Günaydın kızlar, hafta sonu derle topla derken hamlamışım resmen, oyuncaklara ve her zamanki gibi gardropa el attım, mutfak dolaplarını yerleştirdim, iyi oldu içime sindi.
sizler nasılsınız? mia sen bişler yapmışsın mutfak şahane olmuş eline sağlık..
ayy bi başlayınca çok güzel geliyor o enerji zaten, iyi ki evde değilim, işe gelince az dinleniyoruz, sonra eve gidince de üşeniyoruz :)Günaydın
Seninde eline sağlık
Şu ara eve taktım sürekli birseyleri düzenlemek ve temizlemekle uğraşıyorum
Ohh ne güzel gezilmişBiz ctesi ipini koparmış gibi gezdik.
Ben oruç için uygun değildim.
Evdeki hastalar da iyileşti.
Kızım haftalardır ormana gidelim diyip duruyordu.
Gezdik sabahtan akşama kadar.
Eve gelince duş ve çamaşır işleri kısmen halledildi.
Pazar da konservatuvar sonrası arkadaşlarla dışarıda kahve içip, eve gectim.
Çamaşır işine girdim.
Yıkama kurutma Katlama yerleştirme...
Robota yatak odasını süpürtüp, sildirdim.
Bi kaç çiçeğim vardı, kenarda bekleyen topraklar vardı. Onları kullanıp topraklarını tazeledim.
Eşimle kızım balkonu yıkadılar.
Mutfağı toplayıp, yattım.
Aynen çalışınca detaylar bu kadar göze batmıyorayy bi başlayınca çok güzel geliyor o enerji zaten, iyi ki evde değilim, işe gelince az dinleniyoruz, sonra eve gidince de üşeniyoruz :)
Hayırlısı olsunÜtüm bozuldu ve tamir olamıyor.
Yeni bir ütü alarak harika bir masraf açtım kendime
ayy bi başlayınca çok güzel geliyor o enerji zaten, iyi ki evde değilim, işe gelince az dinleniyoruz, sonra eve gidince de üşeniyoruz :)
Dün kisliklari ayırdım oğlumun dolaptan kuculenleri ayırdım. Giymediğim giydiğimde mutlu hissetmedigim kıyafetleri ayırdım. Çamaşırlar yikandiii iki posta daha yıkanacak mutfağı halletmeye çalışıyorum bugün sonra yavaş yavaş diğer odalara geçerim bakalım hadi bismillah kalkıyorumAynen çalışınca detaylar bu kadar göze batmıyor
Zaten fazlaca hem işe hem eve enerji harcamakta size zor olur.
Ama başlayınca şurası kaldı burayı da yapayım derken çok iş çıkıyor
Kolay gelsinDün kisliklari ayırdım oğlumun dolaptan kuculenleri ayırdım. Giymediğim giydiğimde mutlu hissetmedigim kıyafetleri ayırdım. Çamaşırlar yikandiii iki posta daha yıkanacak mutfağı halletmeye çalışıyorum bugün sonra yavaş yavaş diğer odalara geçerim bakalım hadi bismillah kalkıyorum
Sabah oğlumu bırakınca okula markete gittim yağ sökücü, çamaşır suyu ,cif doldurdum geldim motivasyon olsun diyeKendi mutfağıma baktım seninkini gördüm
Yavaşla birazBende günlük işleri toparladım
Enerjim az olunca yavaşladım artık.
Camasir katladım
Yatakları etrafı toparladım.
Birazdan detaylara başlarım.
Ooo süpersin.Dün kisliklari ayırdım oğlumun dolaptan kuculenleri ayırdım. Giymediğim giydiğimde mutlu hissetmedigim kıyafetleri ayırdım. Çamaşırlar yikandiii iki posta daha yıkanacak mutfağı halletmeye çalışıyorum bugün sonra yavaş yavaş diğer odalara geçerim bakalım hadi bismillah kalkıyorum
Ankacığım seni görmek ne kadar güzelİki yıldır ben de zor tutuyorum. Oruç mu beni tutuyor ben mi orucu bilemedim. Haftaya ben de başlayacağım halıları göndereceğim yıkamaya. Sonra olduğu kadar artık. İlk üç günde gitti benim tatil o da çocuklar evdeydi işe yaramadı
E dün onları yaparken mutfağı yapamadım mutfağın kapısını usulca kapadım sabah gün ışığında herşeyi daha net göreyim o zaman yaparım dedimOoo süpersin.
çok mantıklıE dün onları yaparken mutfağı yapamadım mutfağın kapısını usulca kapadım sabah gün ışığında herşeyi daha net göreyim o zaman yaparım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?