Günaydın
Seninde eline sağlık
Şu ara eve taktım sürekli birseyleri düzenlemek ve temizlemekle uğraşıyorum

Biz ctesi ipini koparmış gibi gezdik.
Ben oruç için uygun değildim.
Evdeki hastalar da iyileşti.
Kızım haftalardır ormana gidelim diyip duruyordu.
Gezdik sabahtan akşama kadar.
Eve gelince duş ve çamaşır işleri kısmen halledildi.

Pazar da konservatuvar sonrası arkadaşlarla dışarıda kahve içip, eve gectim.
Çamaşır işine girdim.
Yıkama kurutma Katlama yerleştirme...
Robota yatak odasını süpürtüp, sildirdim.

Bi kaç çiçeğim vardı, kenarda bekleyen topraklar vardı. Onları kullanıp topraklarını tazeledim.

Eşimle kızım balkonu yıkadılar.

Mutfağı toplayıp, yattım.

Bugün hava güzel kalan camları da silmeyi düşünüyorum

Ama balkonun yanında badem ağacı var ve çok sayıda arı mevcut mesaileri bitince o kısmı akşam yaparım

Ohh ne güzel gezilmiş
Eline sağlık.

ayy bi başlayınca çok güzel geliyor o enerji zaten, iyi ki evde değilim, işe gelince az dinleniyoruz, sonra eve gidince de üşeniyoruz :)
Aynen çalışınca detaylar bu kadar göze batmıyor
Zaten fazlaca hem işe hem eve enerji harcamakta size zor olur.
Ama başlayınca şurası kaldı burayı da yapayım derken çok iş çıkıyor

Aynen çalışınca detaylar bu kadar göze batmıyor
Zaten fazlaca hem işe hem eve enerji harcamakta size zor olur.
Ama başlayınca şurası kaldı burayı da yapayım derken çok iş çıkıyor
Dün kisliklari ayırdım oğlumun dolaptan kuculenleri ayırdım. Giymediğim giydiğimde mutlu hissetmedigim kıyafetleri ayırdım. Çamaşırlar yikandiii iki posta daha yıkanacak mutfağı halletmeye çalışıyorum bugün sonra yavaş yavaş diğer odalara geçerim bakalım hadi bismillah kalkıyorum

Kolay gelsin

Bu topiki inanılmaz ihmal ettim, çünkü minimal yasam suan benim icin gercekten zor. Bazı sebeplerden dolayı kayinpederim ve kayinvalidem bizim eve yerleştiler. Oglumun odasında kalıyorlar. Bu olay olmadan iki hafta oncede hamile kalmisim, anliycaniz bir bebekte yolda.
Bos bir oda var. Ama ucuncu kat, oglum kucuk olduğu icin orda yatmasını mantıklı bulmuyorum.
Suan odanın bir kaprisi yok. Merdivenden cikinca odaya girmiş oluyorsunuz. Hiç bir ozeliniz yok.
Oraya kapı/duvar yapılması lazim. Bunun icinde ustanın/dayimin zamanının olmasını bekliyoruz.
Bahcemiz yapılacak, Oturma odasında bir takim degisiklikler olacak. Ama hepsi sıra sıra olacağı icin suan beklemedeyim. Birde kayinvalidemler yerlesince, minimal yasam felan kalmadı, Onlarda beraberinde bir takim eşyalar getirdiler..

Ooo süpersin.

Ankacığım seni görmek ne kadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…