Aynen aydınlık ve alternatif secenekler çokYabancıların banyoları çok güzel oluyor ama ya
Günaydın canımSelam
Gözlüğü hep kullaniyor musun?
Insallah daha da ilerlemez
Dinlen canim oruçlu zor olur Allah sabrını versin az kaldı
Günaydın canımgözlük kullanmıyorum hiç sevmiyorum var ama evde kullanıyorum dışarda lens kullanıyorum hep. İnşallah canım bakalım yazın Kayseri'de Ankara da uzmanları arastircaz cizdirme durumu oluyomu diye. Bı kaç sene önce gittiğimde korneamin normalden daha ince olduğunu o yüzden yapamiyacaklarini söylemişlerdi. Lenste bı kaç aydır gözüme alerji yaptı galiba göz kuruluğu da varmış. Velhasıl kelam gören gözlerinize çok şükür ne güzel şey sağlıklı görmek
Geçmiş olsunGünaydın canımgözlük kullanmıyorum hiç sevmiyorum var ama evde kullanıyorum dışarda lens kullanıyorum hep. İnşallah canım bakalım yazın Kayseri'de Ankara da uzmanları arastircaz cizdirme durumu oluyomu diye. Bı kaç sene önce gittiğimde korneamin normalden daha ince olduğunu o yüzden yapamiyacaklarini söylemişlerdi. Lenste bı kaç aydır gözüme alerji yaptı galiba göz kuruluğu da varmış. Velhasıl kelam gören gözlerinize çok şükür ne güzel şey sağlıklı görmek
Sağol canımGeçmiş olsun
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Eylül de gözlük kullanıyor da sürekli kullandığı halde artabiliyor numarası
Tedavisi olsun da yeterki çaresi bulunur elbet
Bende merak ediyorum bakalım nasıl geçecekSelam kızlar
Bugün de dinlenecegim bir gün olsun yarın genel bir temizlik yapacağım.
Temizlemek kadar da temiz düzenli tutmakta daha zor
Pazar günü arkadaşlarla plan yaptık.
Eylülün tatil ödevleri var
Oncesinde çantasını ve diğer eşyalarını yikamam gerek.
Bakalım tatil dönemi nasıl geçecek
Temizlik her zaman yapılır en iyisini yapmışsın benceSelam kızlar
Bugün genel temizlik günümdü ama dün akşam arkadaşım aradı yarın gezelim dedi gezelim dedim
Sabah bu karardan vazgeçmez üzereydim geç uyandım ama 10 dk gibi kısa sürede hazirlanmayi başardım.
Ev dağınık ben yorgun nasıl olacak bakalım bu durum.
Aynen iyi olduTemizlik her zaman yapılır en iyisini yapmışsın bence
Aynen iyi olduGünaydın mutlu haftalar kızlar
Mia- en güzelini yapmışsın, terapi gibi iyi gelecektir sana, sonrasında işini de hızlıca yaparsın eminim. iyi eğlenceler.
Ben bugün sandım gezme işini, gezmişsin bile, birazdan oda oda dolaşmaya başlarsın odaklanman tamamlanır merak etme :)Aynen iyi oldu
Pazar günü de tam temizliğe odaklanmıştım ki eşim aradı arkadaşlar aramış plan yapılmış dışarıya çıktık.
Akşam da yemek yedik geç saatte eve geldik.
Güzel bir hafta sonu oldu
Bugün evdeyim artık ama odaklanamıyorum
Ben bugün sandım gezme işini, gezmişsin bile, birazdan oda oda dolaşmaya başlarsın odaklanman tamamlanır merak etme :)
aynen bende o hedeften vazgeçtim, ihtiyacım olan şeyi takip edip indirimde almak, o an ihtiyaç olan şeyi almaktan daha uyguna denk geliyor.Alisveris yapmama hedefimden vazgeçtim
Almayacağım dedikçe alıyorum
Birde mesela 200 tl ürün almışım aylar önce bugün ki benzer ürünler 600 tl den başlıyor.
Dolabimi baya yeniledim. Uzun zamandır sadece ihtiyacımı alıyordum şuan ki kıyafetlerim de oldukça kullanıldı. Yenileme iyi geldi açıkçası
Zor beğeniyorum birde o yüzden buldukça alıyorum.
Aynen ama şöyle birsey de oluyor.aynen bende o hedeften vazgeçtim, ihtiyacım olan şeyi takip edip indirimde almak, o an ihtiyaç olan şeyi almaktan daha uyguna denk geliyor.
‘Ne aldıysan kardasın’ döneminde olduğumuz için ben de aldım baya bi şeyAlisveris yapmama hedefimden vazgeçtim
Almayacağım dedikçe alıyorum
Birde mesela 200 tl ürün almışım aylar önce bugün ki benzer ürünler 600 tl den başlıyor.
Dolabimi baya yeniledim. Uzun zamandır sadece ihtiyacımı alıyordum şuan ki kıyafetlerim de oldukça kullanıldı. Yenileme iyi geldi açıkçası
Zor beğeniyorum birde o yüzden buldukça alıyorum.
aa evet bi de o var.Aynen ama şöyle birsey de oluyor.
Bluz beğeniyorum indirim olur diye bekliyorum bakıyorum fiyat 2 katına çıkmış sonra tükenmiş oluyor
Başka da o tarz bulamıyorum almadığıma pişman oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?