Çok zor çok Allah sağlık versin geçici zamanlar deyip kendimizi motive etmeye çalışalımOff hiç sorma Mikan, her sabah hazırlayıp babaanneye bırakıyorum oradan okula geçiyorum, çıkışta alıp eve geliyorum, bir yandan oyun bir yandan yemek, ömrüm tükendi gerçekten seni çok iyi anlıyorum
İstanbul’da nereye geliyorsun?Bayramdan sonra İstanbula geliyorum
Senede mutlaka 2 3 defa geliyorum mersine
Oy maşallahBen de alt katı süpürdüm sildim. Bi mak çamaşır yıkadım henüz sermedim. 1 sepet katladım yerleştirdim. Kızımı yıkadım. Eşim balık almış kızarttı. Ben de çocuklar pizza istedi. Pizza yaptım. Salata yaptım. Pizzanın hamuru bu sefer çok güzel oldu incecik. Şimdi sofrayı toplayıp çay demleyeceğim inşallah
Kurtköy canım sen nerdesinİstanbul’da nereye geliyorsun?
Allah Allah ya niye öyle oluyor ki canım bulaşık tabletini erit sil bir deEkose olan çok kötü ya hep leke oluyo ama diğeri çok güzel silince hemen çıkıyor
Offff canım da nasıl pizza çekiyor yaaaa acaba küçüğü uyutunca söylesem miBen de alt katı süpürdüm sildim. Bi mak çamaşır yıkadım henüz sermedim. 1 sepet katladım yerleştirdim. Kızımı yıkadım. Eşim balık almış kızarttı. Ben de çocuklar pizza istedi. Pizza yaptım. Salata yaptım. Pizzanın hamuru bu sefer çok güzel oldu incecik. Şimdi sofrayı toplayıp çay demleyeceğim inşallah
Ayyy neler aldınSelam kızlar
Gelir gider tablomu güncelledim
Bir miktar kozmetik alışverişi yaptım
Oyun oynadık
Ödevin yarısını yaptık diğer yarısını kendi yapıyor.
Yemek yaptım
Çay içiyorum.
Kurtköy bana epey uzak. Ben Avrupa yakasındayım canım.Kurtköy canım sen nerdesin
Ayyy neler aldın
Denedim kuzum onuda koltuğu yikattim hatta iz gitmiyor şeytan diyo at aşağıAllah Allah ya niye öyle oluyor ki canım bulaşık tabletini erit sil bir de
Ortada buluşulurKurtköy bana epey uzak. Ben Avrupa yakasındayım canım.
Ben gelirim yardıma eşya atma konusunda çok iyiyimdirDenedim kuzum onuda koltuğu yikattim hatta iz gitmiyor şeytan diyo at aşağı
Güle güle kullanAllık ve fırçası
Pudra ve fırçası ama fondöten almadım neye gore yapacaksam pudrayı
Ruj
Kas için fircali boyama
Maske fırçası
Şimdilik bu kadar
Yenisini alamam amaBen gelirim yardıma eşya atma konusunda çok iyiyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?