haklısın umarım verebilirimben de kilo verip hamile kalmak istiyordum. ama olmadı. 60'la hamile kalıp mide bulantıları döneminde 58'e düştüm 70'le doğuma gittim. herkes az kg aldın dedi. çünkü etrafımda hamileliğinde 25 kg alan insanlar vardı. bünye meselesi sanırım.
eyvah eyvah korkutmayın beni yaAhh aah kilo demeyin 3. Yü doğurdum resmen irileştim. Kollar omuzlar büyüdü gömleklerin belini bırak kolları sıkar oldu.
korkma canımeyvah eyvah korkutmayın beni ya
hiççç korkmayaş 31 canım abur cuburdan vazgeçebilsem tatlı krizleri falan
umarım veririm
teşekkür ederim moral verdiğin için arkadaşımhiççç korkma
Ben hep fazla kilosu olan biri oldum
doğumda 93 kiloyu gördüm
83 ile hamile kalmıştım toplamda 10 kilo aldım
Hamileliğimde de hiç fazla yemek yiyemedim
Emzirme döneminde daha çok iştahım açıldı ama 3 aydır diyetisyene gidiyorum 74 oldum
10 kilo daha vereceğim
insan istedikten sonra bir hastalığı yoksa istediği kiloya iner yeter ki sağlık olsun
canım, jaluziyi çift camın arasına yapıyorlar, mekanizması dışarda oluyor. dolayısıyla çıkartamıyorsun, çıkartmaya gerek yok zaten, camın içinde kaldığı için tozlanmıyor da. sen sadece normal rutin camını siliyorsun hepsi o.
tabi jaluziyi stor gibi yapıp kullananlar da var, o zaman sürekli tozunu almak zorundasın. yaptırırken ona göre yaptırmak gerek.
bizim evde yatak odasında bulunan ebeveyn banyonun öyle bir camı var boydan. yani fantazi yapayım diyorsan jaluziyi aç :) yatak odasından seyredilsin :) iki cam arasında jaluzi var, aparatı dışarıda çekiyorsun, banyo yapıyorsun.
ne kadara mal olur, pahallı bir sistem mi bilmiyorum, kullanışlı ama bozulma durumda nasıl olacak, cam çıkacak vs bilmiyorum
ben ikea dan geçen mutfak çekmece içi için aldım. ben ins taki çok beğenmiyorum açıkcası. pembe ve yeşil düzenleyiciler sade görünmüyor, karmaşık görünüyor.İnstagramda bazı düzen sayfaları var, evin her yeri milim milim düzenli, öyle çekmece için aparatlar nerede satılıyor?
SüpersinÖğle arası migros markete gittim.
Kitaplara baktım evde okunacak kitaplarım var daha dedim ALMADIM.
Haftalık ürün reyonunda deniz çantası vardı senede kaç kez tatil yapıyorsun elindekiler iş görüyor dedim ALMADIM
Plastik yaz desenleri olan 4lü bardaklar vardı çok hoşuma gitti ama plastik sağlıklı değil zaten dedim ALMADIM
Çanta içi düzenleyici vardı beğendim ama ihtiyaç değildi ALMADIM
Duş jeli indirim reyonundaydı asıl fiyatını bilmediğim için ve evde stok var mıydı hatırlamadığım için ALMADIM
Tava tencere vardı çok beğendim alabilirdim ama evdekiler şuan yeterli dedim ALMADIM
Eskimornergis olsaydı hepsini alır hem bütçeye zarar verirdi hem de eve gereksiz kalabalık hale getirirdi.
ikeadan iç çamaşırları ve çoraplar için almıştım. Yatak odam düzenli ama evin diğer çekmeceleri karman, çorman. Oraları da az çok düzenlersem temizliği kolay olacak. Benim evimde gereksiz ya da fazla fazla olan pek bir şey yok. İnsta kadınları gibi tıkış tıkış olmam diye düşünüyorumben ikea dan geçen mutfak çekmece içi için aldım. ben ins taki çok beğenmiyorum açıkcası. pembe ve yeşil düzenleyiciler sade görünmüyor, karmaşık görünüyor.
bir de ıncık cıncık her şeye bir kap koymuşlar,bir süre sonra sıkılıp atabilirler.
ben mutfak için aldığım aynı şeffaf kaplardan, çocuk odasına alacağımikeadan iç çamaşırları ve çoraplar için almıştım. Yatak odam düzenli ama evin diğer çekmeceleri karman, çorman. Oraları da az çok düzenlersem temizliği kolay olacak. Benim evimde gereksiz ya da fazla fazla olan pek bir şey yok. İnsta kadınları gibi tıkış tıkış olmam diye düşünüyorum
ben mutfak için aldığım aynı şeffaf kaplardan, çocuk odasına alacağım
şöyleki bir çekmecede oğlumun atlet ve kilotları var. bu kaplardan alıp, atletleri bir kaba, çamaşırlar bir kaba yapacağım.
aynı şekilde kendi iç çamaşır çekmecemi vs de düzenleyeceğim. bir kutuya korse, gecelik gibi şeyler, diğerine üst çamaşır,alt çamaşır gibi
Çok yoğun çalışıyor gibisin. Kolay gelsinGünaydınlar
Eve gittiğimde saat 20:30 civarıydı
üstümü değiştirip yiğenim hastaneden çıkmış oraya gittik
dışarıda yemek yedik
anca eve gelince duş aldım
kızımı da yıkadık
uyudum.
iş yoğunluğu bütün düzenimi bozuyor.
bugün mutlaka çamaşır mak çalıştırmalıyım.
kalan işler nasip ...
Çok yoğun çalışıyor gibisin. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?