Menüde kısır var benim. Portakallı ıslak kek de yaptım. Arkadaşın çocuklarıyla beraber yiyeceğimiz şeyler planlıyorum. O da pastaneden açma almış gelirken. Ayranla beraber iyi gider.
Canım etli birşeyler istiyor. Dolaba da el atmam lazım bir yandan. Buzlukta çok birşey yok ama bamya falan var. Balık var. Çocuklar mızırdanır şimdi yapsam. Ben hiç sevmezdim çocukken zorla yedirdikleri için. Şimdilerde yiyorum.
Bir şekilde ayarlamaya çalışayım.
Duş alayım. 5 te çocukların basketbolu var. Onları oraya götürmeyi düşünüyorum. Geçen bisikletlere bindiler. Ben de sürecektim ama zinciri atmış.🤦‍♀️ Elimi üstümü yağ etmemek için uğraşmadım. Ben yürüdüm, çocuklar bisikletle gittiler. İlla izle anne dedikleri için de gidip izledim. Geçen haftalarda hem sınav haftaları, hem kızımın mezuniyet faaliyetleri diye ihmal etmiştim izlemeleri. İçime de battı acaba çok mu ihmal ettim diye.😕
Kısır en sevdiğim afiyet olsun 🥰
Annelik böyle hep bir iç hesaplaşma hali. Bugün evdeydik evde vakit gecmiyo çok sicakti dışarıya da çıkamadik. Kuran öğretmeye başladım bende en azından harfleri göstereyim ama harfleri doğru şekilde telaffuz edemiyorum TV den mi gostersem acaba 🤔

Selamssssass❤️❤️❤️dün eşim süpriz yapmış geldi😍😍😍
Küçüğüm çok sevindi💕💕💕

Sabah kahvaltı yaptık ortalık topladım
Ocağa yeşil fasulye attım pişiyor yanına pirinç pilavı cacık yapacağım

Bende enfeksiyon. Olmuşum ya muhtemelen geçen gün yıkadığımız halıdan ayağımız suya değince ben hemen hasta oluyorum 😒😒
Antibiyotik başladı doktor
Geçmiş olsun 💐 ve de gözünüz aydın

Selam kızlar
Bugün hiç iş yoktu öyle gözüme takılan
Yatağı toplayıp kahvaltı yaptım.
Eşim babasını kontrole götürmüştü oradan kızının yanına uğramış o da sizle geleceğim demiş öğlen gibi geldi terziye sonra markete uğradık sonra sıkıldım geri gideyim seni özledim de geldim dedi 😂 annemde yeğenimde vardi simdi de orada kaldı aklı 😁
Perşembe diş randevusu alacağım sonra anneme geri bırakırız artık 2 gün daha kalıp gelir.

Küçüğüm çok sevindi💕💕💕

Bende enfeksiyon. Olmuşum ya muhtemelen geçen gün yıkadığımız halıdan ayağımız suya değince ben hemen hasta oluyorum 😒😒
Geçmiş olsun bol bol dinlen 😔

Dünden yemek kalmıştı bugün yemek yapmayacağım
Ama magnolia yapmayı düşünüyorum cilekler kaldı bozulmadan değerlensin.
Yarında kısır yapayım geçen mercimekli köfte yaptım yazın böyle hafif şeyler iyi gidiyor.

Şuraya çok yorgun ve çok hasta bir Mikan bırakıyorum🙈

Eşimin arkadaşları ile pikniğe gittik başka bir ilçedeydi. Güzel bir değişiklik oldu. Dönüşte çocukları denize soktuk baya eğlendiler. Sonra da parka özellikle çocuklar için çok güzel bir gün oldu. Lakin ben tüm enerjimi harcadım ve şu an resmen dökülüyorum. Yarın hazırlık temizlik vs yapmam lazım doğumgünü için, inşallah toparlarım 🙏 iyi geceler 😌😌😌

Küçüğüm çok sevindi💕💕💕

Şuraya çok yorgun ve çok hasta bir Mikan bırakıyorum🙈

Eşimin arkadaşları ile pikniğe gittik başka bir ilçedeydi. Güzel bir değişiklik oldu. Dönüşte çocukları denize soktuk baya eğlendiler. Sonra da parka özellikle çocuklar için çok güzel bir gün oldu. Lakin ben tüm enerjimi harcadım ve şu an resmen dökülüyorum. Yarın hazırlık temizlik vs yapmam lazım doğumgünü için, inşallah toparlarım 🙏 iyi geceler 😌😌😌
İkinize de geçmiş olsun hanımlar

Screenshot_20230621_084101_Halkbank.webp

Bu ay ödendi
Bakalım sonraki ay ne olacak😁

Kmsl Hnd Kmsl Hnd Mikan Mikan geçmiş olsun kızlar, bildirimi kaçırmışım görmemişim yazdıklarınızı.

Mia- Mia- birikimin hayırlı olsun, bende buraya batmış bi ana bırakayım, (h&m de çok güzel indirim vardı aldım bişiler) sepete atılan 3-5 parça bile hemen 2bin tutuyor artık :(

şu an havalar malum yağmurlu, ne kışlık kaldırabildim, ne yazlığa tam geçebildik, hepsi ortada, varın siz düşünün evin halini.

bayramda da koşturmaca, toplayamam Allah sonrasında yardımcım olsun :)

Kmsl Hnd Kmsl Hnd Mikan Mikan geçmiş olsun kızlar, bildirimi kaçırmışım görmemişim yazdıklarınızı.

Mia- Mia- birikimin hayırlı olsun, bende buraya batmış bi ana bırakayım, (h&m de çok güzel indirim vardı aldım bişiler) sepete atılan 3-5 parça bile hemen 2bin tutuyor artık :(

şu an havalar malum yağmurlu, ne kışlık kaldırabildim, ne yazlığa tam geçebildik, hepsi ortada, varın siz düşünün evin halini.

bayramda da koşturmaca, toplayamam Allah sonrasında yardımcım olsun :)
Sağol canim sende aldıklarını güle güle kullan.😊 aynen öyle artık fiyatlar 🤷‍♀️

Ev bir şekilde toparlanır ya sen kendine dikkat et rahat ol sonra odaklanırsın.

Sağol canim sende aldıklarını güle güle kullan.😊 aynen öyle artık fiyatlar 🤷‍♀️

Ev bir şekilde toparlanır ya sen kendine dikkat et rahat ol sonra odaklanırsın.
teşekkür ederim, aynen ev için bi başına geçmemiz lazım ama tek benimle değil eşimin de gardropları falan halletmesi lazım ki tamamen yerleşebilelim.

biz artık tamamen müstakil evimizde yaşamaya karar verdik bu deprem olaylarndan sonra, şu an 2 evde tam düzen kurulu duruyor, tek eve nasıl yapacağız yerleşeceğiz bilemiyorum ve korkuyorum, hala idareten takılıyoruz bir çok şeyde ama çok iş beni bekler.

Selamlar
Koltuğu yıkadım çok yorucu oldu ama son yorucu iş aradan çıktı
Sil süpür yapıp yavaş yavaş yemek yaparım.
Fasulye pilav ve salata
Eylülün banyosu ve kendimi duşa atma faslı sonra dinlenmece

Yarına diş randevusu ve eylülü anneme bırakma işimiz var. Başka iş yapmayı asla düşünmem tabi 😂

Back
X