Eline sağlık maşallahBüyük kızım çok güzel bir kupa almış bana
Yemeğimizi yedik tekrardan bütün evi süpürdüm sildim toz aldım balkon yıkadım
Bulaşık makinasını boşalttım
Küçüğümle banyo yaptık tam uyutacam enerji tavan kızdaaçtık son ses müzik yarım saat dans ettik bugün hiç yorulmadım ya
Neyse uyuttum artık dinleniyorum
Sağol canımEline sağlık maşallah
Sağol canım inşallah
Hayırlı olsun kuzenineGünaydınlar
Kuzenime ev hediyesi almak istiyorum. Maksimum 1000 tl bütçem var. Özel bir şey olsun istiyorum. Ne önerirsiniz? Ev yazlık bu arada.
Teşekkür ederimHayırlı olsun kuzenine
Bilemedim yazlıkta en çok ne kullanılır
Tarzı nasıl mesela ihtiyacı birsey varmi
Havlu nevresim tabak bardak alınınca yıllarca kullanılır.
Dekoratif birsey de olabilir pasabahce ve linens de güzel şeyler oluyor.
Günaydın lazer seansı vardı gittim gelirken poğaça simit filan aldım kahvaltımızı yaptıkSelam kızlar
Bugün pek birsey yapasım yok
İskandinav seviyorsa sade sever.Teşekkür ederimbiraz İskandinav biraz bohem esintileri var evde. Evin bir karakteri var yani. Bilemiyorum pek ihtiyacı yok gibi daha yeni yerleşiyor. Havlu olabilir belki . Dekoratif bir şey almak istemiyorum. Kendi zevkine ters düşer falan
Nevresim çarşaf filan olabir ya da bi kahve makinasıTeşekkür ederimbiraz İskandinav biraz bohem esintileri var evde. Evin bir karakteri var yani. Bilemiyorum pek ihtiyacı yok gibi daha yeni yerleşiyor. Havlu olabilir belki . Dekoratif bir şey almak istemiyorum. Kendi zevkine ters düşer falan
Aaa evet bu güzel bir fikirİskandinav seviyorsa sade sever.
Bohem seviyorsa çizgili sever
Banyo seti de alabilirsin. Pamuk kutuları olan sivi sabun diş fırça seti gibi
Çaycı vardı ama kahve makinası yoktu evet bu da olabilirNevresim çarşaf filan olabir ya da bi kahve makinası
Hayırlı olsunBende ayakkabılarımı aldım
Sağol canimHayırlı olsun
Kolay gelsinBugün alt katıp süpürüp silip çamaşır yıkayacağım. Akşama da balık yapacağım. Hepsi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?