İnşallah olur 🥰bende oğlana kaynak kitap sipariş ettim okuma kitabı aldım . Kendime bişey almadım pusuda bekliyorum bisiler alcam da vakit bulamıyorum bakmaya yarın sakin bı gün olur inşallah benim için 🥴 kermes vardı sabah kaç saat ayakta bekledim ordan oğlanı aldım geldim doktora gittim göz randevusuna dünde çok yorulmustum. Cumada misafirim var yarın ikram yapmam lazım çok yorgunum 😆
Offff çok yoğunsıun🙈🙈
selam kızlar.

pek giremiyorum ama alışveriş diyince tamtur pırlanta yüzük istiyorum yıllardır. :KK43:
bir deli cesaretine ihtiyacım var. :KK70:
Ayyy al al🤭🤭
Selam kızlar
Sabah yoğun geçti bu kez eşimi götürdüm getirdim servis işlerine devam
Gelirken simit aldım çay yaptım dinleniyorum.

Eylülün kıyafet olarak görünen eksiklerini aldım
Kendime aldım. Artık sadece eksilen biten veya eskiyen şeyleri yenilerim yeter.

Bende altın kolye istiyorum en çok kolye takıyorum. Birde kahve makinesi istiyorum 😅
Ya bende kahve makinası istiyorum ama çok fazla ayrıntı var fiyat farkı da tabiki mesela espresso 6 bin civarı Philips 13 bin özelliklerine bakıyorum hemen hemen aynı ama çok fiyat farkı yok mu😩😩
Güle güle kullan canım. Şampuan köpürüyosa iyidir diye düşünürdük ya onun gibi 😆
He valla🙈🙈
Olsun sen yinede enerjini yolla evrene 😂
Bak bu çok doğu bundan bikaç ay önce eşime şarzlı süpürge alacam dedim robotun var ne gerek var ki dedi hem de 3000 di fiystı
Tamam dedim almadım

Sonrasında dyson istiyom banane dedim kendi zararlı çıktı🤭🤭
Ben de hedeflediğim tüm işleri yaptım yemeğimi yaptım yedik çay kahve keyfi için hazırlık yaparken büyük oğlum geldi dışarda sandalyeden düşmüş kafası şakır şakır kanıyor😔 şok oldum eşim hastaneye götürdü hemen çok şükür önemli bir şey değilmiş ömrümden ömür gitti
Ayyyyy kuzum ya çok çok geçmiş olsun🤲🤲
Şimdi çay demleniyor ocağı silip blender siparişi vereceğim.
Sakinim 😌
Ya benimde geçen gün havuç rendeleyin derken koku geldi yandı herhalde çalışmıyor şuanda tamir olmaz mı ki bilemedim

Offff çok yoğunsıun🙈🙈

Ayyy al al🤭🤭

Ya bende kahve makinası istiyorum ama çok fazla ayrıntı var fiyat farkı da tabiki mesela espresso 6 bin civarı Philips 13 bin özelliklerine bakıyorum hemen hemen aynı ama çok fiyat farkı yok mu😩😩

He valla🙈🙈

Bak bu çok doğu bundan bikaç ay önce eşime şarzlı süpürge alacam dedim robotun var ne gerek var ki dedi hem de 3000 di fiystı
Tamam dedim almadım

Ya benimde geçen gün havuç rendeleyin derken koku geldi yandı herhalde çalışmıyor şuanda tamir olmaz mı ki bilemedim
Teşekkür ederim 😔

Offff çok yoğunsıun🙈🙈

Ayyy al al🤭🤭

He valla🙈🙈

Tamam dedim almadım

Nespressonun kapsüllu modeline bakıyordum bir ara ama kahve fiyatları çok yüksek o yüzden Philips daha mantıklı geldi 10 bin civarı baktığım model.
Yakınımızda kahveci de yokki ona vereceğim parayla dışarı da içerim de diyemiyorum 😅

