Selam kızlar
Bütün camları sildim. Yağmur yağacak gibi ama eski halinden kirli olmaz
Ayakkabı dolabını kontrol ettim,temizledim bazi ayakkabilari eledim. Evin girişi temizlendi dış kısmı.
Robot etrafı süpürdü.
Büyük odanın süpür sil toz al işi kaldı.
Okula git gel işi olmasa biterdi.

Geriye bakmadığım portmanto ve tv sehpası cekmeceleri kaldı. Yarına artık.
Pek iş kalmadı sanırım listeye bakarım akşam

Portmantoya birkaç eşya koyacaktım baktım dağınık orayida toparladım.
Tv sehbasini da elden geçirdim

Yemeği dışarıdan söyledik bulaşık vs işi olmayınca o işleride yaptım.

Yarın uzunca dinlenmek istiyorum

Hayırlısı olsun senin ne hissettiğin önemli şuan geriye hersey yapılır yeniden istediğin gibi.
Tadilat işleri zordur ama yapılınca çok güzel olur
Sadece sadelik konusmuyoruz ne zaman istersen gel özledik

Selam hanımlar
Camları, tülleri Ramazan gelmeden halletmiştim. Ramazan içinde de kapılar, prizler, duvardaki lekeler, banyo dolabı, portmanto, balkon vs temizlendi. Böylece bir miktar bahar temizliği yapılmış oldu. İlk hafta sonu arkadaşları, ikinci hafta sonu kayınvalidemleri iftarda ağırladık. Bu hafta içi de annem gelecek.
Miacım sen de epey temizlik yapmışsın, eline sağlık :) başlayınca insanın yaptıkça yapası geliyor. Her şey başlayana kadar.

Ohh maşallah eline sağlık
Bende baya dip köşe girdim iyi oldu.
Yikanacaklar kaldı sirayla atarım makineye artık

Ohh maşallah eline sağlık
Bende baya dip köşe girdim iyi oldu.
Yikanacaklar kaldı sirayla atarım makineye artık
ben evdeki tüm örtüleri, banyo paspası, çocuk odası ve mutfak halısını yıkadım. Koridor ve salon halısı da yıkanacak. Yıkanabilir halı rahatlıkmış gerçekten. Geriye sadece yatak odası halısı kalıyor. Onu da silerim artık.

Oh ne güzel
Her yer mis gibi olmuş

Ben dip köşe girebilecek gibi değilim.
Çamaşır işine devam ettim akşam.
Yıkama kurutma katlama...
Bayağı toparladım.
Ütüm gelince yapılacak ütülerim var.

Benim evde fazlaca fotoğraf var. Plastik çerçeveler vs. Onları atsam fotoları nerde depolarım, fikriniz nedir? Plastik kapaklı kutuda mı, kumaş kutularda mı, hangisi daha iyi olur?

Benimkiler güzel karton bir kutuda duruyor
Ama albüm yapmayı düşünüyorum.

Kumaş daha iyi olur sanki nem vs yapmaz.

canım gözünüz aydın, bebiş geliyormuş her şey yoluna girer inşallah, bazen biraz salmakta iyi gelir, deprem yüzünden falan mı geldi kv size? eminim bir yol bulunacaktır, hiç stres yapma.

Hayırlısı olsun senin ne hissettiğin önemli şuan geriye hersey yapılır yeniden istediğin gibi.
Tadilat işleri zordur ama yapılınca çok güzel olur
Sadece sadelik konusmuyoruz ne zaman istersen gel özledik

Cok haklisin canim, zaman zaman ugraririm insjallah yine. Haftaya muhtemelen dolaplarımın icine yeni raf alırım. Biraz daha yerden tasarruf olması icin. Bakalım enerji bulcammi

canım gözünüz aydın, bebiş geliyormuş her şey yoluna girer inşallah, bazen biraz salmakta iyi gelir, deprem yüzünden falan mı geldi kv size? eminim bir yol bulunacaktır, hiç stres yapma.

Deprem yüzünden gelmedi, ben yurddisinda yasıyorum. Onların ev hikayesi suan uzun hikaye. Birde öyle bir ülkedeyiz kafana gore bir yere kiraya cikamiyorsun. Veya paranla satın alamıyorsun, herseyin hesabini yapman lazim. Kayinpederim seneye 55 yaşına girince, biraz daha kolaylasabilir kiraya cikmalari suan onu bekliyoruz gibi bir durum var. Esimle extra kredi çekip bir ev daha almaya denedik, ama banka daha fazla kredi veremeyiz diye alamadık. Halbuki gelirimizin yettiğini görebiliyorlar. Cok saçma bir düzen var yani.

ah anladım, işler farklı tabi sizin oralarda. yine de yeni bebiş yeni umutlar yeni sevinçler katacaktır ailenize. umarım her şey istediğiniz gibi çözülür en kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…