kmsl Hnd fön makinesini sormuştun sanırım
Denedim güzel saçı düzleştirici gibi yipratmiyor
Öyle çok zamanımı da almıyor gunluk düzgün olacak kadar yapıyorum
Ama minik saçlarım çok fazla belli oldu ona çözüm bulursam çok daha iyi olacak

Back
X