Günaydınlar
Güne yagmurla başladık
Kar yağışı bekleniyor birkaç güne

Kahvaltı yapıldı
Kızım okula gitti.

Dün takı kutusunu düzenledim.
Takmadığım takıları eledim ve çelik gümüş pek fazla takım kalmadı.

Sonra fark ettim ki altın takılar ben hiç kendime almamışım hep eşim ailem hediye etmiş.
Hepside zevkime uygun yıllardır kullanıyorum.

O yüzden kendime altın küpe kolye yüzük alacağım ilerleyen zamanlarda acelesi yok

Evet gunluk isler bitti
Taki kutusunu koyduğum cekmecemi düzenledim ama hava karanlık olduğu için fotoğraf çekemiyorum.

Kızımı okula bırakınca ajanda kitap ve dinlenme kısmına geçeceğim

Oyyy maşallah 3 aylık olmuş bile nasıl alıştınız mı yeni şehre? Valla biz de iyi diyelim iyi olsun İşe başladım evet yoğun yorucu geçiyor günler
alıştık sayılır, yeni şehirden öte iki çocuklu hayat yorucu gerçekten, Alah sana kolaylık versin inşalah 3 çocukla duble zordur herhalde
annen mi bakıyor defneye? yarım gün mü gidiyorsun okula?

Fikrinizi almak istediğim zira çok eksik olduğum bir konu var: yöneticilik
-mizaç olarak çok yumuşak huylu biriyim. ayıp olmasın diye olumsuz şeyleri ve hayır kelimesini pek kullanamam normalde. Kimseye sen şu işi yap diye bir şey söyleyemem, söyleyeceğime kendim yaparım, AMAAA akademisyen olarak başlayacağım ve altımda çalışan insanlar olacak, ilk nasıl başlarsan öyle gider derle onlara karşı otoriteyi-liderliği nasıl kurmalıyım nelere dikkat etmeliyim?? İkinci olarak evde bakıcı çalıştıracağım ona karşı söyleyeceklerim konusunda nasıl bir tutum izlemeliyim? (örneğin normalde bebeklerin yabancı insanlar tarafından öpülmesine karşıyım ama bakıcı görüşmesinde bir kadın şap diye öptü bebeğimi ağzımı açıp tek laf edemedim, bu tarz çok olayım oluyor) nasıl altından kalkabilirim? takip etmememi tavsiye ettiğiniz birisi veya alacaım bir eğitim-kurs vs de olur? bu sene bu onuyu aşmayı niyetliyorum, inşallah altından kalkabilrim

Benim tavsiyem klişe olacak ama tatlı sert olmak. Ne antipati toplayacak kadar sert ne de işi savsaklamalarına neden olacak kadar yumuşak

Takım çalışması önemli bence her iş yerinde
İş konuşurken gayet ciddi olmak gerekiyor.
Ama molalar da samimi olabilirsin.
Öyle emri vaki şeyler de yaparsan kimseye söz geciremezsin.
Çok da arkadaşlık kurarsan da olmaz.

İş yerinde insan sarrafı olmak gerekiyor karakter analizi şart anlamam diyorsan beden dili eğitimi alabilirsin.

Bakıcı konusunda deneyimim 1 haftaydı o yüzden bilgim yok

Olur pazartesi başlayalım mı :) belki motive olup başka katılanlar da olur, küçük hedefler yazarız hiçten iyidir
O zaman herkes kendi görevini kendi seçsin ama oda oda ilerleyelim ortak kararla oda seçelim.haftalik 1 oda

Neler yapilmasi gerekiyorsa planı herkes kendi olustursun

İlk hangi oda olsun

Herkese iyi pazarlar
Bizde de cuma günü camlar, kapılar, elektrik düğmeleri ve tüm dolapların üstleri silindi, yardımcı çağırdım, hava bi kaç gündür çok soğuk, dün hem soğuk hem yağmurluydu, dışardaki bazı işlerimi halledip eve geçtim ve bi daha çıkmadım Eokul işlemlerimi bitirdim, cocuklarla zaman geçirdim, ödevlerine yardım ettim, akşam da beraber film izledik, 2 ve 3 numara uyuduktan sonra yani tatile son 1 hf
Bugün kuaför işlerimi hallediyorum, röflemi yeniletiyorum, biraz da kestiririm, hfiçi bi gün randevu alıp ipek kirpik yaptırıcam Daha önce hiç yaptırmadım, çok merak ediyodum bakalım nasıl olacak, kirpiğe zaafım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…