Ne güzelGünaydınlar
Bugün beslenmemi düzenlemeye başladım. Sabah yulaflı sütlü kahvaltımı yaptım. Ara öğün de tamam.
Onun dışında ev temizliği konusunda biraz plan program yapmam lazım. Detaylı temizlik şu an için mümkün görünmüyor. Günü kurtarsam yeter.
Oğlanlarla İngilizce çalışmaya başladık. Gerçekten çok hızlı kapıyorlar. Bu sefer devamını getirmek istiyorum. Daha önce başlayıp yarım bıraktığım zamanlar oldu.
Herkese güzel bir ay ve güzel bir hafta dilerim.. Mayıs en sevdiğim ay
Teşekkür ederim ve de Hayırlı olsunNe güzelbaşlangıçlar yapılmış
Çocukların çok şanslı
Eylül de bugün jimnastik kursuna başlayacak.
Sağol canım inşallah bizimki de severTeşekkür ederim ve de Hayırlı olsunbüyük oğlum da bir süre gitmişti çok sevmişti jimnastiği
Sabah tartıldım ve aynı karari verdim bendeGünaydınlar
Bugün beslenmemi düzenlemeye başladım. Sabah yulaflı sütlü kahvaltımı yaptım. Ara öğün de tamam.
Onun dışında ev temizliği konusunda biraz plan program yapmam lazım. Detaylı temizlik şu an için mümkün görünmüyor. Günü kurtarsam yeter.
Oğlanlarla İngilizce çalışmaya başladık. Gerçekten çok hızlı kapıyorlar. Bu sefer devamını getirmek istiyorum. Daha önce başlayıp yarım bıraktığım zamanlar oldu.
Herkese güzel bir ay ve güzel bir hafta dilerim.. Mayıs en sevdiğim ay
Kaç kilosun de bakimSabah tartıldım ve aynı karari verdim bende
Sporumu da yaptııım
57 kiloyum kuzum . 52 53 kiloydum almaya başladım bu yıl sporu bırakınca 6 7 ayda bu kiloya çıktımKaç kilosun de bakim
Bende dikkat etmeye başladım bugün
Daha fazla almadan dikkat edeyim dedim. Akşam 6 dan sonra bişey yemiyodum normalde onu da yapmaya başlayınca hızlı aldım 54 55 olayım orda sabit kalırsam süperKaç kilosun de bakim
Bende dikkat etmeye başladım bugün
Benim hedefim 58 ama öncesinde 62-60-58 diye hedef belirledim. Yürüyüşe başlamak istiyorum ama bilmiyorum fırsat bulur muyumDaha fazla almadan dikkat edeyim dedim. Akşam 6 dan sonra bişey yemiyodum normalde onu da yapmaya başlayınca hızlı aldım 54 55 olayım orda sabit kalırsam süper
Evde Leslie felan yaparsın yürüyüşe gidemediğin günlerde. Hedeflerine de gerçekten istediğin zaman ulasiyosun. 18 kilo vermiştim bi zamanlarBenim hedefim 58 ama öncesinde 62-60-58 diye hedef belirledim. Yürüyüşe başlamak istiyorum ama bilmiyorum fırsat bulur muyum
Boyun kaçtı kız senin57 kiloyum kuzum . 52 53 kiloydum almaya başladım bu yıl sporu bırakınca 6 7 ayda bu kiloya çıktım
Hedefimiz aynıBenim hedefim 58 ama öncesinde 62-60-58 diye hedef belirledim. Yürüyüşe başlamak istiyorum ama bilmiyorum fırsat bulur muyum
1.68 canımBoyun kaçtı kız senin
Hedefimiz aynı
Ohhh süper bende sağlıklı kahvaltımı yaptım şimdi yeşilçay ımı içiyorumGünaydıııın
Birazdan oğlumu bırakıp geldiğimde evi toparlarim kahvaltımı yaparım çok acıktım 5 buçukta salata yapıp yemiştimdün akşam waffle yaptım onlara ben yemedim
Öğlen bende yeşil çayı mi yapayım yanına üzüm ceviz yerimOhhh süper bende sağlıklı kahvaltımı yaptım şimdi yeşilçay ımı içiyorum
Akşama kabak yapacağımÖğlen bende yeşil çayı mi yapayım yanına üzüm ceviz yerim
Sorma ya dün araba yıkama çabası verdim idare edecek kadar yaptım birseyler
Aa bende kabak yapayim güzel fikirAkşama kabak yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?