Ben de kullanmıyorum jel tırnak, o kabarık görünüm hoşuma gitmiyo, bakımlı ama doğal ve sade tırnak seviyorum ben, tırnaklarım bu şekilde oluyo geneldeJel tırnak yaptırmayan çok az kişi kaldık var mı yaptirmayanben yaptırsam çatır çutur kırılır hepsi
aaa 5 kişi beklerken 11 kişi gelmek nedir yaSlmlar
Dün alt katı süpürdüm. Wcleri lavaboları yıkadım. Pazara gittim. Çocukları yıkadım. Bugün de çamaşır katladım yerleştirdim. 2 mak daha yıkadım birini serdim.
Hatay’dan misafirler gelecekti. 5 kişi beklerken 11 kişi geldi ben şokmisafirler kayınvalideme geldi. Kadın ona göre hazırlık yapmıştı. Neyse bi şekilde akşam yemeğini hallettik. 5 kişiyi bizim eve aldık yatmak için. Yarın dönecekler sanırım. Öyle işte çok çok yorgunum kızım da üşütmüş sabahtan ishal kusma , bu aralar olumsuzluklar yine üst üste geliyor Allah’ım feraha çıkartsın
Dinlenmek uyumak pineklemek istiyorum çok mu şey istiyorum
Güzel.. benim şu an sürdüğüme bakıyorum bir de nar çiçeğiBen de kullanmıyorum jel tırnak, o kabarık görünüm hoşuma gitmiyo, bakımlı ama doğal ve sade tırnak seviyorum ben, tırnaklarım bu şekilde oluyo genelde
Evet aynen öyle misafir ağırlamak istemiyorm demiştim ama haftaiçi Almanya’dan arkadaş geldi yemeğe çağırdım perşembe oğlumun doğum günü sonra zaten bayramaaa 5 kişi beklerken 11 kişi gelmek nedir ya
Bir de sen geçen uzun süre misafir ağırlamayacağım diyordun değil mi
Üstüne ufaklığın da hastalanması kötü olmuş, geçmiş olsun. Sana da Allah kolaylık versin.
Ohh ne güzelKendime en yaz rengi ojeyi seçtimEki Görüntüle 3262636
Cidden hep misafir gelmesi yorucu olmuşturSlmlar
Dün alt katı süpürdüm. Wcleri lavaboları yıkadım. Pazara gittim. Çocukları yıkadım. Bugün de çamaşır katladım yerleştirdim. 2 mak daha yıkadım birini serdim.
Hatay’dan misafirler gelecekti. 5 kişi beklerken 11 kişi geldi ben şokmisafirler kayınvalideme geldi. Kadın ona göre hazırlık yapmıştı. Neyse bi şekilde akşam yemeğini hallettik. 5 kişiyi bizim eve aldık yatmak için. Yarın dönecekler sanırım. Öyle işte çok çok yorgunum kızım da üşütmüş sabahtan ishal kusma , bu aralar olumsuzluklar yine üst üste geliyor Allah’ım feraha çıkartsın
Dinlenmek uyumak pineklemek istiyorum çok mu şey istiyorum
Kolay gelsin canım kalabalık olması zor olur ama sen bunu da atlatırsınEvet aynen öyle misafir ağırlamak istemiyorm demiştim ama haftaiçi Almanya’dan arkadaş geldi yemeğe çağırdım perşembe oğlumun doğum günü sonra zaten bayramneyse normalde gerçekten misafir severim ama küçük bebekle olmuyor valla olmuyor sadece yorgunluk oluyor bana. Sınava girecek eşimin kuzeni ve onun kuzeni ama maaile gelmiş iki ailede teşekkür ederim iyi dileklerin için çok ihtiyacım var
Evet gunluk yaşamda olmaz bencede hijyen açısından özellikle ama tatilde olsun isterdim ya Jel tırnak değil belki kalıcı ojeGüzel.. benim şu an sürdüğüme bakıyorum bir de nar çiçeği
Jel tırnak, kalıcı oje, ipek kirpik ben de kullanamam. Abdest açısından da olmaz zaten.
Çok üzücü ya kimse de olmaz yazları yurtta herkes gidince o kalacak çok tuhafKolay gelsin canım kalabalık olması zor olur ama sen bunu da atlatırsın
Eşimin kuzeni geldi bize de büyük kızımdan 1 yaş büyük tatil boyunca bizde kalacak
Ama biz istiyoruz gelsin kalsın çünkü eşimin amcası öldü annesi de sahip çıkmıyor kız uzakta okuyor annesi olmasına rağmen yurtta kalıyor
Hataya gidince öyle yapıcamCidden hep misafir gelmesi yorucu olmuştur
Dinlen biraz sen git misafirliğe artık
Temizlik yapmanın zararlarıBen renkli oje kullanamıyorum ya dolaplarimi çiziyor
Geçmiş olsun bu aradaHataya gidince öyle yapıcam
Devlet yurdu canım zaten yurtta yazın bıraktırmıyorlarÇok üzücü ya kimse de olmaz yazları yurtta herkes gidince o kalacak çok tuhaf
Bunu bile bile annesi ne yaparsan yap modun da mı ayy neyse susuyorumDevlet yurdu canım zaten yurtta yazın bıraktırmıyorlar
Çok güzel canım bende nude tonlarda oje kullanıyorum. Eskiden hep siyah kullanırdımBen de kullanmıyorum jel tırnak, o kabarık görünüm hoşuma gitmiyo, bakımlı ama doğal ve sade tırnak seviyorum ben, tırnaklarım bu şekilde oluyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?