Enerjinizi beğeniyorum. Yaşınız kaç?Herkese iyi pazarlar
Bizde de cuma günü camlar, kapılar, elektrik düğmeleri ve tüm dolapların üstleri silindi, yardımcı çağırdım, hava bi kaç gündür çok soğuk, dün hem soğuk hem yağmurluydu, dışardaki bazı işlerimi halledip eve geçtim ve bi daha çıkmadımEokul işlemlerimi bitirdim, cocuklarla zaman geçirdim, ödevlerine yardım ettim, akşam da beraber film izledik, 2 ve 3 numara uyuduktan sonra yani tatile son 1 hf
Bugün kuaför işlerimi hallediyorum, röflemi yeniletiyorum, biraz da kestiririm, hfiçi bi gün randevu alıp ipek kirpik yaptırıcamDaha önce hiç yaptırmadım, çok merak ediyodum bakalım nasıl olacak, kirpiğe zaafım var
Teşekkür ederimEnerjinizi beğeniyorum. Yaşınız kaç?
Üç çocukla kendinize fırsat oluşturmanız güzel.
Sanırım benim içim geçmiş tek çocukla derbeder.
Elinize sağlıkHerkese iyi pazarlar
Bizde de cuma günü camlar, kapılar, elektrik düğmeleri ve tüm dolapların üstleri silindi, yardımcı çağırdım, hava bi kaç gündür çok soğuk, dün hem soğuk hem yağmurluydu, dışardaki bazı işlerimi halledip eve geçtim ve bi daha çıkmadımEokul işlemlerimi bitirdim, cocuklarla zaman geçirdim, ödevlerine yardım ettim, akşam da beraber film izledik, 2 ve 3 numara uyuduktan sonra yani tatile son 1 hf
Bugün kuaför işlerimi hallediyorum, röflemi yeniletiyorum, biraz da kestiririm, hfiçi bi gün randevu alıp ipek kirpik yaptırıcamDaha önce hiç yaptırmadım, çok merak ediyodum bakalım nasıl olacak, kirpiğe zaafım var
Ben de merak ediyorum, bakalım nasıl olacak, mutlaka paylaşırımElinize sağlık
Kirpik deneyimini merakla bekliyorum.
Eşimle kızımın kirpikleri çok uzun ve gür
Benim hiç yok gibi
Waowww süper olmuş4 saat sürdü
Tarzını çok seviyorumBenimde pazar kombinim bu şekilde
Arsayı gördük etrafında yaşayanlar var
Acaba dedik konteyner ev koyup bahce yaparmıyız diye hayallere daldık
Çok hoşsunuz bayan
Teşekkür ederimMikan hayırlı olsun ben de spiral taktırdım ve benim de bakır
Vücudumun alışması tam 2 ay bir hafta sürdü ama alıştı sağolsun artık rahatım coook güzel bir şeymiş:)
Teşekkür ederimSana da hayırlı olsun, alışma süreci nasıl geçti ağrı mı oldu kanama mı?
Valla kafam çok rahatladı böyle üzerimde ciddi bi baskı varmış gerçekten de
Beni de 3 ay sonra kontrole çağırdı inşallah sıkıntısız alışırım ben de yaAğrı hiç olmadı ama o saçma sapan akıntılarrrr, lekeler, kanamalar ve adetimin bayaa öne gelmesi kafasına göre takilmasi falan
Ama olsun zaten 3 ay alisma süresi normalmiş benim de 2 ay 1 hafta sürdü
Yine olsa yine yaparım bence herkes yapsın hatta hahahaahh
Şu fotoğrafa bittim, ihtiyacım olan şey yanan ateş ve çay yerine kahveEki Görüntüle 3191871
An itibariyle
...
Bahçeye geldim. Eşim temizlik yapıyor. Ben de manevi destek oluyorum Şekil A da göründüğü gibi
Sınavlar bitti. Derslerden geçtim şükür. Bu hafta kafa dağıtma haftası.
Sonra bölüm bölüm eve başlarım inşaallah ruhumu da sıkmadan.
Okuyorum ama cevap yazmadım. Yetiştirilecek işler de vardı. Biraz da bende dinginlik, iletişimsizlik hali.
Herkes iyi mi hanımlar? ☺
Ben de senin röfleli saçlarınaŞu fotoğrafa bittim, ihtiyacım olan şey yanan ateş ve çay yerine kahve
Ohh misEki Görüntüle 3191871
An itibariyle
...
Bahçeye geldim. Eşim temizlik yapıyor. Ben de manevi destek oluyorum Şekil A da göründüğü gibi
Sınavlar bitti. Derslerden geçtim şükür. Bu hafta kafa dağıtma haftası.
Sonra bölüm bölüm eve başlarım inşaallah ruhumu da sıkmadan.
Okuyorum ama cevap yazmadım. Yetiştirilecek işler de vardı. Biraz da bende dinginlik, iletişimsizlik hali.
Herkes iyi mi hanımlar? ☺
Sağol canimTarzını çok seviyoruminşallah gönlüne göre olur bence çok güzel bir fikir
harika olmuş bayıldımm4 saat sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?