Herkese selam
Son 10 günün yoğunluğu, koşturmacası bitti çok şükür Büyük kızım ilkokuldan mezun oldu, geçen cuma onun mezuniyet balosu vardı akşam yemekli, hfiçi yardımcı ayarlayıp tüm camlar, kapılar, perdeler halledildi, bi kaç halıyı yıkamaya göndericem, okulun son hftası benim için sakin geçti, okulda hiç öğrenci yoktu bol bol kitap okudum, dün karne telaşı, büyük kızımın vedalaşmaları derken, akşam da karne yemeğine çıktık ailecek
Bugün evdeyim, sabah kızların kitaplığını indirdik, 1. Sınıf kitapları ayıklandı 3 numaram için kaldırıldı, çantalar boşaltıldı, geri dönüşüme atılacak ders kitapları, defterleri toparlandı, sonrasında kahvemi içip dinlendim biraz ve tüüüüm makyaj fırçalarımı yıkadım pakladım

Jel tırnak yaptırmayan çok az kişi kaldık var mı yaptirmayan ben yaptırsam çatır çutur kırılır hepsi
Ben de kullanmıyorum jel tırnak, o kabarık görünüm hoşuma gitmiyo, bakımlı ama doğal ve sade tırnak seviyorum ben, tırnaklarım bu şekilde oluyo genelde

Eklentiler

• IMG_8855.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 60
Slmlar
Dün alt katı süpürdüm. Wcleri lavaboları yıkadım. Pazara gittim. Çocukları yıkadım. Bugün de çamaşır katladım yerleştirdim. 2 mak daha yıkadım birini serdim.
Hatay’dan misafirler gelecekti. 5 kişi beklerken 11 kişi geldi ben şok misafirler kayınvalideme geldi. Kadın ona göre hazırlık yapmıştı. Neyse bi şekilde akşam yemeğini hallettik. 5 kişiyi bizim eve aldık yatmak için. Yarın dönecekler sanırım. Öyle işte çok çok yorgunum kızım da üşütmüş sabahtan ishal kusma , bu aralar olumsuzluklar yine üst üste geliyor Allah’ım feraha çıkartsın
Dinlenmek uyumak pineklemek istiyorum çok mu şey istiyorum

aaa 5 kişi beklerken 11 kişi gelmek nedir ya
Bir de sen geçen uzun süre misafir ağırlamayacağım diyordun değil mi
Üstüne ufaklığın da hastalanması kötü olmuş, geçmiş olsun. Sana da Allah kolaylık versin.

Ben de kullanmıyorum jel tırnak, o kabarık görünüm hoşuma gitmiyo, bakımlı ama doğal ve sade tırnak seviyorum ben, tırnaklarım bu şekilde oluyo genelde
Güzel.. benim şu an sürdüğüme bakıyorum bir de nar çiçeği

Jel tırnak, kalıcı oje, ipek kirpik ben de kullanamam. Abdest açısından da olmaz zaten.

Evet aynen öyle misafir ağırlamak istemiyorm demiştim ama haftaiçi Almanya’dan arkadaş geldi yemeğe çağırdım perşembe oğlumun doğum günü sonra zaten bayram neyse normalde gerçekten misafir severim ama küçük bebekle olmuyor valla olmuyor sadece yorgunluk oluyor bana. Sınava girecek eşimin kuzeni ve onun kuzeni ama maaile gelmiş iki ailede teşekkür ederim iyi dileklerin için çok ihtiyacım var

Cidden hep misafir gelmesi yorucu olmuştur
Dinlen biraz sen git misafirliğe artık

Kolay gelsin canım kalabalık olması zor olur ama sen bunu da atlatırsın

Eşimin kuzeni geldi bize de büyük kızımdan 1 yaş büyük tatil boyunca bizde kalacak
Ama biz istiyoruz gelsin kalsın çünkü eşimin amcası öldü annesi de sahip çıkmıyor kız uzakta okuyor annesi olmasına rağmen yurtta kalıyor

Güzel.. benim şu an sürdüğüme bakıyorum bir de nar çiçeği

Jel tırnak, kalıcı oje, ipek kirpik ben de kullanamam. Abdest açısından da olmaz zaten.
Evet gunluk yaşamda olmaz bencede hijyen açısından özellikle ama tatilde olsun isterdim ya Jel tırnak değil belki kalıcı oje
İpek kirpik isterdim çünkü kendi kirpiklerim yok gibi birsey

Çok üzücü ya kimse de olmaz yazları yurtta herkes gidince o kalacak çok tuhaf

Eve geldim çamaşırları kurutmaya attım
Bulaşık makinesini de boşaltirsam akşam icin yemek yapmaya başlarım.

Çok güzel canım bende nude tonlarda oje kullanıyorum. Eskiden hep siyah kullanırdım

Kendime ayakkabi aldım indirim vardı eşime oğluma da aldım. Bisiklet sürmeye geldik parka hava yağmurlu hiç bi iş yapmadım diğer hafta içi basliycam işlere . Bayrama misafirlerimiz var. Temmuz sonu da memlekete gideriz . Eylülde spora ve diyete baslicam 5 kilo vermem lazım ama Eylülde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…