Okula geldim, odada günü planlıyorumSelamlar
Şu aralar günlerim sakin geçiyor.
Siz neler yapıyorsunuz
Ooo kolay gelsin psidanım.Okula geldim, odada günü planlıyorumbaşlamadan size bakayım demiştim
Bende takipteyim sevdim burayı ;)Bir zamanlar çeyiz alışverişleri, kıyafet, eşya derken kızım doğduktan sonra minimal yaşam serüvenime başlamış oldum.
Sürekli bitmeyen ev işlerinde bu süreci hızlandırdı diyebiliriz.
Evin dağınıklığı negatif enerjisini üzerimden atmak istiyorum.
Deneyimlerimi paylaşacağım burada.
GünaydınSelamlar
Şu aralar günlerim sakin geçiyor.
Siz neler yapıyorsunuz
HosgeldinizBende takipteyim sevdim burayı ;)
Kolay gelsinGünaydın kızlar, bayram da yaklaştıkça günler koşturmacalı geçmeye başladı, bugün iftara davetliyiz, yarın arkadaşın vedası var, bi sonraki gün işte nöbetim var ve pazar günü de biz iftara arkadaşlarımızı alacağız, şimdiden hafta bitti benim için, ee son hafta da bayram geldi gitti derken geçer zaten
Kolay gelsin mikancim yardım almak çok iyi olmuştur sana dinlenmissindir.Günaydın
Dün ayrıntılı bir şekilde temizlik planı yaptım ama ne zaman başlarım bilmiyorum
Haftalık menü oluştururdum öyle değişmeyecek kaba bir plan
Evet tahmin ettiğiniz gibi annem gidecek ben de ev idaresini devir teslim alıyorum
ooo süpersin mikan, 1 haftalığına yalnızsın sanırım dimi? gitmeyecek miydin sende memlekete ara tatilde?Günaydın
Dün ayrıntılı bir şekilde temizlik planı yaptım ama ne zaman başlarım bilmiyorum
Haftalık menü oluştururdum öyle değişmeyecek kaba bir plan
Evet tahmin ettiğiniz gibi annem gidecek ben de ev idaresini devir teslim alıyorum
valla ısınmadı ya, buz gibi hava. hadi bakımlan güzelleş sende.Kolay gelsin
Bu haftadan sonra çabuk geçer günler gerçektenhavalarda ısınmadı.
Nasılsıniz neler yapıyorsunuzHoşbuldum:-)
Teşekkür ederimKolay gelsin mikancim yardım almak çok iyi olmuştur sana dinlenmissindir.
Senin evin temizdir daha yeni taşındın zaten.
Öyle çok yorma kendini.
Aynen sıra bana geldi ev Eylül derkenooo süpersin mikan, 1 haftalığına yalnızsın sanırım dimi? gitmeyecek miydin sende memlekete ara tatilde?
valla ısınmadı ya, buz gibi hava. hadi bakımlan güzelleş sende.
Yok gideceğim ben de inşallah pazar gidiyoruz. Bahar temizliği kapsamında yaptım planı yoksa ev şu an çok temiz annem durmuyor ki habire iş kovalıyorooo süpersin mikan, 1 haftalığına yalnızsın sanırım dimi? gitmeyecek miydin sende memlekete ara tatilde?
valla ısınmadı ya, buz gibi hava. hadi bakımlan güzelleş sende.
Yaa ne güzel kadın maşallah eline koluna sağlıkYok gideceğim ben de inşallah pazar gidiyoruz. Bahar temizliği kapsamında yaptım planı yoksa ev şu an çok temiz annem durmuyor ki habire iş kovalıyor
Çok çok aminYaa ne güzel kadın maşallah eline koluna sağlık
Uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?