Ne tarz okuyorsun? Dan brown seversen ‘Cehennem’i tavsiye ederim. Eğitici bi şey düşünürsen ‘5 sevgi dili’ni öneririm. Pskiloji dersen Doğan Cüceloğlu ‘Var mısın?’ı öneririm. Son zamanlarda bunları okudum ve sevdimKışlık kıyafetleri bu haftalarda kaldırmayı düşünüyordum ama havalar soğudu o yüzden erteledim
Bu ayda böyle gitsin.
Yağmur yağdığı için çok şükür yağdı kuraklık söz konusu cam silme işini de erteledim
Bu ay gunluk işlerden devam edeceğim bazı dolap içlerini kontrol etmeye devam.
Boş zamanlarda okumaya film izlemeye devam
Tavsiye alabilirim bu konuda sizden.
Aşk-ı memnu’nun iyileştirici gücüSelamlar
Cts pazar hep evdeydim bir şey de yaptığım söylenemez. Bu aralar baya saldım diyebilirim. Oturup Aşk-ı Memnu izliyorum :)
Cehennem dün başka yerde görüp ekran görüntüsü almıştım filmi de varmış ama kitabı daha güzel diye yorumlar vardı daha merak ettim şimdiNe tarz okuyorsun? Dan brown seversen ‘Cehennem’i tavsiye ederim. Eğitici bi şey düşünürsen ‘5 sevgi dili’ni öneririm. Pskiloji dersen Doğan Cüceloğlu ‘Var mısın?’ı öneririm. Son zamanlarda bunları okudum ve sevdim
Film olarak öneri veremiyorum bayadır film izlemedim
Selam bellezamSelamlar
Cts pazar hep evdeydim bir şey de yaptığım söylenemez. Bu aralar baya saldım diyebilirim. Oturup Aşk-ı Memnu izliyorum :)
Aşk-ı memnu’nun iyileştirici gücü
Gerçekten harika dizi.Selam bellezam
Hangi kanalda çıkıyor
Tv izlemem ama Aşk-ı memnu kırmızı çizgimiz
Vayy arada açıp izleyeyim bariGerçekten harika dizi.
YouTube dan izliyorum
Kesinlikle. Bihter ve Behlül olarak başkalarını düşünemiyorum. Hatta tüm oyuncular harika.Vayy arada açıp izleyeyim bari
Şimdi filmi yapılacakmış ama bu dizi kadar etkisi olmaz diye düşünüyorum
Bence de , yani aynı oyuncularla çekseler izlenme rekoru kırarlardı benceKesinlikle. Bihter ve Behlül olarak başkalarını düşünemiyorum. Hatta tüm oyuncular harika.
Kesinlikle. Bihter ve Behlül olarak başkalarını düşünemiyorum. Hatta tüm oyuncular harika.
Aynen sinemaya gitmem ama film platformuna gelirse bakarım belki la casa de papel Japon versiyonunu da izlemedim böyle versiyon işlerini pek sevmiyorum.Bence de , yani aynı oyuncularla çekseler izlenme rekoru kırarlardı bence
Ben de Kıvanç’ın yeni dizisini merak ediyorum :)Aynen sinemaya gitmem ama film platformuna gelirse bakarım belki la casa de papel Japon versiyonunu da izlemedim böyle versiyon işlerini pek sevmiyorum.
Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi var ona bakacağım bugün.
Geçmiş olsun ev toparlanır bir şekilde bosverKızlar selamlar oğlum hasta pazar günü acildeydik serum taktılar hala tam toparlamadi yaa hiç bişey yemiyo. Bugün biraz daha iyi bugün evi toparlamaya çalışıyorum her yer berbat halde nasıl içinden çıkabilirim bilmiyorum yikanacaklari yıkayıp kaldırdım sadece dağınıklık toparlamaya çalışıyorum
Ben onu yeni bitirdimBende düzeni kaybettim toparlamaya çalışıyorum. Last Of us diye bı diziye başladık eşimin ısrarları sonucups de oynamış oyununu ille de izleyelim dedi zombiler felan var hiç haz etmem zombilerden
Sağol canımGeçmiş olsun ev toparlanır bir şekilde bosver
Bende korku filmlerine bayılırım ama zombilerden hiç korkamiyorum gülesim geliyoBen onu yeni bitirdim
Yaa çok severim zombili vampirli dizileri
Kullanmıyoruz vitamin eksikliği varsa olabilir ama normal değerlerdeyken kullanmak iyi değilmiş.Sağol canımbugün toparlanır inşallah karın ağrısı var çok hiç bişey yemiyo okulda maske taksin artık. Siz bağışıklık güçlendirici olarak biseyler kullaniyor musunuz kızlar balık yağı alcam bugün balık yiyo diye bırakmıştım
Korkmak değilde heyecanlı oluyor aksiyonBende korku filmlerine bayılırım ama zombilerden hiç korkamiyorum gülesim geliyoama dizi güzel ilerliyo sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?