Benim bitti artık sıra sizdeYavaşla biraz
yetiselim sanaaa vee acı bize
Hayırlısı olsun senin ne hissettiğin önemli şuan geriye hersey yapılır yeniden istediğin gibi.Bu topiki inanılmaz ihmal ettim, çünkü minimal yasam suan benim icin gercekten zor. Bazı sebeplerden dolayı kayinpederim ve kayinvalidem bizim eve yerleştiler. Oglumun odasında kalıyorlar. Bu olay olmadan iki hafta oncede hamile kalmisim, anliycaniz bir bebekte yolda.
Bos bir oda var. Ama ucuncu kat, oglum kucuk olduğu icin orda yatmasını mantıklı bulmuyorum.
Suan odanın bir kaprisi yok. Merdivenden cikinca odaya girmiş oluyorsunuz. Hiç bir ozeliniz yok.
Oraya kapı/duvar yapılması lazim. Bunun icinde ustanın/dayimin zamanının olmasını bekliyoruz.
Bahcemiz yapılacak, Oturma odasında bir takim degisiklikler olacak. Ama hepsi sıra sıra olacağı icin suan beklemedeyim. Birde kayinvalidemler yerlesince, minimal yasam felan kalmadı, Onlarda beraberinde bir takim eşyalar getirdiler..
Ohh maşallah eline sağlıkSelam hanımlar
Camları, tülleri Ramazan gelmeden halletmiştim. Ramazan içinde de kapılar, prizler, duvardaki lekeler, banyo dolabı, portmanto, balkon vs temizlendi. Böylece bir miktar bahar temizliği yapılmış oldu. İlk hafta sonu arkadaşları, ikinci hafta sonu kayınvalidemleri iftarda ağırladık. Bu hafta içi de annem gelecek.
Miacım sen de epey temizlik yapmışsın, eline sağlık :) başlayınca insanın yaptıkça yapası geliyor. Her şey başlayana kadar.
ben evdeki tüm örtüleri, banyo paspası, çocuk odası ve mutfak halısını yıkadım. Koridor ve salon halısı da yıkanacak. Yıkanabilir halı rahatlıkmış gerçekten. Geriye sadece yatak odası halısı kalıyor. Onu da silerim artık.Ohh maşallah eline sağlık
Bende baya dip köşe girdim iyi oldu.
Yikanacaklar kaldı sirayla atarım makineye artık
Oh ne güzelben evdeki tüm örtüleri, banyo paspası, çocuk odası ve mutfak halısını yıkadım. Koridor ve salon halısı da yıkanacak. Yıkanabilir halı rahatlıkmış gerçekten. Geriye sadece yatak odası halısı kalıyor. Onu da silerim artık.
Benimkiler güzel karton bir kutuda duruyorBen dip köşe girebilecek gibi değilim.
Çamaşır işine devam ettim akşam.
Yıkama kurutma katlama...
Bayağı toparladım.
Ütüm gelince yapılacak ütülerim var.
Benim evde fazlaca fotoğraf var. Plastik çerçeveler vs. Onları atsam fotoları nerde depolarım, fikriniz nedir? Plastik kapaklı kutuda mı, kumaş kutularda mı, hangisi daha iyi olur?
canım gözünüz aydın, bebiş geliyormuş her şey yoluna girer inşallah, bazen biraz salmakta iyi gelir, deprem yüzünden falan mı geldi kv size? eminim bir yol bulunacaktır, hiç stres yapma.Bu topiki inanılmaz ihmal ettim, çünkü minimal yasam suan benim icin gercekten zor. Bazı sebeplerden dolayı kayinpederim ve kayinvalidem bizim eve yerleştiler. Oglumun odasında kalıyorlar. Bu olay olmadan iki hafta oncede hamile kalmisim, anliycaniz bir bebekte yolda.
Bos bir oda var. Ama ucuncu kat, oglum kucuk olduğu icin orda yatmasını mantıklı bulmuyorum.
Suan odanın bir kaprisi yok. Merdivenden cikinca odaya girmiş oluyorsunuz. Hiç bir ozeliniz yok.
Oraya kapı/duvar yapılması lazim. Bunun icinde ustanın/dayimin zamanının olmasını bekliyoruz.
Bahcemiz yapılacak, Oturma odasında bir takim degisiklikler olacak. Ama hepsi sıra sıra olacağı icin suan beklemedeyim. Birde kayinvalidemler yerlesince, minimal yasam felan kalmadı, Onlarda beraberinde bir takim eşyalar getirdiler..
Hayırlısı olsun senin ne hissettiğin önemli şuan geriye hersey yapılır yeniden istediğin gibi.
Tadilat işleri zordur ama yapılınca çok güzel olur
Sadece sadelik konusmuyoruz ne zaman istersen gel özledik
canım gözünüz aydın, bebiş geliyormuş her şey yoluna girer inşallah, bazen biraz salmakta iyi gelir, deprem yüzünden falan mı geldi kv size? eminim bir yol bulunacaktır, hiç stres yapma.
ah anladım, işler farklı tabi sizin oralarda. yine de yeni bebiş yeni umutlar yeni sevinçler katacaktır ailenize. umarım her şey istediğiniz gibi çözülür en kısa sürede.Deprem yüzünden gelmedi, ben yurddisinda yasıyorum. Onların ev hikayesi suan uzun hikaye. Birde öyle bir ülkedeyiz kafana gore bir yere kiraya cikamiyorsun. Veya paranla satın alamıyorsun, herseyin hesabini yapman lazim. Kayinpederim seneye 55 yaşına girince, biraz daha kolaylasabilir kiraya cikmalari suan onu bekliyoruz gibi bir durum var. Esimle extra kredi çekip bir ev daha almaya denedik, ama banka daha fazla kredi veremeyiz diye alamadık. Halbuki gelirimizin yettiğini görebiliyorlar. Cok saçma bir düzen var yani.
Depolama candırCok haklisin canim, zaman zaman ugraririm insjallah yine. Haftaya muhtemelen dolaplarımın icine yeni raf alırım. Biraz daha yerden tasarruf olması icin. Bakalım enerji bulcammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?