Kolay gelsin canım bende işleri yaptım şimdi cikiyorum okula gideyimSorma ya dün araba yıkama çabası verdim idare edecek kadar yaptım birseyler
Bugün kendime bakım yaptım evi toparladım eylülü bekliyorum
Eşim kumpir alacakmış kabak iptalAa bende kabak yapayim güzel fikirhiç sevmem ama yicez mecbur
Yaaa kumpir de güzel sağlıklı boşver kabağıEşim kumpir alacakmış kabak iptal
Ben de kendimi böyle kandırıyorumYaaa kumpir de güzel sağlıklı boşver kabağı
Erken yersen bişey olmaz 6 dan sonra yemeBen de kendimi böyle kandırıyorum
İnşallahErken yersen bişey olmaz 6 dan sonra yeme
Kolay gelsin canım karnıbahari yemek şeklinde mi yapiyosun. Bu arada geçenlerde ilk defa enginar yedimAraba yıkama işi uzun sürünce bizde dışarıdan yedik
Sabah kahvaltı yapmadım
Şimdi karnabahari yapacagim öğlen yemeği için
Akşam da patates salatası ve milföy den birseyler yapacağım.
Kizartmasinı yapıyorum genelde bu kez firinda yaptımKolay gelsin canım karnıbahari yemek şeklinde mi yapiyosun. Bu arada geçenlerde ilk defa enginar yedimtadı ne kadar güzelmiş kerevizide buraya tasindigimizda ilk kez yemiştim . Annem gelince ona da yapcam oda hiç yememistir
Alma bence seneye alırsın ya da büyük alBenim tartımın pili yok bugün onu almaya gideyim bari.
Sulu boya da alacağım.
Bu okullar ne zaman tatil oluyor çocuğun kıyafetleri kisalmaya başladı daalmakla almamak arasında gidip geliyorum
Lcw da okul koleksiyonu vardı gri pantolon pembe lacoste varsa alıyım yoksa bekliyimAlma bence seneye alırsın ya da büyük al
Pahalı oluyorlar maalesefLcw da okul koleksiyonu vardı gri pantolon pembe lacoste varsa alıyım yoksa bekliyim
Burada okul takımı çok pahalı 2 takıma 1500 tl verdik diye hatırlıyorum
Aynen öyle bir bakıyım bulursam.Pahalı oluyorlar maalesefaynısı ise LCW den al bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?