Ohh eline sağlık dolapları duzenliyorsun sanırım en sevdiğim 😍
Yok canım kızlar var evde onlara uygun olan, alıp kullanmadığım ya da küçük gelen ,boş dolap bekleyen elden çıkarmak ama atmaya kıyamadığım da şeyler.

Az önce de 3 büyük kolye eledim. Beğendiler bende çok sevindim. 😁
Tarzlar tam tutmuyor .7 büyük kolye eledim 3 tane seçtiler. Yeni nesil gotik ya siyah miyah. Ben de abartılı idim takı taktığım zamanlar. 😁

Son düzenleme:
Valla ben de kızartma mı yapsam diyordum 🙈😂😂
Patlıcan almamışım biber patates var patlıcan da olsa güzel kahvaltı olurdu diyorum 😁
Kahvaltıyı öyle bir abartıyorum ki anlatamam 🙈
Neler yapıyor yiyorsun valla bana da fikir ver.
Arkadaşlarım iştahlıdır eşimde öyle ama kolay kolay bitiremem tabağımı yılda bir iştahla yerim sasirirlar 😂
Yaa ben çok iddialıyım. Benimle sofraya otursan yeme garantili. 😁👻

Patlıcan almamışım biber patates var patlıcan da olsa güzel kahvaltı olurdu diyorum 😁

Neler yapıyor yiyorsun valla bana da fikir ver.

Yaa ben çok iddialıyım. Benimle sofraya otursan yeme garantili. 😁👻
Öyle çok yaratıcı yeni şeyler yapmıyorum aslında işte kızartma biberli domatesli sos zeytin salatası menemen çılbır mı deniyor haşlanmış yumurtayı tereyağında kavuruyorum baharatlarla biberli ekmek vs öyle şeyler 😂

Öyle çok yaratıcı yeni şeyler yapmıyorum aslında işte kızartma biberli domatesli sos zeytin salatası menemen çılbır mı deniyor haşlanmış yumurtayı tereyağında kavuruyorum baharatlarla biberli ekmek vs öyle şeyler 😂
Kız daha ne olsun çoğunu yapmamış ve tadını bilmeyen biri olarak 😁bence mük😋

Kız daha ne olsun çoğunu yapmamış ve tadını bilmeyen biri olarak 😁bence mük😋
Bende kahvaltıyı genellikle tabaklara hazırlıyorum herkesin tabağına porsiyonlayip geçen gün kahvaltıya gittik arkadaşa oğlum oooo bayadir böyle kahvaltı gormemistim diyo halbuki aynı şeyler hep serpme olunca çocuğun iştahı kabardı diğer çocuklar kalktı hemen oyuna benim ki hâlâ yemekle meşguldü 😅

Acıktım bak az kaldı kahvaltıma neyse ki😂

Ayy ne güzel az kalmış nereye gideceksiniz 😊
antalya inşallah miacım.
Hangi film izledin bende gece izlerim 😅 yaprak dökümü izliyorum bu aralar ferhundeyi nasıl kötü biri saniyodum eskiden kendime hayret ediyorum kadına neler etmişler o leylaa felan herşeyi hakketmis daha beterlerinii haketmis hatta 😅😅😅 büyüdükçe gerçekleri görüyorum bak aydınlanma yaşadım 😅😅
ay bende anlıyorum, düşünsene kocanı 7/24 gözetleyen sedef var mesela :rolleyes:
çen sene aşkı memnu izlerken ilk kez bihteri anladım ve çok üzüldüm b
bende bende, onu da anlayıp üzülmüştüm.

Back
X