Ne tarz okuyorsun? Dan brown seversen ‘Cehennem’i tavsiye ederim. Eğitici bi şey düşünürsen ‘5 sevgi dili’ni öneririm. Pskiloji dersen Doğan Cüceloğlu ‘Var mısın?’ı öneririm. Son zamanlarda bunları okudum ve sevdim

Film olarak öneri veremiyorum bayadır film izlemedim

Selamlar
Cts pazar hep evdeydim bir şey de yaptığım söylenemez. Bu aralar baya saldım diyebilirim. Oturup Aşk-ı Memnu izliyorum :)

Cehennem dün başka yerde görüp ekran görüntüsü almıştım filmi de varmış ama kitabı daha güzel diye yorumlar vardı daha merak ettim şimdi
Genelde roman seviyorum türü farketmiyor

Hafta sonundan beri duzeni sağlayamadım ama çok kafaya takmadım henüz
Bir tane dizi izliyorum son bölümdeyim bitsin normale dönerim

Kesinlikle. Bihter ve Behlül olarak başkalarını düşünemiyorum. Hatta tüm oyuncular harika.

Bence de , yani aynı oyuncularla çekseler izlenme rekoru kırarlardı bence
Aynen sinemaya gitmem ama film platformuna gelirse bakarım belki la casa de papel Japon versiyonunu da izlemedim böyle versiyon işlerini pek sevmiyorum.
Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi var ona bakacağım bugün.

Aynen sinemaya gitmem ama film platformuna gelirse bakarım belki la casa de papel Japon versiyonunu da izlemedim böyle versiyon işlerini pek sevmiyorum.
Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi var ona bakacağım bugün.
Ben de Kıvanç’ın yeni dizisini merak ediyorum :)

Kızlar selamlar oğlum hasta pazar günü acildeydik serum taktılar hala tam toparlamadi yaa hiç bişey yemiyo. Bugün biraz daha iyi bugün evi toparlamaya çalışıyorum her yer berbat halde nasıl içinden çıkabilirim bilmiyorum yikanacaklari yıkayıp kaldırdım sadece dağınıklık toparlamaya çalışıyorum

Bende düzeni kaybettim toparlamaya çalışıyorum. Last Of us diye bı diziye başladık eşimin ısrarları sonucu ps de oynamış oyununu ille de izleyelim dedi zombiler felan var hiç haz etmem zombilerden

Geçmiş olsun ev toparlanır bir şekilde bosver

Geçmiş olsun ev toparlanır bir şekilde bosver
Sağol canım bugün toparlanır inşallah karın ağrısı var çok hiç bişey yemiyo okulda maske taksin artık. Siz bağışıklık güçlendirici olarak biseyler kullaniyor musunuz kızlar balık yağı alcam bugün balık yiyo diye bırakmıştım

Kullanmıyoruz vitamin eksikliği varsa olabilir ama normal değerlerdeyken kullanmak iyi değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…