Yani çıkardığı toz gerçekten muhteşem hafifliği filan ama şeyi sorayım mesela eski süpürgelerimizde yere yapışıyordu filan çekim gücü ama bu öyle değil çok rahat süpürüyor senin ki de öyle mi

Ne bilim aklımda yapışan daha kuvvetlidir diye bir düşünce var

Aslında çekim gücüne değil emiş gücüne bakmak lazım
Fırçası olduğu için toz, saç, kırıntı bırakmıyor .
Bu daha etkili 😊

C vitamini serum kullanıyodum o bitti spor ayakkabı ,yazlık elbise,kendime kitap , pilates matim yırtılmış mat istiyorum bide motivasyon olur diye spor takım tayt büstiyer şeklinde oluyo ya bunların hepsini istiyorum 😆😆

Liste uzun baya 😂

Yatak odasına makyaj organizeri aldım ya küçük kız doğduğundan beri hep dolapta saklıyordum 🙈🙈artık şifınyerin üzerine koyabilirim diye umut ediyorum sizinkiler nasıl kızlar bunlardan aldım ben👏👏👏
Güle güle kullan, yerleştirdiysen biz de bakalım🤩 Benim krem, parfüm losyon gibi bakım ürünleri makyaj masasının üstünde durur, cocukların doğumundan sonra da kaldırmadım hiç, onlar da çok karışmadılar gözleri alışıktı, makyaj malzemeleri de masanın incecik bi çekmecesi var orda durur, ben de yeni şeffaf kapaklı fırça kutusu aldım çok hoş oldu, fırçalarımı dolaba koyuyodum toz olmasın diye böyle kolaylık oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 72
Güle güle kullan, yerleştirdiysen biz de bakalım🤩 Benim krem, parfüm losyon gibi bakım ürünleri makyaj masasının üstünde durur, cocukların doğumundan sonra da kaldırmadım hiç, onlar da çok karışmadılar gözleri alışıktı, makyaj malzemeleri de masanın incecik bi çekmecesi var orda durur, ben de yeni şeffaf kapaklı fırça kutusu aldım çok hoş oldu, fırçalarımı dolaba koyuyodum toz olmasın diye böyle kolaylık oldu
Bir tane fırçası olan ben 🙈😅

Selam kızlar
Öğleden sonra kek yapıyım dedim ne güzel kabardı sonra söndü 🙄
Çorbayı yaparken de blender bozuldu.

Mutfak dağınık bıraktım öyle sinirim bozuldu 🥲

Sağol canım benim böyle🙈🙈🙈

Eklentiler

• IMG-20230518-WA0053.webp
    IMG-20230518-WA0053.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 61
Selam kızlar
Öğleden sonra kek yapıyım dedim ne güzel kabardı sonra söndü 🙄
Çorbayı yaparken de blender bozuldu.

Mutfak dağınık bıraktım öyle sinirim bozuldu 🥲
Ben de hedeflediğim tüm işleri yaptım yemeğimi yaptım yedik çay kahve keyfi için hazırlık yaparken büyük oğlum geldi dışarda sandalyeden düşmüş kafası şakır şakır kanıyor😔 şok oldum eşim hastaneye götürdü hemen çok şükür önemli bir şey değilmiş ömrümden ömür gitti

Ben de hedeflediğim tüm işleri yaptım yemeğimi yaptım yedik çay kahve keyfi için hazırlık yaparken büyük oğlum geldi dışarda sandalyeden düşmüş kafası şakır şakır kanıyor😔 şok oldum eşim hastaneye götürdü hemen çok şükür önemli bir şey değilmiş ömrümden ömür gitti
Çok geçmiş olsun 😔

Back
X