Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var kahvaltıya?Bazı insanlarda olmayan iştah bana mı yükleniyor acabaan itibari ile kahvaltıyı düşünüyordum
![]()
Afiyet olsun mikanBazı insanlarda olmayan iştah bana mı yükleniyor acabaan itibari ile kahvaltıyı düşünüyordum
![]()
Ahh ben orda olsam sen neler yerdinAfiyet olsun mikan
Kızarmış ekmek peynir çay kahvaltım o da zorlabazen yemek yemeği unutuyorum ama keyifli bir durum değil iştahla yemek yemek gibisi yok
![]()
Ben hiç et yemiyorum zaten yaz kış farketmiyo![]()
Ohh eline sağlık dolapları duzenliyorsun sanırım en sevdiğimMia- bir kol çantası, bir sporcu atleti, bir gecelik, bir don eledim. Aferin bana
Böyle böyle düzelirim inşallah![]()
Valla ben de kızartma mı yapsam diyordumNe var kahvaltıya?
Bende kızartma yapayım diyorum ama sabah uykulu da oluyorum bazen hazırlamaya üşeniyorum.![]()
Kahvaltıyı öyle bir abartıyorum ki anlatamamAfiyet olsun mikan
Kızarmış ekmek peynir çay kahvaltım o da zorlabazen yemek yemeği unutuyorum ama keyifli bir durum değil iştahla yemek yemek gibisi yok
![]()
Arkadaşlarım iştahlıdır eşimde öyle ama kolay kolay bitiremem tabağımı yılda bir iştahla yerim sasirirlarAhh ben orda olsam sen neler yerdin. Çevremde olan herkesin iştahı açılır
![]()
Kahvaltıyı öyle bir abartıyorum ki anlatamam![]()
Yok canım kızlar var evde onlara uygun olan, alıp kullanmadığım ya da küçük gelen ,boş dolap bekleyen elden çıkarmak ama atmaya kıyamadığım da şeyler.Ohh eline sağlık dolapları duzenliyorsun sanırım en sevdiğim![]()
Patlıcan almamışım biber patates var patlıcan da olsa güzel kahvaltı olurdu diyorumValla ben de kızartma mı yapsam diyordum![]()
Neler yapıyor yiyorsun valla bana da fikir ver.Kahvaltıyı öyle bir abartıyorum ki anlatamam![]()
Yaa ben çok iddialıyım. Benimle sofraya otursan yeme garantili.Arkadaşlarım iştahlıdır eşimde öyle ama kolay kolay bitiremem tabağımı yılda bir iştahla yerim sasirirlar![]()
Öyle çok yaratıcı yeni şeyler yapmıyorum aslında işte kızartma biberli domatesli sos zeytin salatası menemen çılbır mı deniyor haşlanmış yumurtayı tereyağında kavuruyorum baharatlarla biberli ekmek vs öyle şeylerPatlıcan almamışım biber patates var patlıcan da olsa güzel kahvaltı olurdu diyorum
Neler yapıyor yiyorsun valla bana da fikir ver.
Yaa ben çok iddialıyım. Benimle sofraya otursan yeme garantili.![]()
Kız daha ne olsun çoğunu yapmamış ve tadını bilmeyen biri olarakÖyle çok yaratıcı yeni şeyler yapmıyorum aslında işte kızartma biberli domatesli sos zeytin salatası menemen çılbır mı deniyor haşlanmış yumurtayı tereyağında kavuruyorum baharatlarla biberli ekmek vs öyle şeyler![]()
GünaydınTavuk balık da mı yemiyorsun
Bende kahvaltıyı genellikle tabaklara hazırlıyorum herkesin tabağına porsiyonlayip geçen gün kahvaltıya gittik arkadaşa oğlum oooo bayadir böyle kahvaltı gormemistim diyo halbuki aynı şeyler hep serpme olunca çocuğun iştahı kabardı diğer çocuklar kalktı hemen oyuna benim ki hâlâ yemekle meşguldüKız daha ne olsun çoğunu yapmamış ve tadını bilmeyen biri olarakbence mük
![]()
Acıktım bak az kaldı kahvaltıma neyse kiÖyle çok yaratıcı yeni şeyler yapmıyorum aslında işte kızartma biberli domatesli sos zeytin salatası menemen çılbır mı deniyor haşlanmış yumurtayı tereyağında kavuruyorum baharatlarla biberli ekmek vs öyle şeyler![]()
antalya inşallah miacım.Ayy ne güzel az kalmış nereye gideceksiniz![]()
ay bende anlıyorum, düşünsene kocanı 7/24 gözetleyen sedef var meselaHangi film izledin bende gece izlerimyaprak dökümü izliyorum bu aralar ferhundeyi nasıl kötü biri saniyodum eskiden kendime hayret ediyorum kadına neler etmişler o leylaa felan herşeyi hakketmis daha beterlerinii haketmis hatta
büyüdükçe gerçekleri görüyorum bak aydınlanma yaşadım
![]()
bende bende, onu da anlayıp üzülmüştüm.çen sene aşkı memnu izlerken ilk kez bihteri anladım ve çok üzüldüm b