Slm kızlar kurutma makinası almak istiyorum ama hangi marka hangi model işin içinden çıkamıyorum önerilere açığım birde kazakları küçültüyormuş falan doğru mu bunlar gerçekten çekiyor mu yıpratıyor mu çamaşırların ömrünü kısaltıyorsa makinaya gerek yok mu kafamda deli sorular dedikleri kadar hayat kurtaran bir ürün mü yani bilemiyorum bi yanım almak istiyor bi yanım kazak kurutma şunu kurutma bunu kurutmaya sakın atma gibi şeyleri varsa ne gerek diyorum yardımınıza ihtiyacım var

Maalesef baska yere kiyma sansim yok.
Masanin yan tarafi mutfak. Tv nin karsisinda koltuk var
Ben cok zevksizim ya Eve tasindik daha hicbirsey yapmadim,almadim. Yemek masasini degistirsem yine ayni yerde olacak. Tv sehbasi degisince biraz daha yer acilir, belki o yonden olur. Koltugu tv olan yere koysam yemek masasini koyacak yer olmuyor

bosch wtwh8760 kullanıyorum.
İ-na-nıl-maz memnunum. Gözüm de kapalı tavsiye ediyorum.
Alın aldırın. Kurutma makinesi bir ev için özellikle çalışan veya çocuk olan veya kalabalık ailelerin olduğu evler için ELZEM BİR İHTİYAÇ

Benimki vestel marka memnunum
Öyle cekme vs yapmıyor. Zaten kumaşı çekme yapan bir urunse yıkanırken de çekme yapar
Kışın bizim evde camasir kurumuyordu sonrasında nem kokuyordu.
Hem toz azaldı evde.

Saten polyester yün kiyafetler hariç herseyi kurutursunuz sorun olmaz.

Kendinize haksızlık etmeyin bence gayet güzel planlama olmuş ama detaylar eksik
Fotoğrafa bakıp isterseniz size öneri verebilirim

Ben yün, triko, saten, polyester tarzı kumaşlar vs her şey kuruttum. hiç de sorun yaşamadım.

Ben yün, triko, saten, polyester tarzı kumaşlar vs her şey kuruttum. hiç de sorun yaşamadım.
Belki birsey olmaz ama ben cesaret edemedim
Jean kazak pijama sweat hersey kuruturum tabi %90 hersey kurutma makineye atıyorum.
Yazın bazen seriyorum hava güzelse
Nevresimler kurusada havalandirmadan katlamiyorum bazen nemli kalıyor.

Selamlar
Yarının planını yaptım
Her akşam diğer günü planlamak motivasyon oluyor yoksa bugün ne yapsam diye ortalarda dolanıyorum
Benim bitmeyen yapılacaklar listem var oradan yapabileceğim kadar iş seçiyorum bazılarının günleri belirli oluyor. Artık detaylı ajanda tutmuyorum belki ileride tekrar başlarım ama bu şekilde pratik olduğunu düşünüyorum.
Ajandami genelde o günün aksiyonu varsa yazmak için kullanıyorum.
Günlük yaptığım bakım ve zorunlu isler belirli onlarda otomatik ilerliyor.
Eylülün okul saatleri için telefonumda alarm kurulu mesela böyle bazı işler için hatırlatıcı iyi oluyor.

Sabahtan öğlene kadar işlerin yarısını bitirmek hedefim oluyor sonra kendime vakit ayırıyorum
Öğlen gündemimi gözden geçirip tekrar rotamı çiziyorum.

Akşamları genelde sofra toplanınca dinlenip kızımla ilgileniyorum. Eşimle çay saatimiz oluyor.
Sevdiği tarzda dizi film varsa birlikte izliyoruz.

Bir tanede önemli günler listesi yapmayı planlıyorum.

Yani 2 liste birde her akşam yarını planlamak pratik ve rahatlık daha ne olsun

Zor bir süreç çok geçmiş olsun tekrar ne kadar sürecek böyle ?

Aaa gitmiş,köyde mi yaşıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…