• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük kızım çok güzel bir kupa almış bana❤️❤️
Yemeğimizi yedik tekrardan bütün evi süpürdüm sildim toz aldım balkon yıkadım
Bulaşık makinasını boşalttım

Küçüğümle banyo yaptık tam uyutacam enerji tavan kızda🤭🤭açtık son ses müzik yarım saat dans ettik bugün hiç yorulmadım ya🙈🙈

Neyse uyuttum artık dinleniyorum🤗🤗
Eline sağlık maşallah 👏👏👏

İyi geceler kızlar Mia- Mia- dolabın çok ferah bayıldım benim dolabimda bi gün öyle olur inşallah 😆

Günaydınlar 🌷

Kuzenime ev hediyesi almak istiyorum. Maksimum 1000 tl bütçem var. Özel bir şey olsun istiyorum. Ne önerirsiniz? Ev yazlık bu arada.

Günaydınlar 🌷

Kuzenime ev hediyesi almak istiyorum. Maksimum 1000 tl bütçem var. Özel bir şey olsun istiyorum. Ne önerirsiniz? Ev yazlık bu arada.
Hayırlı olsun kuzenine 😊
Bilemedim yazlıkta en çok ne kullanılır 😅
Tarzı nasıl mesela ihtiyacı birsey varmi
Havlu nevresim tabak bardak alınınca yıllarca kullanılır.
Dekoratif birsey de olabilir pasabahce ve linens de güzel şeyler oluyor.

Hayırlı olsun kuzenine 😊
Bilemedim yazlıkta en çok ne kullanılır 😅
Tarzı nasıl mesela ihtiyacı birsey varmi
Havlu nevresim tabak bardak alınınca yıllarca kullanılır.
Dekoratif birsey de olabilir pasabahce ve linens de güzel şeyler oluyor.
Teşekkür ederim ☺️ biraz İskandinav biraz bohem esintileri var evde. Evin bir karakteri var yani. Bilemiyorum pek ihtiyacı yok gibi daha yeni yerleşiyor. Havlu olabilir belki . Dekoratif bir şey almak istemiyorum. Kendi zevkine ters düşer falan 😅

Teşekkür ederim ☺️ biraz İskandinav biraz bohem esintileri var evde. Evin bir karakteri var yani. Bilemiyorum pek ihtiyacı yok gibi daha yeni yerleşiyor. Havlu olabilir belki . Dekoratif bir şey almak istemiyorum. Kendi zevkine ters düşer falan 😅
İskandinav seviyorsa sade sever.
Bohem seviyorsa çizgili sever 😄
Banyo seti de alabilirsin. Pamuk kutuları olan sivi sabun diş fırça seti gibi

Nevresim çarşaf filan olabir ya da bi kahve makinası

Back
X