‘Ne aldıysan kardasın’ döneminde olduğumuz için ben de aldım baya bi şey
Aynen öyle
Eskiden ihtiyacım olduğunda alırdım veya sezon sonu indirim den alırdım çoğu şeyi fiyatlar bu kadar degismezdi
Şimdi gelirim aylik yükselmiyor ama gider sürekli yükseliyor.

‘Ne aldıysan kardasın’ döneminde olduğumuz için ben de aldım baya bi şey

Hollandada yaşıyorum ve ayni seyi gecen bende yaşadım. 3,5 yıl once hasar sallanan salingac almistim oglumun odasinda emzirirken oturur sallanırım diye. Ben 160€ ya almistim. Suan ayni urun 250€e satılıyor. Gecen ay evde yerimiz az diye sattım 150€'ya. Gercekten cok enteresan bir donemdeyiz.

Selamlar
Bugün fazla işim yok
Ödev 2 sayfa kaldı onları yaparız
Akşama yemek planladık dışarıda arkadaşlarla

Bugün için kıyafet hemde bayram için kıyafet hazırlarım

Yarın kv gideceğim yardıma.

Afiyet olsun canım sabahtan işleri hallettim Oğlani parka cikaricaktim çok yağmur yağıyo yağmur izledik balkonda şimdi. Bayramda eşim izinli olmayabilirmis gezeriz dolasiriz diye düşünmüştüm

Afiyet olsun canım sabahtan işleri hallettim Oğlani parka cikaricaktim çok yağmur yağıyo yağmur izledik balkonda şimdi. Bayramda eşim izinli olmayabilirmis gezeriz dolasiriz diye düşünmüştüm
Bayramda çalışılmasın artık ya hayırlısı olsun.
Havalar ısınmadı bir türlü bayramda da soğuk geçecek gibi görünüyor
Piknik yaparız gezeriz diye düşünmüştük sonra yaparız artık

İnşallah ya çalışmaz umarım. Bende aynı şeyleri düşünmüştüm piknik yaparız dolasiriz diyodum inşallah bakalım

Benim eşim de çalışacak sabahtan. Ben bayram kahvaltılarını çok önemserim mesela. Ama işte ... hayaller ve hayatlar... Yetişebildiğimiz yerden hayata tutunacağız.

Sınavlar bitti. Ramazan a denk gelmesi benim planlarımı çok bozdu. Üzerine hastalanınca iftar davetleri ve okumalarım bayağı kaldı. Üzgünüm...

Enerjim yoktu ve temizlik işini erteliyordum. Hava yağdı yağacak modunda olunca camları silmedim. Evi yapabildiğim kadar temizleyeyim dedim ama o da yavaş gidiyor. Sanırım ferritin düşüklüğü beni zorluyor. Ramazan sonrası inşallah doktora gideceğim.

Oğlanları anneanneye gönderdim. Birkaç gün kalacaklar. Bayramlıkları alındı. Ben de istiyorum bayramlık

Yağmurlu gidiyor hava zaten temizlik işi yavaş yavaş yapılır bosver
Yaz tatilinde zamanın olur o zaman yaparsın.

Bayramlık almayı seviyorum
Eylüle almadım 1 kez giydiği kiyafetleri vardı onları giyer.
Yaza mecbur alışveriş yapılacak zaten o zaman alırız

Netflix e belgesel gelmiş "Nasıl zengin olunur" ismi
Paraya karşı biraz kırgınlığım vardı. Ne yapsam olmuyor diye düşünüyordum ama tekrar motive oluyorum gibi.
Tamamen izleyeyim de sizinle de paylaşırım.

Bu Ramazan beni de çok zorladı gerçekten bı kaç kez iftardan sonra mutfağı toplayamadim okumaları bu ayda devam ettir bırakma tamamlamis olursun hatime basladiysan eğer
Dün bende niyetlendim camları silmeye dolu yağdı burda da bayramdan sonra silerim artık

Geçen günlerde para ile ilgili belgesel izledim.

1. Zengin hayatını tasarlamak

Uçuk hayallerim yok.
Faturalarımı ödemek
Birikim yapmak
İhtiyaçlarımı karşılayabilmek.
Yılda birkaç defa tatile ,geziye gitmek

Gelir gider tablomu yeniden düzenledim.
En kısa zamanda borçlarımı kapatmaya odaklandim. Ağustosta tamamen tüm borçları kapatıyorum

Pişmanlık duymadan harcayacagim bir miktar belirledim.

Birde günlük market vs harcamaları için bir miktar para koyacağım. Ne kadar harcadiysak ay sonu ekleme yaparız.
O para sürekli var olmak zorunda
Bazen eşim ödüyor bazen benden gidiyor.

Her ay birikim miktarı belirledim. Şuan borç kapatmak için birikim yapacagim ama sonra artıya geçmeye başlayacağım.

Bu kez baya iyi hissediyorum olacak gibi geldi

Mesela belgeselde diyor ki en iyisini yaşayın hayatı ama onu yapabilecek güce sahip olduğunuzda yapın.
Bende mesela artık kaliteli olsun uzun süre kullaniyim istiyorum ama işte onu alabilecek seviyeye geldiğimde başlayacağım. 4 ay sonra.

Ucu ucuna yaşarken keyifte vermiyor aldığım şeyler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…