Hoş buldum teşekkür ederim Mia- Mia- 😍 Zor bir kış geçirdim, bütün kış maaile hastaydık. Bu aralar çok motiveyim, evdeki kalabalık canıma tak etti 😟
Geçmiş olsun hastalık dönemi ev zaten normalden çıkıyor önemli olan sağlık zamanla hersey olur.
Şimdi motivasyonla baya isler yapılır kolaylıklar diliyorum 😍
Bizimle de paylaşırsanız süper olur yaptıklarınızı 😊

Geçmiş olsun hastalık dönemi ev zaten normalden çıkıyor önemli olan sağlık zamanla hersey olur.
Şimdi motivasyonla baya isler yapılır kolaylıklar diliyorum 😍
Bizimle de paylaşırsanız süper olur yaptıklarınızı 😊
Teşekkür ederim 😍 Bir kaç yere el attım, mutfak, ayakkabılar ve çantalar ama çok fazla elenecek eşya var hala. Çocukların giysilerini güncel tutuyorum, küçülüyorlar zaten ama kendiminkilere başlayamadım henüz. Minimal olmak çok zor, normal olsak o bile yetecek bana 😂 İnşallah ben de fotoğraf atacak seviyeye gelebilirim bir gün 😊 Kolaylıklar diliyorum herkese🤗🤗

Teşekkür ederim 😍 Bir kaç yere el attım, mutfak, ayakkabılar ve çantalar ama çok fazla elenecek eşya var hala. Çocukların giysilerini güncel tutuyorum, küçülüyorlar zaten ama kendiminkilere başlayamadım henüz. Minimal olmak çok zor, normal olsak o bile yetecek bana 😂 İnşallah ben de fotoğraf atacak seviyeye gelebilirim bir gün 😊 Kolaylıklar diliyorum herkese🤗🤗
Evet evde çok detay var ama zevkli o günler tadını çıkarın 😄
Fotograf şimdiden çekin önceki ve sonraki haline sizde inanamazsınız 😊

Evet evde çok detay var ama zevkli o günler tadını çıkarın 😄
Fotograf şimdiden çekin önceki ve sonraki haline sizde inanamazsınız 😊
Biraz önce Scss94 Scss94 önceki sonraki çekeyim dediğinde gülmüştüm, yanlış anlaşılmasın kendimi düşünüp güldüm🙂 Önceki diye bişey yok şu an evde. Bu topicte marie kondo gördükten sonra videolarını izlemiştim. Bi bölümde herkes eşyaların yerini anneye soruyordu. O durumdayız hemen hemen 😅

Back
X