Bozulmaz inşallah

Günaydın

Hava burda mis sabah duş alıp geldim okula. Sabahlarım çok yoğun geçiyor. Sürekli çocuklara talimat vermekle geçiyor yok mu bunun pratik bir yolu

Günaydın

Hava burda mis sabah duş alıp geldim okula. Sabahlarım çok yoğun geçiyor. Sürekli çocuklara talimat vermekle geçiyor yok mu bunun pratik bir yolu
Aman Mikancım ya 16 yaşında kızım hala talimat veriyorum gerçi evdeyken elinde telefon yataktan çıkmıyor

Geçenlerde bir yazı okudum.

Geçmişinde takılı kalan kişilerin çoğu aslında gelecek hayatlarıyla korkusu olanlarmis.
Yani gelecekten pek umutlu olmayanlar daha çok gecmisini düşünüp o zamanda kalıyorlarmış.
Gelecekleri hakkında düşünmek istemedikleri için.
Bir konuyu cozumledim aydınlandım. Yani aslında sürekli geçmişinde ki kişileri suçlayan kişi aslında kendini düşünmek istemediği için yapıyor. Kendini olduğu haliyle kabul etmiyor ve değiştirmiyor da
Psikoloji ne tuhaf birsey

Pişmanlık duygusu daha baskın olduğunu sanıyordum bu açıdan bakmamıştım olaya

Yani şuan ki olduğun hayattan memnun değilsen geçmişi suçluyorsun.
Memnunsan geçmiş sana tecrübe katmış oluyor.

Öğlen faslını da atlattım
Bir kahve yapıyım dinleneyim
Eylül okuldan gelince kalan işlere bakarız

Bu arada ajandaya geri dönüş yapabilirim
Eylülün kurs günleri var,cumada öğlen geç çıkıyor
Bazı işleri ne zaman yaptığımı unutmaya başladım yazmayınca.
Telefondan yazılanları tekrar tekrar okuyorum ne zamandı diye.

Öğlen faslını da atlattım
Bir kahve yapıyım dinleneyim
Eylül okuldan gelince kalan işlere bakarız
Sporumu yaptım öğlen kahvemi ictiiiim şimdi okula çıkışta futbolcu kartı almaya gitcekmisiz yağmurda dolaşır gideriz eve . Gidince yemek yapmam gerek akşam karateye gidilecek yollarda geçiyordu saatlerim

Sporumu yaptım öğlen kahvemi ictiiiim şimdi okula çıkışta futbolcu kartı almaya gitcekmisiz yağmurda dolaşır gideriz eve . Gidince yemek yapmam gerek akşam karateye gidilecek yollarda geçiyordu saatlerim
Servis işi bitmiyor
Buradada felaket yağmur var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…