- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Selam minimaller.
Bugün instg. Gördüğüm bir soruyla geldim.
Misafir olarak gittiğiniz evde temizliğine yoksa çeşit çeşit yemekleremi dikkat edersiniz.
Hangisini sizin icin önemli gibi bir soruydu.
Biz kadınlar temizlik yapıcaz diye zaten yeterince zaman harciyoruz.
Bir de cesit cesit yemekler yapmak extra yorucu.
Bana temiz derli toplu bir ev ve az çeşit yemek daha mantıklı geliyor.
Hani zaten günlük yaptığımız bir temizlik var haberli gelen misafir icin belki biraz daha derin temizlik yapilabilir(koltuklari cekmek, bazalari cekmek, wc-banyo fayanslari silmek vs gibi) ama yemek.cesit az olsada olur.
Ben buna dikkat ederdim.
Yani kirli bir evde çeşit cesit yemekde yapilmis olsa midem almazdi sanirim.
Biz minimaller evi sadelestirmeye temizlik ve ortalık toplama işlerini minimuma indirmeye devam.
günaydınlar herkese.
dün mutfağı toplarken geçen seneden alınmış pudra şekeri mısır unu falan var da hepsi de kullanılmış attım tarihleri geçmiştir diye dolap ferahladı
kıyafet dolabımda istediğim seviyeye gelemedim ama bunun için uğraşlarım devam ediyor
ıvır zıvır ortalıkda hiç yok artık
bayram evi gibi duruyor
git gide oluyor sanırım bu iş
mutfakta mısır patlatma makınem var onu annemlere vereceğim o da gidecek
bi de sizce mutfak tezgahından baharatlıklarım var onları da mı kaldırsam tamamen bomboş olsa daha mı kolaylaşır işlerim
ay tembelin tekiyim sanırsam ya iş olmasın da yan gel yatayım ben
Bende sana katılıyorum.Selam minimaller.
Bugün instg. Gördüğüm bir soruyla geldim.
Misafir olarak gittiğiniz evde temizliğine yoksa çeşit çeşit yemekleremi dikkat edersiniz.
Hangisini sizin icin önemli gibi bir soruydu.
Biz kadınlar temizlik yapıcaz diye zaten yeterince zaman harciyoruz.
Bir de cesit cesit yemekler yapmak extra yorucu.
Bana temiz derli toplu bir ev ve az çeşit yemek daha mantıklı geliyor.
Hani zaten günlük yaptığımız bir temizlik var haberli gelen misafir icin belki biraz daha derin temizlik yapilabilir(koltuklari cekmek, bazalari cekmek, wc-banyo fayanslari silmek vs gibi) ama yemek.cesit az olsada olur.
Ben buna dikkat ederdim.
Yani kirli bir evde çeşit cesit yemekde yapilmis olsa midem almazdi sanirim.
Biz minimaller evi sadelestirmeye temizlik ve ortalık toplama işlerini minimuma indirmeye devam.
Benimde öyle tezgah bomboş.Güzelce deterjanlayıp boydan boya parlatıp karşısına geçip izlemeyi çok severim.Sanki bütün ev temizmiş gibi gelir tezgah temiz olunca.Günaydın.
ben tezgah boş seviyorum.
bulaşıklığım bile yokur.
kettle kağıt havluluk gibi
baharatlar üst dolapta
Boşalt boşalt tezgah dediğin boş olur eline bişeyler çarpmaz.günaydınlar herkese.
dün mutfağı toplarken geçen seneden alınmış pudra şekeri mısır unu falan var da hepsi de kullanılmış attım tarihleri geçmiştir diye dolap ferahladı
kıyafet dolabımda istediğim seviyeye gelemedim ama bunun için uğraşlarım devam ediyor
ıvır zıvır ortalıkda hiç yok artık
bayram evi gibi duruyor
git gide oluyor sanırım bu iş
mutfakta mısır patlatma makınem var onu annemlere vereceğim o da gidecek
bi de sizce mutfak tezgahından baharatlıklarım var onları da mı kaldırsam tamamen bomboş olsa daha mı kolaylaşır işlerim
ay tembelin tekiyim sanırsam ya iş olmasın da yan gel yatayım ben
Hep böyle değildim aslında temizlik değil ama düzen alışkanlığım vardı önceden.temizlik yapmayı nasıl sevdin. ben hiç sevmiyorum. o piknik sepeti günlerce beklerdi beni mutfaktaelektrik süpürgesi sesi sinirlerimi bozuyor ağlamaya başlıyorum. temizliğe ayırdığım zamanı çöpe atıyormuşum gibi geliyor. boşuna çaba yapıyorsun hooop yine kirleniyor
Okb mi var canım, güzel hoş yorulmadan yapıyorsun ama canına da yazık. Ben bir detaya gireyim, 2 gün belim ağrıyor.Hep böyle değildim aslında temizlik değil ama düzen alışkanlığım vardı önceden.
Aynı ablalarıma benzedim büyüdükçe.
Onlar yıllardır aynı benim şuanki halim gibiler.
Bu halimde biraz hastalığımın biraz da soya çekimin katkısı var sanırım.
Kızlar benim tezgahımda el sabunu, bulaşık deterjanı, bulaşık teli, baharatlık ve de bıçak seti var. Çok mu şey var
Her şeyi kaldırırım da o bıçak setini nereye koyayım
Yok canım bipolarım ben.Kafam gelip gidiyo arada:)Okb mi var canım, güzel hoş yorulmadan yapıyorsun ama canına da yazık. Ben bir detaya gireyim, 2 gün belim ağrıyor.
kağıt havluluk falan yok kettle da yokGünaydın.
ben tezgah boş seviyorum.
bulaşıklığım bile yokur.
kettle kağıt havluluk gibi
baharatlar üst dolapta
Benim bıçak setim yok çekmecemde bıçaklarım.Kızlar benim tezgahımda el sabunu, bulaşık deterjanı, bulaşık teli, baharatlık ve de bıçak seti var. Çok mu şey var
Her şeyi kaldırırım da o bıçak setini nereye koyayım
Sen burda mıydın hoşgeldin eski nickini hatırlayamadım özelden yazmasan bilemezdimben de eşimde memuruz kızlar. ona rağmen ücretsiz izin bile alamadım...
birimizin çalışmadığını düşünemiyorum.
hayat artık çok daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?