- 23 Eylül 2013
- 25.224
- 52.218
- 798
Güle güle kullansınBende kıza salıncak aldım başımın etini yiyordu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullansınBende kıza salıncak aldım başımın etini yiyordu![]()
Leofer aldım.Ayy ne aldın![]()
Size de hayırlı olsunBende kıza salıncak aldım başımın etini yiyordu![]()
Benim aklıma da kahve makinası geldiÇaycı vardı ama kahve makinası yoktu evet bu da olabilirteşekkür ederim
Sanırım onu alacağım umarım ben almadan kendisi almazBenim aklıma da kahve makinası geldi
Sağol inşallah kalıbı olurGüle güle giyin canım![]()
Güle güle giy canımLeofer aldım.
Sağol canımSize de hayırlı olsun![]()
İnşallah olurSağol inşallah kalıbı olur![]()
Al gitsiiiiiiiin beeeeselam kızlar.
pek giremiyorum ama alışveriş diyince tamtur pırlanta yüzük istiyorum yıllardır.
bir deli cesaretine ihtiyacım var.![]()
İnşallah olurbende oğlana kaynak kitap sipariş ettim okuma kitabı aldım . Kendime bişey almadım pusuda bekliyorum bisiler alcam da vakit bulamıyorum bakmaya yarın sakin bı gün olur inşallah benim için
kermes vardı sabah kaç saat ayakta bekledim ordan oğlanı aldım geldim doktora gittim göz randevusuna dünde çok yorulmustum. Cumada misafirim var yarın ikram yapmam lazım çok yorgunum
![]()
selam kızlar.
pek giremiyorum ama alışveriş diyince tamtur pırlanta yüzük istiyorum yıllardır.
bir deli cesaretine ihtiyacım var.![]()
Yani çıkardığı toz gerçekten muhteşem hafifliği filan ama şeyi sorayım mesela eski süpürgelerimizde yere yapışıyordu filan çekim gücü ama bu öyle değil çok rahat süpürüyor senin ki de öyle miSağol
Dysondan memnunmusun![]()
C vitamini serum kullanıyodum o bitti spor ayakkabı ,yazlık elbise,kendime kitap , pilates matim yırtılmış mat istiyorum bide motivasyon olur diye spor takım tayt büstiyer şeklinde oluyo ya bunların hepsini istiyorumBaya yorucu geçmiş neler alacaksın kendine
Kolay gelsin![]()
Güle güle kullan canım. Şampuan köpürüyosa iyidir diye düşünürdük ya onun gibiYani çıkardığı toz gerçekten muhteşem hafifliği filan ama şeyi sorayım mesela eski süpürgelerimizde yere yapışıyordu filan çekim gücü ama bu öyle değil çok rahat süpürüyor senin ki de öyle mi
Ne bilim aklımda yapışan daha kuvvetlidir diye bir düşünce var
Aslında çekim gücüne değil emiş gücüne bakmak lazım
Ana bak benim canıım da altın kolye istedi göruyo musunSelam kızlar
Sabah yoğun geçti bu kez eşimi götürdüm getirdim servis işlerine devam
Gelirken simit aldım çay yaptım dinleniyorum.
Eylülün kıyafet olarak görünen eksiklerini aldım
Kendime aldım. Artık sadece eksilen biten veya eskiyen şeyleri yenilerim yeter.
Bende altın kolye istiyorum en çok kolye takıyorum. Birde kahve makinesi istiyorum![]()