Kızlar çok özledim sizi ya valla instagramı falan hiç aramıyorum geri yüklemeyeceğim sanırım ama siz çok özledim döneceğim buraya artık
Yaaa dön tabi yaa. Giderken ardından gitme kal diyemediiiim benim de Instagramim hiç biseyim yok sildim herşeyi WhatsApp bile sildim

Yaaa dön tabi yaa. Giderken ardından gitme kal diyemediiiim benim de Instagramim hiç biseyim yok sildim herşeyi WhatsApp bile sildim
Ig hesabımı fotoğraf albümü olarak kullanıyorum az kişi ekli çok aktif değilim Facebook gibi tarihe karışacak yakında gibi görünüyor
WhatsApp silemem sanırım okul ve Anka için duruyor. Genelde mesajla paylaşım yapmayı severim çok konuşmam telefonla.

Geçen tarifem yenilendi 1000 dk konuşma var diye tanıtıyor temsilci. dedim ben konuşmuyorum sonra baktı evet fazla konuşma yapmamissiniz diyor
İnternet de evde var
Boşuna fatura ödüyorum

Ben sildim eşimin WhatsAppini eklettim okul grubuna. Anaokulundayken girdim o anneler grubuna akillandim artık ailemde de herkes kendi kendine grup kuruyodu ekliyodu sürekli paylaşım yapmamı bekliyorlardı mesajlara hemen dönmem gerekiyordu onların gözünde sildim ohh rahatım

Hemen araştırıyorum bu modeli canım çok teşekkür ederim

Ya evet yazın hiç sorun değil kurutmak ama kışın balkonda kurumuyor evin içinde nem kokuyor peteklere sersem çocuklar var bide onun buharı zarar vermesin diye en iyisi imkan dahilinde almak Vestel’e de bakacağım Mia- çok teşekkür ederim

Hepinize merhaba güzel bayanlar, herkes iyidir umarım, hayırlı ramazanlar bu arada
Ben epeydir buralarda yoktum, kendime gelmem, psikolojikmen toparlanmam zaman aldı, deprem beni çok sarstı, ölüme bu kadar yakın hissetmek çok büyük travmaymış.. 40 yıl düşünsem böyle bi deprem yaşayacağım aklıma gelmezdi, demeye bile utanıyorum aslında ama çok şükür iyiyiz, ailem sevdiklerim iyiler, evlerimizde az hasar var, çevremde ağır hasarlı bina çok, bizim mahallede yıkılan bina da çok, enkaz görmek insanı mahveden bi duygu
Allah tekrar yaşatmasın diyelim, umarım bu kez milletce akıllanır ve deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini idrak ederek gereken önlemleri alırız

Gerçekten çok zor günlerdi canım benim inşallah bir daha yaşamayız
Sen nerede yaşıyorsun

Çok büyük bir felaket yaşadınız Allah bir daha göstermesin.
Umarım ciddi önlemler alınır

SUHAN da yakın zamanda gelir buraya umarım.
Özledik sizleri.

Tekrar merhaba kızlar
14 günlük bir aradan sonra döndüm.YouTube ve instayıda silmiştim. Onları tekrar yüklemedim. YouTube u daha sonra yüklerim ama. Şu süreçte ekran süremde azalma olsada büyük bir fark olmadığını fark ettim. Olay sadece sosyal medya bağımlılığı değilmiş direkt telefon bağımlılığıymış. Çünkü sosyal medyaya girmeyince Pinterestte ya da alışveriş sitelerinde takıldım, hiç bir şey olmasa galeride gezerken yakaladım kendimi sonuç itibari ile bir daha böyle uzun süreli bir detoks yapmama kararı aldım
Ev işleri konusunda aklımda olan bir kaç detay yerlere girebildim. Şu süreçte odaklanma konusunda daha iyiydim. Çünkü sürekli bildirim kovalama araları vermiyordum. Çocuklarla bol bol oyun oynadım ve buna devam etmek istiyorum. Annem için iftar menülerini özel kılmak adına mutfağa daha çok girdim. Ha bi de Mia- workin moms ın 7.sezonu yayınlanmış onu bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…