benim geçen sene dondurucuya koyduklarımın hepsinin içi çürümeye başlamış yaben annemin yetiştirdiği sarımsaklardan aldım.
onları buzluk için ayıklayıp tuzlayıp koyacağım. öyle daha pratik oluyor. her seferinde sarımsak ayıklamak eziyet bana.
Aaaaaa neden yaaaaaaa ben hep koyarımbenim geçen sene dondurucuya koyduklarımın hepsinin içi çürümeye başlamış ya
ne kadar tuz koydun?benim geçen sene dondurucuya koyduklarımın hepsinin içi çürümeye başlamış ya
Hiç tuz koymadım, direk kabuğu ile koymustumne kadar tuz koydun?
hayır öyle durmaz.Hiç tuz koymadım, direk kabuğu ile koymustum
Notebook’u üniversitede roman inceleme dersinde okumuştuk, ben kitabı bitiremeyip filmini izlemiştim sınava girmeden orda adamın köpeğinin ismini sormuştu hoca clementine miydi neydi yanlış hatırlamıyorsamRose da bir şekilde Jack’i yanına alabilirdi. Adam buz gibi suda kaldı çok üzüldüm
Bir de The Notebook izledim şimdi. Bu da bir aşk filmiydi.
Bende hep kabuğuyla koyarım hiçbişey olmaz acaba ilk aldığında da içi geçmiş olabilir miHiç tuz koymadım, direk kabuğu ile koymustum
Ben bu filmi yeni izledim ama adamın köpeği var mı ki? Ben hiç görmedim. Varsa nasıl görmem yani dün izlediğim film unutmuş da olamam. Acaba sen karıştırıyor olabilir misin? Şaşkınım şu anNotebook’u üniversitede roman inceleme dersinde okumuştuk, ben kitabı bitiremeyip filmini izlemiştim sınava girmeden orda adamın köpeğinin ismini sormuştu hoca clementine miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam
Aşkı memnuda hangi sahnede notebook izliyorlarmış hadi onu farketmemiş olabilirim. Bazen açıp evde film izliyorlardı, matmazel falan da izliyordu ama ne izlediklerine dikkat etmemişimdir
Başınız sağolsun nurlar içinde yatsın.Günaydın bizde dün erken döndük anneannem vefat etti
Köpek detayı kitapta geçiyor olabilir evin verandasında duran bir köpek vardı sanki ya ya da tamamen başka bir romanla da karıştırıyor olabilirim bi kaç tane okumuştuk çünküBen bu filmi yeni izledim ama adamın köpeği var mı ki? Ben hiç görmedim. Varsa nasıl görmem yani dün izlediğim film unutmuş da olamam. Acaba sen karıştırıyor olabilir misin? Şaşkınım şu an
Aşkı memnuda hangi sahnede notebook izliyorlarmış hadi onu farketmemiş olabilirim. Bazen açıp evde film izliyorlardı, matmazel falan da izliyordu ama ne izlediklerine dikkat etmemişimdir
Bugün de Leon the professional izledim. Çok güzeldi.
Tamam o zaman rahatladım şimdiKöpek detayı kitapta geçiyor olabilir evin verandasında duran bir köpek vardı sanki ya ya da tamamen başka bir romanla da karıştırıyor olabilirim bi kaç tane okumuştuk çünkü
yok sağlamdı, çünkü ayıklayıp koymuştumBende hep kabuğuyla koyarım hiçbişey olmaz acaba ilk aldığında da içi geçmiş olabilir mi
Muhtemelen kitapta vardı hoca da kim okumuş kim filmi izlemiş anlamak için sormuşturTamam o zaman rahatladım şimdiçünkü filmde adamın köpeği yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?