Hayır sabahın 8inde de annem tüm mahalleyi kahveye çağırmışgüne sosyalleşerek başladım mecbur
Kızlar evimizin yeni üyesi
Dimi yaaaa
Evet böylesi kısmetmişşAyyyy bu sfenks değil kız hani tüysüz olacaktı
Züğürt tesellisiErken uyananlar üzülmeyin siz günün yarısına geldiniz biz daha yeni başladık
Deme öyle şimdi isler bitmistir kahveni içersinZüğürt tesellisi
2 tur kahvemi içtim şimdi bir öğle şekerlemesi yapacağım becerebilirsemDeme öyle şimdi isler bitmistir kahveni içersin
Mecbur kaldım zorla kaldirildimO saatte nasıl uyandın kız maşallah
Senin erkenci kuşlar anneannelerine çekmiş o zamanHayır sabahın 8inde de annem tüm mahalleyi kahveye çağırmışgüne sosyalleşerek başladım mecbur
Doğum gününüz kutlu olsunMecbur kaldım zorla kaldirildimoğluma yat çok erken dedim öyle demek yerine doğum günümü kutlayabilirdin diye damardan girdi sonra hediyesini istedi onu açtık e birazda oynasak dedi oynadık sonra futbola gittik zaten şuan basım agriyo valla
Yaaaaa nice mutlu senelereMecbur kaldım zorla kaldirildimoğluma yat çok erken dedim öyle demek yerine doğum günümü kutlayabilirdin diye damardan girdi sonra hediyesini istedi onu açtık e birazda oynasak dedi oynadık sonra futbola gittik zaten şuan basım agriyo valla
Sağolasın canım 7 yaşına girdi annem 8 diyo ama
Nice yaşları olsunMecbur kaldım zorla kaldirildimoğluma yat çok erken dedim öyle demek yerine doğum günümü kutlayabilirdin diye damardan girdi sonra hediyesini istedi onu açtık e birazda oynasak dedi oynadık sonra futbola gittik zaten şuan basım agriyo valla
KesinlikleSenin erkenci kuşlar anneannelerine çekmiş o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?