geçtiniz mi memlekete mikan?‘Ne aldıysan kardasın’ döneminde olduğumuz için ben de aldım baya bi şey
Aynen öyle‘Ne aldıysan kardasın’ döneminde olduğumuz için ben de aldım baya bi şey
Geçtik canım dün geldikgeçtiniz mi memlekete mikan?
‘Ne aldıysan kardasın’ döneminde olduğumuz için ben de aldım baya bi şey
Afiyet olsun canımSelamlar
Bugün fazla işim yok
Ödev 2 sayfa kaldı onları yaparız
Akşama yemek planladık dışarıda arkadaşlarla
Bugün için kıyafet hemde bayram için kıyafet hazırlarım
Yarın kv gideceğim yardıma.
Bayramda çalışılmasın artık ya hayırlısı olsun.Afiyet olsun canımsabahtan işleri hallettim Oğlani parka cikaricaktim çok yağmur yağıyo yağmur izledik balkonda şimdi. Bayramda eşim izinli olmayabilirmis gezeriz dolasiriz diye düşünmüştüm
İnşallah ya çalışmaz umarım. Bende aynı şeyleri düşünmüştüm piknik yaparız dolasiriz diyodum inşallah bakalımBayramda çalışılmasın artık ya hayırlısı olsun.
Havalar ısınmadı bir türlü bayramda da soğuk geçecek gibi görünüyor
Piknik yaparız gezeriz diye düşünmüştük sonra yaparız artık
Benim eşim de çalışacak sabahtan. Ben bayram kahvaltılarını çok önemserim mesela. Ama işte ... hayaller ve hayatlar... Yetişebildiğimiz yerden hayata tutunacağız.Afiyet olsun canımsabahtan işleri hallettim Oğlani parka cikaricaktim çok yağmur yağıyo yağmur izledik balkonda şimdi. Bayramda eşim izinli olmayabilirmis gezeriz dolasiriz diye düşünmüştüm
Benim eşim de çalışacak sabahtan. Ben bayram kahvaltılarını çok önemserim mesela. Ama işte ... hayaller ve hayatlar... Yetişebildiğimiz yerden hayata tutunacağız.
Sınavlar bitti. Ramazan a denk gelmesi benim planlarımı çok bozdu. Üzerine hastalanınca iftar davetleri ve okumalarım bayağı kaldı. Üzgünüm...
Enerjim yoktu ve temizlik işini erteliyordum. Hava yağdı yağacak modunda olunca camları silmedim. Evi yapabildiğim kadar temizleyeyim dedim ama o da yavaş gidiyor. Sanırım ferritin düşüklüğü beni zorluyor. Ramazan sonrası inşallah doktora gideceğim.
Oğlanları anneanneye gönderdim. Birkaç gün kalacaklar. Bayramlıkları alındı. Ben de istiyorum bayramlık
Bu Ramazan beni de çok zorladı gerçekten bı kaç kez iftardan sonra mutfağı toplayamadimBenim eşim de çalışacak sabahtan. Ben bayram kahvaltılarını çok önemserim mesela. Ama işte ... hayaller ve hayatlar... Yetişebildiğimiz yerden hayata tutunacağız.
Sınavlar bitti. Ramazan a denk gelmesi benim planlarımı çok bozdu. Üzerine hastalanınca iftar davetleri ve okumalarım bayağı kaldı. Üzgünüm...
Enerjim yoktu ve temizlik işini erteliyordum. Hava yağdı yağacak modunda olunca camları silmedim. Evi yapabildiğim kadar temizleyeyim dedim ama o da yavaş gidiyor. Sanırım ferritin düşüklüğü beni zorluyor. Ramazan sonrası inşallah doktora gideceğim.
Oğlanları anneanneye gönderdim. Birkaç gün kalacaklar. Bayramlıkları alındı. Ben de istiyorum bayramlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?