olabilir gaza getirir en azından ama dağınık ve toplu haldeyken olsa süper olurkızlar evde düzenlediğimiz yerlerin fotosunu mu atsak, örnek olur hem
Benim evim epey toparlandı ama çekmeceler karışık halenolabilir gaza getirir en azından ama dağınık ve toplu haldeyken olsa süper olur
benim de bazen ayarlarım karıştığı oluyor mia nın bi lafı da vardı zirveyi de gördüm dibi de
aynı bende öyleyim bazen acayip iş aşkıyla bütün ev bal dök yala modunda bazen de 12 hafta elimi sürmediğimde oluyor
en iyisi ortası evet ama aklım karıştı halı konusunda
yıllardır halı kullanmayan biri olarak söylüyorum, bele bi rahatlık yok
ilk başta ev size boş görünür falan ama zamanla göz alışıyor. halı evdeki tüm tozu çektiği için kaldırmıştım. ne kadar süpürürsen süpür yine de toz kalıyor. halısız evi süpürmek de silmek de çok kolay. terlik kullanmıyorum, çoğu zaman çorap bile kullanmıyorum, bir sorun yaşamadım.
aslında evde toz tutan diğer önemli şey de tül-perde-stor. kendi evimde oturuyor olsam, çift cam arasına jaluzi yaptırır keyfime bakardım. sadece cam silmen gerek, jaluzi içerde kaldığı için toz olmuyor, yıkamak-silmek gerekmiyor. minimal ev ruhuna çok uygun bence.
benim boyum 1.60 yani 61 kilo cidden fazla ama evlendikten sonra aldım da aldım
eti formlarda çok şeker var diyorlar
diyet ürünlerini de marketten bi almaya başladığımda aboww tüm marketteki diyet ürünlerini topluyorum bu seferde
iş yerini sevmediğimden akşamları hıncımı sanırım abur cuburdan çıkartıyorum
bi de hep masa başı sıfır hareket
eve gidince de o günün yemeği varsa eğer yan gel yat modundayım sürekli
Rabbim tezcecik bebek versinde onla veririm belki kilo
Canım resmini atsana nasıl olmuş bakalım. Masa örtüsü çekmecesini düzenledim ben de, konmari usulü katladım, tüm örtüler gözümün önünde oldu.Bu hafta bime gelmişti ama bende çıkamadım.güzel düzenleyiciler vardı katalogda. Yalnız ben düzenleyici aldıkça içlerini doldurdum olur olmadık herşey gün yüzüne çıktı resmendüzenleyim derken batırdım
Bizim burda 1milyoncu gibi dükkanlar yok, koçtaşa bakayım canım. A 101e gelenleri de takip edeyim.Düzenleyiciler her yerde bulunuyor
marketlerde ve koçtaş gibi yerlerde de var
İnstagramda bazı düzen sayfaları var, evin her yeri milim milim düzenli, öyle çekmece için aparatlar nerede satılıyor?
günaydınlar herkese
sabah sevdiğim bir kotumu giyecektim bacağım geçmedi pantolondan
nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm 27 ymiş bedenim aboww bildiğin sıfır bedene yakın
sonra gittim tartıldım tabi 61,6
moralman sıfıra indiğime göre evde minimalleşme bi süre benim rafa kalkar sanırım
ama ben eski kilom 52 ye inmek istiyorum böyle hamile girersem kim bilir kaç kilo olur çok çok korkuyorum artık ağzıma akşamları yemek de koymuyorum dünden beri tabilindalinda ben de senin kilona yakınım 28 beden kot giyiyorum üzülme.
ama ben eski kilom 52 ye inmek istiyorum böyle hamile girersem kim bilir kaç kilo olur çok çok korkuyorum artık ağzıma akşamları yemek de koymuyorum dünden beri tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?