Ben makyaj bazı kullanmıyorum ama, güneş kremi sürüp biraz emildikten sonra direk bb krem ya da fondöten sürüyorum, bazla uğraşamıyorum
Bugün dinlen artıkBugün yorgun hissediyorum kendimi, dün öğlene kadar okuldaydım, sonra müstakil evde oturan bi arkadaşa misafirliğe gittik, bahçede saatlerce oturunca açık hava çarptı herhalde, büyük kızları da eşime kitlemiştim, burger kinge gitmişler beraber, akşam yemeği faslını atlatmış oldum
Eve gelip 1 makine çamaşır katladım, 2 makine yıkadım, mutfağı süpürdüm sildim, evi topladım, yeşil çayımı alıp koltuğa attım kendimi
Cilt bakım ürünlerinde çoğu serum krem güneş kremi baz olarakta kullaniliyo canım ustunde yaziyo hatta baz olarak kullanılır diye glosta hayatta sürmem çocukken ben 2000 lerde halamın vardı sürüyordum gizli gizli o zamanlar modaydılistemi eksiltemeye çalışma çabam
bende öyle cilt bakım ürünlerini yeni yeni çözdüm neyi ne zaman kullanmam gerektiğini felan makyaja benim çok merakım var aslında evlenmeden önce sürekli izlerdim ama o zaman dan bu zamana tabi değişti herşeyDeneyeyim diyorum ya hepsini şuan alamam ama acil olmayanları yavaş yavaş alırım
Mesela makyaj sabitleyiciyi fırçaya sıkıp Aydınlatıcı sürünce daha etkili oluyormuş
Far sabitleyici kullanınca pigmentleri daha ortaya çıkıyormuş detaylı ama kullandıkça anlayacağız
Glos kullanıyorum ben bazen göz makyajında sadece rimel kullandiysam.
Dediğim gibi bakım ürünlerini tamamlamam uzun sürdü bunu da yavaş yavaş deneye deneye öğrenmek istiyorum.
bende öyle cilt bakım ürünlerini yeni yeni çözdüm neyi ne zaman kullanmam gerektiğini felan makyaja benim çok merakım var aslında evlenmeden önce sürekli izlerdim ama o zaman dan bu zamana tabi değişti herşeygünlük hayatımda da hep CC krem rimel mutlaka kullanıyorum. Kullanmadığım gün herkes bana geçmiş olsun hastamısin diyo
Bana da çalışırken derlerdi. Her gün makyaj yaptığım için bir gün yapmasam neyin var hasta mısın diye sorarlardıbende öyle cilt bakım ürünlerini yeni yeni çözdüm neyi ne zaman kullanmam gerektiğini felan makyaja benim çok merakım var aslında evlenmeden önce sürekli izlerdim ama o zaman dan bu zamana tabi değişti herşeygünlük hayatımda da hep CC krem rimel mutlaka kullanıyorum. Kullanmadığım gün herkes bana geçmiş olsun hastamısin diyo
Hayatımıza biraz ışıltı katalım yaBana da çalışırken derlerdi. Her gün makyaj yaptığım için bir gün yapmasam neyin var hasta mısın diye sorarlardı
Chrome shine farımı ben de sürdüm bugün hadi bakalımışıltılı anneler olduk
Bana da çalışırken derlerdi. Her gün makyaj yaptığım için bir gün yapmasam neyin var hasta mısın diye sorarlardı
Chrome shine farımı ben de sürdüm bugün hadi bakalımışıltılı anneler olduk
Ben farmasi kullanıyorum. Memnunum bb kremindenHazır herkesler makyaj konuşuyorken, bb krem önerisi alabilir miyim, ağır olmasın diye fondöten olmasın diyorum ama biraz kapatsın da istiyorum, güzel bir marka ne var hanımlar
Bende Farmasi kullanıyorumHazır herkesler makyaj konuşuyorken, bb krem önerisi alabilir miyim, ağır olmasın diye fondöten olmasın diyorum ama biraz kapatsın da istiyorum, güzel bir marka ne var hanımlar
Alligim henüz gelmedi ama rujdan allık yaptımNe güzel oldu bende öğlen giderken alligimi tazeleyeyiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?