Günaydın kızlar gözümü harcamayla açtım

Kedi kumu wc sipariş verdim 650 tl

Tv ye internet için kablo sipariş verdim 1200 de burası

Bikaç güne adanaya döneceğim yaaa kedimiz küçük olduğu için uçağa almıyorlarmış mecbur otobüsle döneceğiz

Hiç tuz koymadım, direk kabuğu ile koymustum
hayır öyle durmaz.
ben 1 kg sarımsağı soyup, içine 1 çay bardağı kadardı sanırım tuz koyup rondodan çekeceğim.ve dondurucuya koyacağım.
1. si buzlukta olduğu için bozulmuyor.
2. si tuzlu olduğu için bozulmuyor. Hatta tuz onu pişiriyordur belki de.
bir de tuzu bol olduğu için donmuyor, içinden kaşıkla alıp kullanabiliyorsun. youtube'ta videoları vardı.

Rose da bir şekilde Jack’i yanına alabilirdi. Adam buz gibi suda kaldı çok üzüldüm

Bir de The Notebook izledim şimdi. Bu da bir aşk filmiydi.
Notebook’u üniversitede roman inceleme dersinde okumuştuk, ben kitabı bitiremeyip filmini izlemiştim sınava girmeden orda adamın köpeğinin ismini sormuştu hoca clementine miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam

Buzluk için patlıcan oyduk , bir de taze börülce haşlayıp koyduk daha sadece.
Taze fasülye, bamya koyarım
Patlıcan biber közlerim
Dolmalık biber koyacağım
Yeşil biber doğrayıp koyuyorum
Patlıcan kızartabilirim bir iki yemeklik
Domates doğrayıp koyuyorum bide

Notebook’u üniversitede roman inceleme dersinde okumuştuk, ben kitabı bitiremeyip filmini izlemiştim sınava girmeden orda adamın köpeğinin ismini sormuştu hoca clementine miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam
Ben bu filmi yeni izledim ama adamın köpeği var mı ki? Ben hiç görmedim. Varsa nasıl görmem yani dün izlediğim film unutmuş da olamam. Acaba sen karıştırıyor olabilir misin? Şaşkınım şu an

belleza bugün aşkı memnuda da Notebook izliyorlarmış
Aşkı memnuda hangi sahnede notebook izliyorlarmış hadi onu farketmemiş olabilirim. Bazen açıp evde film izliyorlardı, matmazel falan da izliyordu ama ne izlediklerine dikkat etmemişimdir

Bugün de Leon the professional izledim. Çok güzeldi.

Son düzenleme:
Köpek detayı kitapta geçiyor olabilir evin verandasında duran bir köpek vardı sanki ya ya da tamamen başka bir romanla da karıştırıyor olabilirim bi kaç tane okumuştuk çünkü

Selam
Bir tane porselen sıvı sabunluk eledim. Güzel akmıyordu attım.
Eşim porselen katlı kurabiyeliğimi yanlışlıkla düşürüp kırdı hiiç üzülmedim hatta sevindim kırmızı siyah kalpli malpli kütahyanın bir modeliydi atamadığım satamadığım ürün ondan da kurtuldum.
Bugün inşallah biraz tabak çanak elemek istiyorum.

Selamlar
Misafir bahanesiyle evi toparladım temizledim.
Gelenler ayırdıklarımı çok beğendi onlara verdim.
Eylülün odasını tekrar düzenledim.

Yapabilirsem çerez dolabını kontrol edeceğim.
Esime sebze alisveris listesini attım eve getirince yemek listesi çıkaracağım aldıklarına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…