Aynen enerji önemli niyetine girelim de biz 😅

Blender 1 yıldan beri bozuktu ama sıkıca tutunca iş görüyordu bugün tamamen gitti.
Seninkinin motoru yanmış büyük ihtimal servis ilgileniyor ama garanti dışı olunca fiyatı nasıl olur sormak lazım 🤔
Benimki 9 yıl olmuştu

Nespressonun kapsüllu modeline bakıyordum bir ara ama kahve fiyatları çok yüksek o yüzden Philips daha mantıklı geldi 10 bin civarı baktığım model.
Yakınımızda kahveci de yokki ona vereceğim parayla dışarı da içerim de diyemiyorum 😅

Aynen enerji önemli niyetine girelim de biz 😅

Blender 1 yıldan beri bozuktu ama sıkıca tutunca iş görüyordu bugün tamamen gitti.
Seninkinin motoru yanmış büyük ihtimal servis ilgileniyor ama garanti dışı olunca fiyatı nasıl olur sormak lazım 🤔
Benimki 9 yıl olmuştu
Valla canım yakında olsa da hergün gidip içmiyoz yani 🤪🤪
Şimdi büyük kızım yaptı bak kahveme❤️❤️
Evet ya kapsül kahve pahalı
Bence de niyet önemli hadi bakalım nasip kosmet🤪🤪🤪
Bende blender alalı 7 sene bitti
Bir şansımı deneyeceğim yapılacak bişeyse yaptırırım

Eklentiler

• IMG-20230518-WA0059.webp
    IMG-20230518-WA0059.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 51
Valla canım yakında olsa da hergün gidip içmiyoz yani 🤪🤪
Şimdi büyük kızım yaptı bak kahveme❤️❤️
Evet ya kapsül kahve pahalı
Bence de niyet önemli hadi bakalım nasip kosmet🤪🤪🤪
Bende blender alalı 7 sene bitti
Bir şansımı deneyeceğim yapılacak bişeyse yaptırırım
Ohh afiyet olsun 😍

Ben de hedeflediğim tüm işleri yaptım yemeğimi yaptım yedik çay kahve keyfi için hazırlık yaparken büyük oğlum geldi dışarda sandalyeden düşmüş kafası şakır şakır kanıyor😔 şok oldum eşim hastaneye götürdü hemen çok şükür önemli bir şey değilmiş ömrümden ömür gitti
Çok geçmiş olsun mikan çok üzüldüm 😥

Günaydıııın 🥰 sabah uyandığımda sesim yoktu kısılmış çok halsizim bütün haftanın yoğunluğunu kaldiramadim galiba 🥴

Bildirim gelmiyor artık buradan geç görüyorum açık ama bilemedim 🤔
Bende daha yeni kendime geldim
Birazdan oda oda kontrol edeceğim etrafı.
Cicek sulama eylülün banyo işlerini bugün den bitireyim diye düşündüm.

Bildirim gelmiyor artık buradan geç görüyorum açık ama bilemedim 🤔
Bende daha yeni kendime geldim
Birazdan oda oda kontrol edeceğim etrafı.
Cicek sulama eylülün banyo işlerini bugün den bitireyim diye düşündüm.
Kolay gelsin bende çamaşır katladım yerleştirdim bir makina daha yıkadım serdim
Evi süpürdüm mutfağı topladım
Küçükle kahvaltı yapmıştık büyük tek yiyemem dedi bir fasıl daha hazırladım yedik 🤭🤭şimdi çay içiyorum 🤪🤪

Ne yemek yapsam 😳😳

Kolay gelsin bende çamaşır katladım yerleştirdim bir makina daha yıkadım serdim
Evi süpürdüm mutfağı topladım
Küçükle kahvaltı yapmıştık büyük tek yiyemem dedi bir fasıl daha hazırladım yedik 🤭🤭şimdi çay içiyorum 🤪🤪

Ne yemek yapsam 😳😳
Bizde sadece kahvaltı yaptık
Makineye camasir attım
Yatak odasını topluyorum 😅

Back
X