Tabaklama da çok mantıklı aslında. Diyet zamanı bende yapıyordum. Şimdi benim dana doğru dürüst kahvaltı yapmıyor artık.Bende kahvaltıyı genellikle tabaklara hazırlıyorum herkesin tabağına porsiyonlayip geçen gün kahvaltıya gittik arkadaşa oğlum oooo bayadir böyle kahvaltı gormemistim diyo halbuki aynı şeyler hep serpme olunca çocuğun iştahı kabardı diğer çocuklar kalktı hemen oyuna benim ki hâlâ yemekle meşguldü
GünaydınGünaydın kızlaaaar
Ayy o sedef varya en sinir olduğum da o onlara bakıp iç geciriyo felan masum aşıkmış bideantalya inşallah miacım.
ay bende anlıyorum, düşünsene kocanı 7/24 gözetleyen sedef var mesela
bende bende, onu da anlayıp üzülmüştüm.
Bende diyet zamanimdan alıştım hâlâ aynı ne yediğimi bilmek iyi geliyo yoksa çok yerim kendimi biliyorumTabaklama da çok mantıklı aslında. Diyet zamanı bende yapıyordum. Şimdi benim dana doğru dürüst kahvaltı yapmıyor artık.
Kesinlikle yapmam gereken şey bu yoksa tüm tabakları bitirmek zorunda hissediyorumBende diyet zamanimdan alıştım hâlâ aynı ne yediğimi bilmek iyi geliyo yoksa çok yerim kendimi biliyorum
Kesinlikle yapmam gereken şey bu yoksa tüm tabakları bitirmek zorunda hissediyorum
Benim normalde de az bulaşığım olur.Evet hem daha az bulaşık oluyo
Ben tavayla koysam bana kalmaz o yüzdenBenim normalde de az bulaşığım olur.
Bir söğüş tabağı, bir yumurta tavası, bir kızartma tabağı. Aslında aynı yani. 3 kişiyiz yine 3 bulaşık çıkıyor. Yumurtayı pişirip tabağa aktarmam mesela. Dün instagramda onla ilgili video vardı. Köylüyüz diyo tavayla yiyozbahalemurat diye bir çocuk aklıma o geldi şimdi
Yanlız çocuk kardeşimle adaşmis babanemde onu hep öyle cagirirdi murat bi bahale diyeBenim normalde de az bulaşığım olur.
Bir söğüş tabağı, bir yumurta tavası, bir kızartma tabağı. Aslında aynı yani. 3 kişiyiz yine 3 bulaşık çıkıyor. Yumurtayı pişirip tabağa aktarmam mesela. Dün instagramda onla ilgili video vardı. Köylüyüz diyo tavayla yiyozbahalemurat diye bir çocuk aklıma o geldi şimdi
Afiyet olsunGünaydın kızlar dün arkadaş öyle güzel şeyler hazırlamış ki anlatamam masada 19 çeşit meze vardı ayrıca
Etinden tavuğundan ciğerinden hiç bir şeyi atlamamış
Ve bilin bakalım başka ne vardı
Sebzeli falafel yqpmış ve içinde bamya varmış ben ve büyük kız bayıla bayıla yedik aklıma siz geldiniz bamya olunca
Günaydın kızlar dün arkadaş öyle güzel şeyler hazırlamış ki anlatamam masada 19 çeşit meze vardı ayrıca
Etinden tavuğundan ciğerinden hiç bir şeyi atlamamış
Ve bilin bakalım başka ne vardı
Sebzeli falafel yqpmış ve içinde bamya varmış ben ve büyük kız bayıla bayıla yedik aklıma siz geldiniz bamya olunca
Afiyet olsunzaten meze varsa gerisine gerek bile yok bence
Sağolun kızlar bu kadar sofrayı kuran arkadaş 50 kilo ve sadece tadına bakıyorHahah afiyet olsun canım
Boşver daha iyi hepsi size kalmıştırSağolun kızlar bu kadar sofrayı kuran arkadaş 50 kilo ve sadece tadına bakıyor
Hepsinin tadına bakilsa doyulur zatenSağolun kızlar bu kadar sofrayı kuran arkadaş 50 kilo ve sadece tadına bakıyor
Evinize aşık olmuş olabilirimEvimin son güncel hali
Çok teşekkürlerEvinize aşık olmuş olabilirimBu topicten beni hatırlayan var mı bilmiyorum, en son bin yıl önce yazmışım
Hoş buldum teşekkür ederimÇok teşekkürler
Tekrar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?