Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten çok güzelsin, güzelliğine güzellik katmışsınGünaydınlar
Akşam kuaföre gidip saçımı ombre yaptırdım.
Cuma da gidip keratin bakım yaptırıcam.
Parfümü mü de değiştirdim
Yani bir takım değişiklikler![]()
Ay ben yine muhalefet olmak istemem ama, keratin hangi ürün olursa olsun, ısı ile ortaya çıkan formaldehit içeriyor. Çok ama çok zararlı. Lütfen araştır ve öyle yaptır.Günaydınlar
Zaten çok güzelsin, güzelliğine güzellik katmışsınhayırlı olsun
![]()
![]()
Araştırayım cnm sağolAy ben yine muhalefet olmak istemem ama, keratin hangi ürün olursa olsun, ısı ile ortaya çıkan formaldehit içeriyor. Çok ama çok zararlı. Lütfen araştır ve öyle yaptır.
Oooo hayırlı olsun parfüm ne aldınGünaydınlar
Benim parfümleri eşim yapıyor yaOooo hayırlı olsun parfüm ne aldın![]()
Güle güle kullanBenim parfümleri eşim yapıyor ya
Hypnotic poison yaptırdım. Tam kış kokusu ilk kez kullanıyorum ama sevdim.
Çok teşekkür ederimGüle güle kullan
Yaa ne güzel eşinin yapmasıbelleza valla şanslı kadınsın ha
![]()
ahhhh minell aşk.bir boğa burcu kokudan iyi anlar.koku sever.Benim parfümleri eşim yapıyor ya
Hypnotic poison yaptırdım. Tam kış kokusu ilk kez kullanıyorum ama sevdim.
Gerçekten koku severimahhhh minell aşk.bir boğa burcu kokudan iyi anlar.koku sever.
Günaydın miamGünaydınlar olsun
Nasılsınız
Dolaylı olarak beni sevmediğinizi söylemek yine de hoş diğilGerçekten koku severimmakyaj severim
güzel severim
İnsan kendine değer verecek, salmayacak.
Hypnotic poison yıllar önce bir avmde denemiştim bana da çok ağır gelmişti. Ama değişik bir şey vardı kokuda hep aklımda kaldı. Geçen denediğimde daha çok beğendim. Evet yine biraz ağır ama kışın güzel duruyor. Kalıcı da bir koku. Şans vermek istedim.belleza Şaka bir yana, hypnotic poison ben de severim ama bana ağır geliyor ben kullanırsam
Ben Calvin Klein Beauty kullanıyorum :) Hem de severek ve uzun süre kullandığım, bıktırmayan baymayan tek kokum.
Bizde hambeles deriz burda hep pazarda satılıyor ama ben hiç sevemedimEvet hambales
Ben gogıldan öğrendim hambeles olduğunu
Biz murt diye biliriz![]()
Yaa evet bu da yeni dünya ben ekşi ekşi yeşil olanına bayılırım sarısını sevmemMuşmula bizde yenidünya dedikleri. İşte sarı sarı olan. Burada öyle meyve şeklinde yenir. Evde vardı zamanında ve de çoktu. Reçelle pek aram yok. Acaba ne yapsam diye gogıla sordum. Meğerse kebabı yapılıyormuş. Vaaayyy, hadi deneyeyim dedim ve önyargılı aile üyeleri beğendi. Ben zaten severim değişik tadları( Antep yemeği)
Eki Görüntüle 3175634
Senin muşmula bu sanırım. Bizde beşbıyık derler. Bunu da severim. Pek manava falan gelmez. Pazarları gezmek lazım. Oralarda satıyorlar da ben de pazara gitmiyorum. Hem trafik, park sorunu, hem taşıma... ama aklıma soktun bak.
Bana orman meyvesi, tropikalleri verin.
Eki Görüntüle 3175636
Oooo kalk hadiGünaydın miam
İyiyim ben henüz ne kahvaltı ne bişi![]()