• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar günün sorusu ile geldim..
Şimdi sorsanız ben kendimi seviyorum derim. Ama gerçekten kendini sevmek ne demek? Siz kendinizi nasıl seviyorsunuz?
Mesela aynaya baktığında ne hissediyorsun
Kendinle barışık misin yoksa eksilerini mi görüyorsun
Sevdiğin şeyleri ne sıklıkla yapıyorsun

Konuşmalarında ifaden ne yönde
Kendi duygu ve düşüncelerin mi on planda yoksa başkalarının duygu durumuna göremi düşünüyorsun
Her söylenen şeyi uyguluyormusun yoksa sana mantıklı olanı mi yapıyorsun

Öz güven = kendini değerli görmek

Mesela aynaya baktığında ne hissediyorsun
Kendinle barışık misin yoksa eksilerini mi görüyorsun
Sevdiğin şeyleri ne sıklıkla yapıyorsun

Konuşmalarında ifaden ne yönde
Kendi duygu ve düşüncelerin mi on planda yoksa başkalarının duygu durumuna göremi düşünüyorsun
Her söylenen şeyi uyguluyormusun yoksa sana mantıklı olanı mi yapıyorsun

Öz güven = kendini değerli görmek
Aynaya baktığımda kendimi beğeniyorum ama beğenmediğim zamanlarım da oluyor. Başkalarının(eşimin) duygu durumundan çok etkileniyordum ama artık son olaylardan sonra o mikan çok değişti. Önce ben demeye yeni başladım.
Her söyleneni uygulamam, talimat almayı zaten hiç sevmem ama tavsiyeleri değerlendiririm.
Özgüvenimin çok düşük olduğu zamanlardan geçtim geçmişte. Şimdi nispeten daha özgüvenli ve kendimden eminim☺️

Aynaya baktığımda kendimi beğeniyorum ama beğenmediğim zamanlarım da oluyor. Başkalarının(eşimin) duygu durumundan çok etkileniyordum ama artık son olaylardan sonra o mikan çok değişti. Önce ben demeye yeni başladım.
Her söyleneni uygulamam, talimat almayı zaten hiç sevmem ama tavsiyeleri değerlendiririm.
Özgüvenimin çok düşük olduğu zamanlardan geçtim geçmişte. Şimdi nispeten daha özgüvenli ve kendimden eminim☺️
Yani kendini sevmek zor görünen basit bir kavram öncelik hayatının merkezinde sen olacaksın
Gerisi hayatına göre şekil alacak ve karakterine göre ilerleyecek konular.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd fön makinesini sormuştun sanırım
Denedim güzel saçı düzleştirici gibi yipratmiyor
Öyle çok zamanımı da almıyor gunluk düzgün olacak kadar yapıyorum
Ama minik saçlarım çok fazla belli oldu ona çözüm bulursam çok daha iyi olacak
Ayy çok iyi o zaman link alayım🤗🤗
Ben deee yeşili tuza banarak yemeği severim 🤤
Üfff hiç söyleme yaaaa bir oturuşta 1 kg erik yerim tuzlu tuzlu🤪🤪🤪

Eklentiler

• Screenshot_20221214-163202_Trendyol.webp
    Screenshot_20221214-163202_Trendyol.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 34
Mia- Mia- belleza belleza beğenip kaçmayın 🙈 belleza sen mum eşliğinde bitki çayı içeceğim deyince kaç gündür aklımdaydı bugün sordum 😅
Daha önce de bahsettiğimiz gibi makyaj yapmayı severim. Her gün mutlaka bir şeyler sürerim. Yoksa kendimi hiç iyi hissetmiyorum. İçinde rahat ettiğim kıyafet ve ayakkabılar tercih ederim. Saçımı taramadan dışarı çıkmam. Hatta oje sürdüğüm zaman bir tık daha iyi hissederim😅

