Benim baharatlarhatta 3tane falan daha almayı dusunuyorum.
Hepsini kavanozda seviyorum çünkü elimin altında oluyorlar poşetlerde asla saklamam.
Az az alip tuketiyorum.
Kucuk baharatlık kullanmıyorum.
Hiç lazim olmadi bende almadim.
Bu arada boş rafben.
Böyle 3 rafım bos suan doldurmicamda.
Çok ferah geliyor bana.
Baya eledim cok iyi oldu.
Eki Görüntüle 2161777
O zaman bizim eve de gel : D şaka bir tarafa da çok da yıpratma kendini boşver 3 günlük dünya, o da hep temizlikle olmaz.Yok canım bipolarım ben.Kafam gelip gidiyo arada:)
Evet herkes canına yazık diyo bende öyle düşünüyorum ama boş boş kanepede yayılıp yatamam ki yapımda yok yani.
Benim baharatlık set halinde onu biraz daha kullanayım eskiyince ben de çekmeceye koyayım daha iyi. Ocaktan yağ sıçrıyor, sürekli temizlemek gerekiyor. Bıçak setimde satır falan var onu çekmeceye kaldırırsam daha dağınık olur, o yerinde dursun. Sanırım bulaşık telimi de seviyorum, elde yıkadıklarımı düz tezgaha koysam sevmiyorum o şekilde.Benim bıçak setim yok çekmecemde bıçaklarım.
Deterjan sünger falanda gün içinde tezgahda, cok sık kullandığından
Ama misafir gelince o da göz yorucu geliyor bana alt dolaba kaldırıyorum.
Baharat dolabim var tüm baharatlarım orada benim, ocağa en yakın dolaba dizdim kolaylık oldu.
Benim baharatlık set halinde onu biraz daha kullanayım eskiyince ben de çekmeceye koyayım daha iyi. Ocaktan yağ sıçrıyor, sürekli temizlemek gerekiyor. Bıçak setimde satır falan var onu çekmeceye kaldırırsam daha dağınık olur, o yerinde dursun. Sanırım bulaşık telimi de seviyorum, elde yıkadıklarımı düz tezgaha koysam sevmiyorum o şekilde.
Evet kesin elimde cetvel tepenizde dikilirim,kulak çubuğuyla dip köşeleri kontrol ederim falan.
Evet kesin elimde cetvel tepenizde dikilirim,kulak çubuğuyla dip köşeleri kontrol ederim falan.
Ayyyy yok istemeyin benden öyle bişey.Kendi alacağım hale deli oldum şuan
Benim baharatlarım küçücük kavanozlarda buzdolabı kapağının rafında dizili.Benim baharatlık set halinde onu biraz daha kullanayım eskiyince ben de çekmeceye koyayım daha iyi. Ocaktan yağ sıçrıyor, sürekli temizlemek gerekiyor. Bıçak setimde satır falan var onu çekmeceye kaldırırsam daha dağınık olur, o yerinde dursun. Sanırım bulaşık telimi de seviyorum, elde yıkadıklarımı düz tezgaha koysam sevmiyorum o şekilde.
Kirli dağınık yazdığını okurken bile boynum kaşınmaya başlıyo.Seni o kirli dağınık evlerde düşünemiyorum
benim de baharatlıklarım şunlar sadece onlar da tezgah üstündeBenim baharatlarhatta 3tane falan daha almayı dusunuyorum.
Hepsini kavanozda seviyorum çünkü elimin altında oluyorlar poşetlerde asla saklamam.
Az az alip tuketiyorum.
Kucuk baharatlık kullanmıyorum.
Hiç lazim olmadi bende almadim.
Bu arada boş rafben.
Böyle 3 rafım bos suan doldurmicamda.
Çok ferah geliyor bana.
Baya eledim cok iyi oldu.
Eki Görüntüle 2161777
Ya kızlar aklıma gelmişken bende size bişey sorayım ;
Kızarmaları neyde yapıyorsunuz yani tava ? tencere ? fritöz ?
Benim kızartma tencerem kötü oldu sanki biraz yağlarını tam çıkaramıyorum artık manikürüme kıyıp tellleyemiyorum da fazla napsam neyde kızartsam acaba?
Hadi bana biraz fikir verin
bende tefal var canım tek kaşık ile 35-40 dakika arası pişiyor valla. ben mutfakta sofra hazırlarken ya da ortalığı toplarken bile pişmiş olup ötüyor kesinlikle eğer kızartma çok tüketiyorsanız almalısınız. benim evde kızartma hiç yapmadım ben yapmam da onun pisliğiyle uğraşamam kızartma tencerem bile yok. fırında yaparım her şeyi. ama son zamanlarda canımız patates isteyince bundan aldım acayip sağlıklı.yandı mı yanmadı mı derdi yok başında bekleme yok ki ben mutfakta bi kaç yemeği aynı anda yapmayı severim ki iş çabuk bitsinYa kızlar aklıma gelmişken bende size bişey sorayım ;
Benim kızartma tencerem kötü oldu sanki biraz yağlarını tam çıkaramıyorum artık manikürüme kıyıp tellleyemiyorum da fazla napsam neyde kızartsam acaba?
soya çekim varsa ben yandım bizde herkes asgari düzeyde ilgilenir ev işleriyle. çalışmayan kadın yok sanırım onun da etkisi bu ev işlerinde tembelliğimiz :)Hep böyle değildim aslında temizlik değil ama düzen alışkanlığım vardı önceden.
Aynı ablalarıma benzedim büyüdükçe.
Onlar yıllardır aynı benim şuanki halim gibiler.
Bu halimde biraz hastalığımın biraz da soya çekimin katkısı var sanırım.
bende tefal var canım tek kaşık ile 35-40 dakika arası pişiyor valla. ben mutfakta sofra hazırlarken ya da ortalığı toplarken bile pişmiş olup ötüyor kesinlikle eğer kızartma çok tüketiyorsanız almalısınız. benim evde kızartma hiç yapmadım ben yapmam da onun pisliğiyle uğraşamam kızartma tencerem bile yok. fırında yaparım her şeyi. ama son zamanlarda canımız patates isteyince bundan aldım acayip sağlıklı.yandı mı yanmadı mı derdi yok başında bekleme yok ki ben mutfakta bi kaç yemeği aynı anda yapmayı severim ki iş çabuk bitsin
Çalışmayla alakası yok bence.Ev hanımlarından da iş yapmayıp savsaklayan var.soya çekim varsa ben yandım bizde herkes asgari düzeyde ilgilenir ev işleriyle. çalışmayan kadın yok sanırım onun da etkisi bu ev işlerinde tembelliğimiz :)
düdüklü tencereeeYa kızlar aklıma gelmişken bende size bişey sorayım ;
Çalışmayla alakası yok bence.Ev hanımlarından da iş yapmayıp savsaklayan var.
Zira ; ben ve küçük ablam çalışıyoruz büyük ablam ev hanımı ve üçümüzde aynıyız.
kızlar merhabalar :)
nasılsınız ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?