-Pandora- ohh Sefan olsun biz de yarın kahvaltıya gideceğiz eğlenmeye dinlenmece.keşke hep haftasonu olsa Cuma akşamları bana bi gaz geliyor zaten sırf hafta sonunu boşaltayım diye. Wc ve banyoyu yıkadım renkli çamaşırlar yıkandı serildi.

Dökülen çiçek sapını budamalısın. sonra yenisi çıkıyor.
1,5 yıldır bakıyorum bende annem almıştı.

Dün telefondan okudum ama yazamadım.
Hep benzer sıkıntıları yaşıyoruz.
İş yerleri aynı çalışanlar hep birilerinin ezerek üste çıkma en iyi olma çabası
patron iyi maaş vermiyim diye hata bulma çabası
Bu yıl yorgunum
Yine şükür diyorum işim var alıştığım ortam 11 yıldır burdayım.
sevdiğim arkadaşlarım var.
yine ilk yıllarıma göre rahatım çok
işi biliyorum bu konuda pratiğim.

ama yıpratanlar yine var.

evde olsam ne yapardım diye düşünüyorum bazen.
şuan işi bıraksam büyük boşluk olur hayatımda
2. bebeğim olursa o zaman işi bırakabilirim.

Sende iyiki varsın :)

Hoşgeldin :)
seni takip ediyorum ig den.

Keşke bende şuan ki düşüncelerimle düğün alışverişi yapsaydım :)

Bende 1-2 düzenlenmesi gereken yer var ama kışın bakıcam
şimdi dağılırsam toplanamam :)

Günaydınlar
Dün yine aşırı yağmur yağdı.
balkon tıkanmış eve gidince temizledim yıkadım
evin bir kısmını süpürdüm
eşimin köyde işi varmış hem ablası gelmiş oraya gittik
bugün kaldığım yerden devam edicem.

Eşim ekinimizi biçecek çok şükür
kazandığımız parayla mutfağı değil de salonu tadilat ettirmeye karar verdim.
tam istediğim gibi bir odamı yapsam yoksa idare edicek kadar mı düzenlesem bilmiyorum.

Dökülen çiçek sapını budamalısın. sonra yenisi çıkıyor.
1,5 yıldır bakıyorum bende annem almıştı.
Diğer çiçekleri hallettim ama orkidelere dokunamadım. Önceki orkidelerimi 3. Boğumdan budamıştım, sonra açmadılar, öylece öldüler.Sadece bir tanesi keiki verdi. Bu sene o keikiyi ayırmıştım ama yaşayamadı malesef. O yüzden ne yapsam bilemedim. Yeniden çiçeklenen orkidem olmadı hiç. Yazık kocam alıyor alıyor, ölüyor yavrucaklar

2. boğumdan kestim ben kesince biraz karanlık yerde beklettim tekrar çiçek açtı
videoları var izledim :)
geçen aylarda saksısını değiştirdim.
şimdilik sorun yok :)

Ben de 2.bebeğim olursa işi bırakırım diyorum :)

Budayinca budadigin yere vazelin suruyor musun? Surmeyince orasi kurumaya basliyor.

2. boğumdan kestim ben kesince biraz karanlık yerde beklettim tekrar çiçek açtı
videoları var izledim :)
geçen aylarda saksısını değiştirdim.
şimdilik sorun yok :)
Budayinca budadigin yere vazelin suruyor musun? Surmeyince orasi kurumaya basliyor.
Tamam kızlar sizin dediğiniz gibi yapayım. Vazelini hiç duymamıştım, sürerim bu sefer

Selamlar

Bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla buluşup kahvaltı yaptık. Onun hesabını da ben ödedim, 60 lira verdim. Sonra kitapçı gezdik, gayet keyifliydi.

