alıştık sayılır, yeni şehirden öte iki çocuklu hayat yorucu gerçekten, Alah sana kolaylık versin inşalah 3 çocukla duble zordur herhaldeOyyy maşallah3 aylık olmuş bile nasıl alıştınız mı yeni şehre? Valla biz de iyi diyelim iyi olsun İşe başladım evet yoğun yorucu geçiyor günler
Evet annem bakıyor, yarım gün 12de evdeyim neysekialıştık sayılır, yeni şehirden öte iki çocuklu hayat yorucu gerçekten, Alah sana kolaylık versin inşalah 3 çocukla duble zordur herhalde
annen mi bakıyor defneye? yarım gün mü gidiyorsun okula?
Benim tavsiyem klişe olacak ama tatlı sert olmak. Ne antipati toplayacak kadar sert ne de işi savsaklamalarına neden olacak kadar yumuşakFikrinizi almak istediğim zira çok eksik olduğum bir konu var: yöneticilik
-mizaç olarak çok yumuşak huylu biriyim. ayıp olmasın diye olumsuz şeyleri ve hayır kelimesini pek kullanamam normalde. Kimseye sen şu işi yap diye bir şey söyleyemem, söyleyeceğime kendim yaparım, AMAAA akademisyen olarak başlayacağım ve altımda çalışan insanlar olacak, ilk nasıl başlarsan öyle gider derle onlara karşı otoriteyi-liderliği nasıl kurmalıyım nelere dikkat etmeliyim?? İkinci olarak evde bakıcı çalıştıracağım ona karşı söyleyeceklerim konusunda nasıl bir tutum izlemeliyim? (örneğin normalde bebeklerin yabancı insanlar tarafından öpülmesine karşıyım ama bakıcı görüşmesinde bir kadın şap diye öptü bebeğimi ağzımı açıp tek laf edemedim, bu tarz çok olayım oluyor) nasıl altından kalkabilirim? takip etmememi tavsiye ettiğiniz birisi veya alacaım bir eğitim-kurs vs de olur? bu sene bu onuyu aşmayı niyetliyorum, inşallah altından kalkabilrim
Katılan olurmu bilmiyorummerhaba kızlar yine günlük-haftalık odak seçip bölüm bölüm evi düzenleyelim mi ne dersiniz :)
Takım çalışması önemli bence her iş yerindeFikrinizi almak istediğim zira çok eksik olduğum bir konu var: yöneticilik
-mizaç olarak çok yumuşak huylu biriyim. ayıp olmasın diye olumsuz şeyleri ve hayır kelimesini pek kullanamam normalde. Kimseye sen şu işi yap diye bir şey söyleyemem, söyleyeceğime kendim yaparım, AMAAA akademisyen olarak başlayacağım ve altımda çalışan insanlar olacak, ilk nasıl başlarsan öyle gider derle onlara karşı otoriteyi-liderliği nasıl kurmalıyım nelere dikkat etmeliyim?? İkinci olarak evde bakıcı çalıştıracağım ona karşı söyleyeceklerim konusunda nasıl bir tutum izlemeliyim? (örneğin normalde bebeklerin yabancı insanlar tarafından öpülmesine karşıyım ama bakıcı görüşmesinde bir kadın şap diye öptü bebeğimi ağzımı açıp tek laf edemedim, bu tarz çok olayım oluyor) nasıl altından kalkabilirim? takip etmememi tavsiye ettiğiniz birisi veya alacaım bir eğitim-kurs vs de olur? bu sene bu onuyu aşmayı niyetliyorum, inşallah altından kalkabilrim
Olur pazartesi başlayalım mı :) belki motive olup başka katılanlar da olur, küçük hedefler yazarız hiçten iyidirKatılan olurmu bilmiyorum
Herkes yoğun şu aralar
Ben hergun düzen işleri yapıyorum bir cekmece, dolap yada bir bölge seçiyorum.
katılmak istersen birlikte yaparız
O zaman herkes kendi görevini kendi seçsin ama oda oda ilerleyelim ortak kararla oda seçelim.haftalik 1 odaOlur pazartesi başlayalım mı :) belki motive olup başka katılanlar da olur, küçük hedefler yazarız hiçten iyidir
Yatak odasına ne dersinO zaman herkes kendi görevini kendi seçsin ama oda oda ilerleyelim ortak kararla oda seçelim.haftalik 1 oda
Neler yapilmasi gerekiyorsa planı herkes kendi olustursun
İlk hangi oda olsun
Eline sağlık bellezacimEkstra işlerde bugün;
Mutfak çekmeceleri ve lavabo altı dolap temizlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?