Mutlaka müzik dinlerim. Bazen ayna karşısında dans ettiğim olur bazen de şarkıdaki bir söze takılıp ağlarım. Kışın mum yakmayı severim. Bugünkü vanilya kokuluydu. Koku da sevdiğim için pozitif etkileniyorum. Canım sıkkınsa biraz çıkıp hava alırım, Tebdil-i mekanda ferahlık vardır sözüne inanırım. Beni üzen, canımı sıkan bir durum varsa hiç içimde tutmam. Konunun muhatabı kimse onunla konuşup çözmeye çalışırım. Sorunu kendimde bulmuşsam telafi etmek isterim. Sonuca ulaşmayan, belirsizlik içeren her şey beni rahatsız eder. Genellikle yapılan planlara uyumlu olmaya çalışırım ama canımın istemediği bir şeye “hayır” demeyi de bilirim. Sonuçta ortak yapılacak bir etkinlik varsa benim de keyif almam gerekli. İdare edilebilecek durumlar istisnadır tabiki ama sırf birileri memnun olsun diye her şeye evet diyemem.

Kendimi sevmediğim zamanlar, yetersiz hissettiğim konular yok mu? Vaaar. Ama senin sorun kendini sevmekle ilgili olduğu için o taraflara girmeyeyim😅

Mottom şu: “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz.”
Ben de kendi ışığıma güveniyorum✨

Son düzenleme:
Daha önce de bahsettiğimiz gibi makyaj yapmayı severim. Her gün mutlaka bir şeyler sürerim. Yoksa kendimi hiç iyi hissetmiyorum. İçinde rahat ettiğim kıyafet ve ayakkabılar tercih ederim. Saçımı taramadan dışarı çıkmam. Hatta oje sürdüğüm zaman bir tık daha iyi hissederim😅

Mutlaka müzik dinlerim. Bazen ayna karşısında dans ettiğim olur bazen de şarkıdaki bir söze takılıp ağlarım. Kışın mum yakmayı severim. Bugünkü vanilya kokuluydu. Koku da sevdiğim için pozitif etkileniyorum. Canım sıkkınsa biraz çıkıp hava alırım, Tebdil-i mekanda ferahlık vardır sözüne inanırım. Beni üzen, canımı sıkan bir durum varsa hiç içimde tutmam. Konunun muhatabı kimse onunla konuşup çözmeye çalışırım. Sorunu kendimde bulmuşsam telafi etmek isterim. Sonuca ulaşmayan, belirsizlik içeren her şey beni rahatsız eder. Genellikle yapılan planlara uyumlu olmaya çalışırım ama canımın istemediği bir şeye “hayır” demeyi de bilirim. Sonuçta ortak yapılacak bir etkinlik varsa benim de keyif almam gerekli. İdare edilebilecek durumlar istisnadır tabiki ama sırf birileri memnun olsun diye her şeye evet diyemem.

Kendimi sevmediğim zamanlar, yetersiz hissettiğim konular yok mu? Vaaar. Ama senin sorun kendini sevmekle ilgili olduğu için o taraflara girmeyeyim😅

Mottom şu: “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz.”
Ben de kendi ışığıma güveniyorum✨
🤩 muhteşem belleza 🥰

Senin ve Mia’nın yorumlarına bakarak evet gerçekten ben de kendimi seviyorum diyebilirim. Söylediklerinizin çoğunu yapıyorum. Ama tabi eksik olduğum yerler var, yine de çok değiştim ya. Hatırlarsanız bir dönem öfke sorunum vardı şimdi bakıyorum da o sorun tamamen çözülmüş. Sabretmeyi, öfkeme hakim olmayı gerçekten öğrenmişim. Vay be insan gerçekten sürekli ve radikal şekilde değişiyor 😌

Selamlar
Bugün geç uyandım
Kahvaltı yaptık
Çay içiyorum

Kendime bakım yapacagim
Etrafı toplarım

Yarın için sebze market listesi hazırlayacağım.👍

Back
X