Cok erken gibi sankiNe güzel valla bende akşam 10 bucukta uyumuş oluyorum hep
Kolay gelsin Anka
Teşekkür ederim canlarKolay gelsin canım
Ben son zamanlarda akşam ezanı okunmadan uyuyakalıyordumCok erken gibi sanki
11 de uyuyunca erken uyudum sayıyorum
Aynen 12 normalBen son zamanlarda akşam ezanı okunmadan uyuyakalıyordumçocuklar gariplerim kendi hallerinde uyuyorlardı çok şükür normale döndüm 12 de uyumaya başladım
İstemeden uyuyakaliyorum canım bencede çok erken yatsı ezanı 10 da okunuyo
Burcum boğa, cocuk kavramı girdikten sonra benim hayatıma, zamanımı iyi yönetmezsem hayatı kaçırıcam gibi bi algı oluştu bende, çocukla da yapabilirim bi çok şeyi diye düşündüm ve zamanı elimden geldiğinde iyi kullanmaya çalıştım, çünkü her şeye yetişmek istiyorum elimde değilEvet yorumlarda görüyorum her şeye yetişiyorsunburcun ne?
Annen de öyle bir kadın mıydı?
Çünkü ben tembelim annem benden de tembel bir kadın.
Günaydın hanımlar, bugün benim doğum günüm
insan yaş aldıkça daha garip duygular hissediyor gerçekten.
Doğum günün kutlu olsun, harika yılların olsunGünaydın hanımlar, bugün benim doğum günüm
Mutlu yıllar canımGünaydın hanımlar, bugün benim doğum günüm
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşların olsunGünaydın hanımlar, bugün benim doğum günüm
Ben istediğim gibi olursa herşey temizlik yapmayı da severim aslında ama ev istediğim halde olmadığı için sevmiyorum sevmiycemTemizlik yapmayı bende sevmem ama düzen işlerine bayılırım
Annemle çok farklıyız aslında
Yok anamın 6 bebesi varAnnen ben olabilir miyim acaba
Ahh şu pozitifliğe bakar mısınKalkınca yapiyorsan tembel değilsin motivasyon eksikliği vardır veya atalet olabilir.
Bende boğaBurcum boğa, cocuk kavramı girdikten sonra benim hayatıma, zamanımı iyi yönetmezsem hayatı kaçırıcam gibi bi algı oluştu bende, çocukla da yapabilirim bi çok şeyi diye düşündüm ve zamanı elimden geldiğinde iyi kullanmaya çalıştım, çünkü her şeye yetişmek istiyorum elimde değil
annem de böyleydi evet, titiz ve çok aktif bi kadındı, hala da öyle, çok düzenli bi evde büyüdüm, her gün çarşafları camdan silkeleyip tekrar açardı annemAma ben ev işi yapmaktan hiç hoşlanmıyorum çünkü bana ev işi yaptırmadı, alışmadım tam öğrenemedim, ama kendi çok titiz olduğu kirli ve dağınık eve de tahammül edemiyorum ve ev işlerini zorla yapıyorum, sevmiyorum, ev işi konusunda aşırı isteksizim
İç hesaplaşmalarımı dinlediniz teşekkür ederim
Herkese keyifli koşturmalar, keyifli günler
Yok yok kaçmamıştır sana öyle geliyordurHoş buldum canım valla ben de bilmiyorum nerdeyim her şeyde ipin ucunu kaçırdım toplamaya çalışıyorum hayatımı
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?