Bozulmaz inşallahAyyy bulaşık makina çalışmadı yaaaa çalışıyor deterjan alma kısmına gelince arıza ışığı yanıyor onla uğraştım baktım olacağı yok bütün makinayı boşalttım elimde yıkadım
Parçaları söktüm yıkadım ettim boş çalıştırdım önce çalışmadı ama sonradan çalıştı bakalım yarına tekrar deneyeceğim inşallah bozulmaz yaaa
Niye böyle yorgunuz acaba dolunay mı var kiAcayip uykum geldi kızım uyursa uyumak istiyorum ama onun da uyuması uzun sürecek gibi
Kesin kesinNiye böyle yorgunuz acaba dolunay mı var ki
Günaydın bende şimdi kahve yapacağımGünaydınlar
Dün hava ne güzeldi
Bugün yağmurlu
Etrafı toparlayıp film açarım birazdan
Aman Mikancım ya 16 yaşında kızım hala talimat veriyorum gerçi evdeyken elinde telefon yataktan çıkmıyorGünaydın
Hava burda missabah duş alıp geldim okula. Sabahlarım çok yoğun geçiyor. Sürekli çocuklara talimat vermekle geçiyor yok mu bunun pratik bir yolu
Bunu duymasan daha iyiydiAman Mikancım ya 16 yaşında kızım hala talimat veriyorum gerçi evdeyken elinde telefon yataktan çıkmıyor
Çayımı aldım geldimGünaydın bende şimdi kahve yapacağım
Keşke olsaGünaydın
Hava burda missabah duş alıp geldim okula. Sabahlarım çok yoğun geçiyor. Sürekli çocuklara talimat vermekle geçiyor yok mu bunun pratik bir yolu
ÜzdüBunu duymasan daha iyiydi
Kız 16 oldu mu yaaaaaa yaşlandıkAman Mikancım ya 16 yaşında kızım hala talimat veriyorum gerçi evdeyken elinde telefon yataktan çıkmıyor
Sporumu yaptım öğlen kahvemi ictiiiim şimdi okula çıkışta futbolcu kartı almaya gitcekmisiz yağmurda dolaşır gideriz eve . Gidince yemek yapmam gerek akşam karateye gidilecek yollarda geçiyordu saatlerimÖğlen faslını da atlattım
Bir kahve yapıyım dinleneyim
Eylül okuldan gelince kalan işlere bakarız
Servis işi bitmiyorSporumu yaptım öğlen kahvemi ictiiiim şimdi okula çıkışta futbolcu kartı almaya gitcekmisiz yağmurda dolaşır gideriz eve . Gidince yemek yapmam gerek akşam karateye gidilecek yollarda geçiyordu saatlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?