• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağol inşallah kalıbı olur 😊
İnşallah olur 🥰bende oğlana kaynak kitap sipariş ettim okuma kitabı aldım . Kendime bişey almadım pusuda bekliyorum bisiler alcam da vakit bulamıyorum bakmaya yarın sakin bı gün olur inşallah benim için 🥴 kermes vardı sabah kaç saat ayakta bekledim ordan oğlanı aldım geldim doktora gittim göz randevusuna dünde çok yorulmustum. Cumada misafirim var yarın ikram yapmam lazım çok yorgunum 😆

İnşallah olur 🥰bende oğlana kaynak kitap sipariş ettim okuma kitabı aldım . Kendime bişey almadım pusuda bekliyorum bisiler alcam da vakit bulamıyorum bakmaya yarın sakin bı gün olur inşallah benim için 🥴 kermes vardı sabah kaç saat ayakta bekledim ordan oğlanı aldım geldim doktora gittim göz randevusuna dünde çok yorulmustum. Cumada misafirim var yarın ikram yapmam lazım çok yorgunum 😆

Baya yorucu geçmiş neler alacaksın kendine 😊
Kolay gelsin 😊

Selam kızlar
Sabah yoğun geçti bu kez eşimi götürdüm getirdim servis işlerine devam
Gelirken simit aldım çay yaptım dinleniyorum.

Eylülün kıyafet olarak görünen eksiklerini aldım
Kendime aldım. Artık sadece eksilen biten veya eskiyen şeyleri yenilerim yeter.

Bende altın kolye istiyorum en çok kolye takıyorum. Birde kahve makinesi istiyorum 😅

Sağol 😊
Dysondan memnunmusun 😊
Yani çıkardığı toz gerçekten muhteşem hafifliği filan ama şeyi sorayım mesela eski süpürgelerimizde yere yapışıyordu filan çekim gücü ama bu öyle değil çok rahat süpürüyor senin ki de öyle mi

Ne bilim aklımda yapışan daha kuvvetlidir diye bir düşünce var

Aslında çekim gücüne değil emiş gücüne bakmak lazım

Baya yorucu geçmiş neler alacaksın kendine 😊
Kolay gelsin 😊
C vitamini serum kullanıyodum o bitti spor ayakkabı ,yazlık elbise,kendime kitap , pilates matim yırtılmış mat istiyorum bide motivasyon olur diye spor takım tayt büstiyer şeklinde oluyo ya bunların hepsini istiyorum 😆😆

Yani çıkardığı toz gerçekten muhteşem hafifliği filan ama şeyi sorayım mesela eski süpürgelerimizde yere yapışıyordu filan çekim gücü ama bu öyle değil çok rahat süpürüyor senin ki de öyle mi

Ne bilim aklımda yapışan daha kuvvetlidir diye bir düşünce var

Aslında çekim gücüne değil emiş gücüne bakmak lazım
Güle güle kullan canım. Şampuan köpürüyosa iyidir diye düşünürdük ya onun gibi 😆

Selam kızlar
Sabah yoğun geçti bu kez eşimi götürdüm getirdim servis işlerine devam
Gelirken simit aldım çay yaptım dinleniyorum.

Eylülün kıyafet olarak görünen eksiklerini aldım
Kendime aldım. Artık sadece eksilen biten veya eskiyen şeyleri yenilerim yeter.

Bende altın kolye istiyorum en çok kolye takıyorum. Birde kahve makinesi istiyorum 😅
Ana bak benim canıım da altın kolye istedi göruyo musun 😆😆 bide buz dolabı istiyom 😂😂

Back
X