Bizimde dünden kuruyan çamaşırlar vardı etrafı toparladım onlar kaldı öğleden sonraya katlarim.

Temiz bulaşıkları yerleştirdim
Tezgah kaldı detaylı silmem gerek. Başka iş görünmüyor şimdilik.

Eylülde boya kalemlerini çantasına koymamış neden koymadın diye bana soruyor ben ona soruyorum
Az önce mektup yazdı bende cevap olarak mektup yazdım.

Kiziniz kaç yaşında?

Geçmiş bayramınız kutlu olsun hanımlar, çok sevgiler.

ne ara bayram geldi geçti ben işe tekrar döndüm anlamadım valla.

Bizim bugün 23 Nisan kutlamalari vardı sabah 9 dan itibaren okuldaydim oğlumun sınıfı da gösteri yaptı çok tatlilardi evde işler kaldı tabi şimdi çamaşır serdim ortalık toparladim pazara gitmem gerekiyo .
Sanal market siparişi verdim herşey o kadar pahali ki haftalık alışveriş bin liranın üstünde tutuyo. Bu durumda ben anı bekleyemiycem Mia bence bizim için o an hiç gelmiycek gibi görünüyor yapabilecek güç hiç bı zaman gelmeyecek gibi hissediyorum o yüzden eksi hesaba devam

Aynen markete nakit ödüyordum cüzdanın dolu değil dopdolu girmen gerek başka türlüsü kurtarmıyor
Dedim kartla odeyeyim
Bu sefer hem kart doldu hemde nakit günlük harcamalara gitmiş hayda

Bir miktar markete ayıracagim exra birsey isteyen gitsin alsın

Çözeceğim bu işi

İnşallah canım çözelim inşallah bize de yol göstermiş olursun

Selamlar
Bugün uykum yeni yeni açılıyor Eylül gece birkaç defa uyandı öksürük ve burun tıkanıklığı yeniden başladı
Gösteri öncesi kötü oldu.

Şöyle bir evi toparlayacagim 30dk
Kendime bakım yapacağım 10 dk
Kitap okurum 20 sayfa
Birde gelir gider tablosuna bakacağım. Bugün markete gideceğim. Öğleden sonra.
Yazlık dolabimi kontrol edeceğim vaktim olursa.

Geçmiş olsun ben de uyumadım, Defne ateşlendi bin kere uyandık sanırım

Geçmiş olsun kızlar Ertuğrulda da geçmek bilmeyen burun akıntısı var geceleri rahat nefes alamiyo bizim uykularda bölük bölük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…