- 27 Haziran 2010
- 6.792
- 13.967
- 448
Sen gelene kadar kalktım mia merak etmeOooo kalk hadi
Gunluk işleri yaptım giyindim saçıma fön yaptım
Makyaja üşendim
Bugün doğal takılayım![]()
Kahvaltı yaptım, ev de toplu
Mumumu yaktım yeşil çay içiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen gelene kadar kalktım mia merak etmeOooo kalk hadi
Gunluk işleri yaptım giyindim saçıma fön yaptım
Makyaja üşendim
Bugün doğal takılayım![]()
Afiyet olsun bellezacimSen gelene kadar kalktım mia merak etme
Kahvaltı yaptım, ev de toplu
Mumumu yaktım yeşil çay içiyorum :)
Sana da afiyet olsunAfiyet olsun bellezacim
Bende kahve yaptım![]()
Ben deee yeşili tuza banarak yemeği severimBizde hambeles deriz burda hep pazarda satılıyor ama ben hiç sevemedim
Yaa evet bu da yeni dünya ben ekşi ekşi yeşil olanına bayılırım sarısını sevmem![]()
Mesela aynaya baktığında ne hissediyorsunKızlar günün sorusu ile geldim..
Şimdi sorsanız ben kendimi seviyorum derim. Ama gerçekten kendini sevmek ne demek? Siz kendinizi nasıl seviyorsunuz?
Aynaya baktığımda kendimi beğeniyorum ama beğenmediğim zamanlarım da oluyor. Başkalarının(eşimin) duygu durumundan çok etkileniyordum ama artık son olaylardan sonra o mikan çok değişti. Önce ben demeye yeni başladım.Mesela aynaya baktığında ne hissediyorsun
Kendinle barışık misin yoksa eksilerini mi görüyorsun
Sevdiğin şeyleri ne sıklıkla yapıyorsun
Konuşmalarında ifaden ne yönde
Kendi duygu ve düşüncelerin mi on planda yoksa başkalarının duygu durumuna göremi düşünüyorsun
Her söylenen şeyi uyguluyormusun yoksa sana mantıklı olanı mi yapıyorsun
Öz güven = kendini değerli görmek
Yani kendini sevmek zor görünen basit bir kavram öncelik hayatının merkezinde sen olacaksınAynaya baktığımda kendimi beğeniyorum ama beğenmediğim zamanlarım da oluyor. Başkalarının(eşimin) duygu durumundan çok etkileniyordum ama artık son olaylardan sonra o mikan çok değişti. Önce ben demeye yeni başladım.
Her söyleneni uygulamam, talimat almayı zaten hiç sevmem ama tavsiyeleri değerlendiririm.
Özgüvenimin çok düşük olduğu zamanlardan geçtim geçmişte. Şimdi nispeten daha özgüvenli ve kendimden eminim![]()
Evet altı çizilmesi gereken yer burası sanırım: hayatının merkezine kendini koymakYani kendini sevmek zor görünen basit bir kavram öncelik hayatının merkezinde sen olacaksın
Gerisi hayatına göre şekil alacak ve karakterine göre ilerleyecek konular.
Ayy çok iyi o zaman link alayımKmsl Hnd fön makinesini sormuştun sanırım
Denedim güzel saçı düzleştirici gibi yipratmiyor
Öyle çok zamanımı da almıyor gunluk düzgün olacak kadar yapıyorum
Ama minik saçlarım çok fazla belli oldu ona çözüm bulursam çok daha iyi olacak
Üfff hiç söyleme yaaaa bir oturuşta 1 kg erik yerim tuzlu tuzluBen deee yeşili tuza banarak yemeği severim![]()
Ben de ben deAyy çok iyi o zaman link alayım
Üfff hiç söyleme yaaaa bir oturuşta 1 kg erik yerim tuzlu tuzlu![]()
benimki bu modelAyy çok iyi o zaman link alayım
Üfff hiç söyleme yaaaa bir oturuşta 1 kg erik yerim tuzlu tuzlu![]()
Ayyy sen emziriyordun dimi canım yaaaa tühhhh limona tuz at azıcıkBen de ben deağzım sulandı
![]()
Yok canım ne olacak emzirsem de emzirmesem de her zaman aşerdiğim şeylerAyyy sen emziriyordun dimi canım yaaaa tühhhh limona tuz at azıcık![]()
Daha önce de bahsettiğimiz gibi makyaj yapmayı severim. Her gün mutlaka bir şeyler sürerim. Yoksa kendimi hiç iyi hissetmiyorum. İçinde rahat ettiğim kıyafet ve ayakkabılar tercih ederim. Saçımı taramadan dışarı çıkmam. Hatta oje sürdüğüm zaman bir tık daha iyi hissederim
Daha önce de bahsettiğimiz gibi makyaj yapmayı severim. Her gün mutlaka bir şeyler sürerim. Yoksa kendimi hiç iyi hissetmiyorum. İçinde rahat ettiğim kıyafet ve ayakkabılar tercih ederim. Saçımı taramadan dışarı çıkmam. Hatta oje sürdüğüm zaman bir tık daha iyi hissederim
Mutlaka müzik dinlerim. Bazen ayna karşısında dans ettiğim olur bazen de şarkıdaki bir söze takılıp ağlarım. Kışın mum yakmayı severim. Bugünkü vanilya kokuluydu. Koku da sevdiğim için pozitif etkileniyorum. Canım sıkkınsa biraz çıkıp hava alırım, Tebdil-i mekanda ferahlık vardır sözüne inanırım. Beni üzen, canımı sıkan bir durum varsa hiç içimde tutmam. Konunun muhatabı kimse onunla konuşup çözmeye çalışırım. Sorunu kendimde bulmuşsam telafi etmek isterim. Sonuca ulaşmayan, belirsizlik içeren her şey beni rahatsız eder. Genellikle yapılan planlara uyumlu olmaya çalışırım ama canımın istemediği bir şeye “hayır” demeyi de bilirim. Sonuçta ortak yapılacak bir etkinlik varsa benim de keyif almam gerekli. İdare edilebilecek durumlar istisnadır tabiki ama sırf birileri memnun olsun diye her şeye evet diyemem.
Kendimi sevmediğim zamanlar, yetersiz hissettiğim konular yok mu? Vaaar. Ama senin sorun kendini sevmekle ilgili olduğu için o taraflara girmeyeyim
Mottom şu: “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz.”
Ben de kendi ışığıma güveniyorum![]()