Çok ferah kanki

Yok canım bipolarım ben.Kafam gelip gidiyo arada:)
Evet herkes canına yazık diyo bende öyle düşünüyorum ama boş boş kanepede yayılıp yatamam ki yapımda yok yani.
O zaman bizim eve de gel : D şaka bir tarafa da çok da yıpratma kendini boşver 3 günlük dünya, o da hep temizlikle olmaz.

Benim baharatlık set halinde onu biraz daha kullanayım eskiyince ben de çekmeceye koyayım daha iyi. Ocaktan yağ sıçrıyor, sürekli temizlemek gerekiyor. Bıçak setimde satır falan var onu çekmeceye kaldırırsam daha dağınık olur, o yerinde dursun. Sanırım bulaşık telimi de seviyorum, elde yıkadıklarımı düz tezgaha koysam sevmiyorum o şekilde.

benim delikli tepsi gibi bulaşıklığım var.
onu kullanıyorum rahat oluyor.
derterjanım ince uzun şefaf şişede yer kaplamıyor.

bende lavabo içine düşen şeyleri yemem
ne kadar çamaşır suyu döksem de içim rahat etmez.
makarnayı ayrı kap içinde süzerim lavaboda süzmem
salatalar için ayrı kabım var lavaboya değmez.
takıntılı olmak da zor.

Temizlik bağımlıları programı çeksek D DeliHA35 baş yönetici olur kesin :)
Evet kesin elimde cetvel tepenizde dikilirim,kulak çubuğuyla dip köşeleri kontrol ederim falan.
Ayyyy yok istemeyin benden öyle bişey.Kendi alacağım hale deli oldum şuan

Benim baharatlarım küçücük kavanozlarda buzdolabı kapağının rafında dizili.
Bıçak setini de kullandığım 2 tanesini çekmeceye koydum gerisini kaldırdım.
Bulaşık ıvır zıvırlarımda yemek yaparken bangonun üstünde,yemek bitip mutfaktan çıkarken dolabın altına kaldırırım yayıntı gibi durmasını sevmiyorum çünkü.

Ya kızlar aklıma gelmişken bende size bişey sorayım ;
Kızarmaları neyde yapıyorsunuz yani tava ? tencere ? fritöz ?
Benim kızartma tencerem kötü oldu sanki biraz yağlarını tam çıkaramıyorum artık manikürüme kıyıp tellleyemiyorum da fazla napsam neyde kızartsam acaba?
Hadi bana biraz fikir verin

benim de baharatlıklarım şunlar sadece onlar da tezgah üstünde
sadece yağlık sirkeliği attım kullanmıyorum çünkü

düdüklü tencerede denedim ben derin olduğu için hiç yağ sıçramadı ama dar olduğu için az az kızartabildim.
yine acil zamanda böyle yapıcam
bazen fırında yapıyorum üzerine yağ kekik yuvarlak kesiyorum güzel oluyo.
fritözüm vardı ama verdim çok detaylı uğraşmak gerekiyo
diğer tefal 1 kaşık yağ ile kızartanı araştırdım. Ama arada kaldım almak ve almamak arasında ...

bende tefal var canım tek kaşık ile 35-40 dakika arası pişiyor valla. ben mutfakta sofra hazırlarken ya da ortalığı toplarken bile pişmiş olup ötüyor kesinlikle eğer kızartma çok tüketiyorsanız almalısınız. benim evde kızartma hiç yapmadım ben yapmam da onun pisliğiyle uğraşamam kızartma tencerem bile yok. fırında yaparım her şeyi. ama son zamanlarda canımız patates isteyince bundan aldım acayip sağlıklı.yandı mı yanmadı mı derdi yok başında bekleme yok ki ben mutfakta bi kaç yemeği aynı anda yapmayı severim ki iş çabuk bitsin

soya çekim varsa ben yandım bizde herkes asgari düzeyde ilgilenir ev işleriyle. çalışmayan kadın yok sanırım onun da etkisi bu ev işlerinde tembelliğimiz :)

kızartma gibi değil de fırınlanmış tadı oluyor diyorlar : sence nasıl?
gerçekten tek kaşık yağ ile oluyor mu tadı tuzu :)
bir de kaça almıştın ne zaman ?

soya çekim varsa ben yandım bizde herkes asgari düzeyde ilgilenir ev işleriyle. çalışmayan kadın yok sanırım onun da etkisi bu ev işlerinde tembelliğimiz :)
Çalışmayla alakası yok bence.Ev hanımlarından da iş yapmayıp savsaklayan var.
Zira ; ben ve küçük ablam çalışıyoruz büyük ablam ev hanımı ve üçümüzde aynıyız.

düdüklü tencereee derin olduğu için yağlar etrafa sıçramıyor. eski usul kapaklı düdüklümü bu iş için kullanıyorum

Çalışmayla alakası yok bence.Ev hanımlarından da iş yapmayıp savsaklayan var.
Zira ; ben ve küçük ablam çalışıyoruz büyük ablam ev hanımı ve üçümüzde aynıyız.
hem çalışıp hem evde bu kadar işi nasıl yapıyorsun enerjin ve vaktin nasıl yetiyor . iyice merak ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…