Eşimin arkadaşı ve eşi midelerini aldırmışlar biri şekerden diğer başka bir hastalıktanNiye sürekli yemek düşünüyoruz acaba, nasıl bir travmanın sonucu bu
Aaa bende şimdi yaptım pişiyor
Evet neden öyle oğlumla parka giderken bile kek yaparım meyve alırım sanki açlıktan ölcezNiye sürekli yemek düşünüyoruz acaba, nasıl bir travmanın sonucu bu
Yaa benim bamyalar azcik büyükmüş yenir herhaldeAaa bende şimdi yaptım pişiyor
Yazık kızEşimin arkadaşı ve eşi midelerini aldırmışlar biri şekerden diğer başka bir hastalıktan
Dün akşam masada eşim diyor ki ne kadar kötü bir duygu başbaşa yemeğe gidiyorsunuz yemek yiyemiyorsunuz
Benimkiler de büyüktü de ben doğradım ikiye filan.Yaa benim bamyalar azcik büyükmüş yenir herhalde
Çok üzücüEşimin arkadaşı ve eşi midelerini aldırmışlar biri şekerden diğer başka bir hastalıktan
Dün akşam masada eşim diyor ki ne kadar kötü bir duygu başbaşa yemeğe gidiyorsunuz yemek yiyemiyorsunuz
Ayy öyle ya. Yaşlanınca ne sorunlar çıkacak diycem de kötü beslenme sonucu erken yaşta karaciğer , kolesterol vs değeri kötü çıkabiliyor.Yazık kızyiyebiliyoken yiyelim işte
Yemek belliyse gün su gibi akarEvet neden öyle oğlumla parka giderken bile kek yaparım meyve alırım sanki açlıktan ölcezo da bana çekmiş garibim sabah uyanır yumurtasını nasıl istediğini tarif eder hemen
Yaa en güzeli bence.Evet neden öyle oğlumla parka giderken bile kek yaparım meyve alırım sanki açlıktan ölcezo da bana çekmiş garibim sabah uyanır yumurtasını nasıl istediğini tarif eder hemen
Suyunu yeni kattım canım ben de doğrayıp yaptım sert değildi güzel olur inşallahBenimkiler de büyüktü de ben doğradım ikiye filan.
Önemli olan yumşak ve taze olması. Yumuşaktır ya. Pişmediyse az daha pişir.
Bamya olur da güzel olmaz mı yaSuyunu yeni kattım canım ben de doğrayıp yaptım sert değildi güzel olur inşallah
Öyle vakit geçirmelik bir filmdi Aşk taktikleri 2 adı sanırımHangi film izledin bende gece izlerimyaprak dökümü izliyorum bu aralar ferhundeyi nasıl kötü biri saniyodum eskiden kendime hayret ediyorum kadına neler etmişler o leylaa felan herşeyi hakketmis daha beterlerinii haketmis hatta büyüdükçe gerçekleri görüyorum bak aydınlanma yaşadım
Ben onun etli mantarlı versiyonunu yapıyorum enfes oluyor gerçekten.Hayır olamazzzzzz
Öğlene bi kıymalı spagetti yapmışım enfes mantarlı yeşil biberli filan
Eşim diyor ki hakkını vermişsin yemeğin
Yazın yaza göre açılır iştahım browni üstü dondurma olur şakşuka olur domatesli makarna oluur iştahla yerimYazın yemekle hiç aram yok ya
Kışın bazen açılıyor iştahım yine
Ne güzel afiyet olsun size elinize sağlık
Afiyet olsun bana tatlı kebap tarzi ağır geliyor yazınYazın yaza göre açılır iştahım browni üstü dondurma olur şakşuka olur domatesli makarna oluur iştahla yerim
Bazı insanlarda olmayan iştah bana mı yükleniyor acabaAfiyet olsun bana tatlı kebap tarzi ağır geliyor yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?