Bugün de sadeleşmek adına tek bir şey yaptım. Kızımın doğumgünü süslerini açığa çıkardım, ilk fırsatta ya satarım ya veririm

Kızlar gardırobumu tekrar elden geçirdim, 1 çanta, 1 cüzdan, 2 pantolon, 1 tunik, 2 tayt ayırdım. Askıdaki kıyafetleri yazlık, kışlık, pantolon, etek, gömlek ve ceket olarak sıraladım. Yazlıklar hep gözümün önünde oldu, güzel oldu, boşa askı bile çıktı.Yarın da eşimin tarafına el atacağım. Orkidelerimi de elden geçirdim. Bir çok video izledim, çürüyen kökleri ve sapları kesip tertemiz yaptım, uçlara vazelin de sürdüm, inşallah yeniden çiçeklenecekler...

Çatal bıçak sandığına evdeki evrakları koyuyordum. Birkaç tane de kutu vardı biriktirdiğimiz anıları koymak için. Eşimle hepsini elden geçirdik. Süresi dolmuş sigorta poliçeleri, yine süresi dolmuş garanti belgeleri, eski telefonlara ait faturalar, elektrik su faturaları, alışveriş fişleri, gittiğimiz tatillere ait uçak biletleri, otobüs bileti, özel gün notları, bugüne kadar gittiğimiz tüm sinemaların biletleri, konser bileti, derken derken 1 poşet evrak çöpe çıktı.. yine birkaç şey bıraktık saklamak için ama epey azalttık hafifledik :) boşa çıkan bir kutuya makyaj malzemelerimi yerleştiricem.
Dağınıklık toplandı, bulaşık makinesi boşaltıldı, nevresimler değişti, çamaşırlar yıkandı.

Dün boşalan kutuya bugün makyaj malzemelerimi koydum. Yıkanan çamaşırları katlayıp yerleştirdim. Yerleştirirken aynı zamanda dolapları düzenledim. Kızımın küçülenlerini ayırdım. Kendi kıyafetlerimden 2 pantolon 1 tişört 3 atlet ayırdım. Ütüleri yaptım. Kızımı yıkadım. Wc, lavabo, duşakabin ve banyo dolabını temizledim. Mutfak lavabosunun altındaki dolabı temizledim. Buzdolabını düzenledim. Yemek yaptım. Çıkan bulaşıkları makineye koydum yıkandı ve boşaltıp yerlerine yerleştirdim. Toz aldım, evi süpürdüm. Eşime de yerleri sildirdim. Böylece bol dinlenmeli bir haftasonunun daha sonuna geldik

Selam kızlar bende tatike gittim döndüm. Maşallah ne güzel işker yapmışsınız. Bugün başladım bende çamaşır ser topla zaten günlük rutin bizim evde. Sabah kalkar kalkmaz makine çalışır. Eveveyn banyomu ıvır zıvır doldurmuştum ama artık kullanmak istiyorum. Yavaştan boşaltıyorum orayı. Bugün kapıya koyduğum çöpten kendim utandım

Bu arada benimde orkidelerim öldü hep keşke önceden bilseydim bu bilgileri.
Çocukları kursa yazdırdım geldim kahvaltu ettik bulaşık makinesi beni bekliyo. Sonra süpürge sıra sıra yaparım inşallah. Burayı okudukça hiç yerimde duramıyorum

selam canım.. yazdıklarımı okuyunca kendi yaşadıklarımın özetini okuyorum gibi hissettim.. ben de tam olarak bu psikolojideyim.. özel sektör yoruyor, yıpratıyor.. eşimde özel sektörde.. onun işi daha zor ona bakınca kendi şartlarımın daha iyi olduğunu görüp işi bırakmayı göze alamıyorum.. diğer yandan sürekli evde oturmak da beni sıkar diye düşünüp oturuyorum oturduğum yerde.. iş değiştirmeyi çok istiyorum ama malesef seçenek çok az hatta şuan için yok.. hayırlısı olsun diyip gittiği yere kadar gitsin diye düşünüyorum.. bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…