Soğuk kahve içmiyorumMutfaktan çıkamadım daha. Son iki kapaklı dolabım ve iki çekmecem kaldı.
Çaydanlığın su yeşili sapını atıp lila sap aldım taktık yeni gibi oldu. Dışını içini patlattım ama istediğim gibi olmadı Sirke ve tuz ile dışını ovdum ama bayılmadım.
Bir de ne sorcam buzlu latte soğuk latte gibi şeyler için hangi bardaklardan kullanıyorsun?
Sıkıldığım büyük bardaklar var 500 ml falandır bir yanım ele gitsin diyor. Haa soğuk kahve vs yapmıyorum normalde Türk kahvesi çok severim de doğumdan sonra filan belki başlarım
Eee annen kV onlar da mı yapmaz?Yıllar önce haberlerde konserveden dolayı vefat eden aile haberi izlemiştim. Ve asla yapmadım ve yemedim.
Dondurucum kendi dolabima ait bölüm var ama 2 kapakli geniş tüm kış yetiyor.
Kahve makinesi istiyorsun ya kahve kolik diye düşündümSoğuk kahve içmiyorum
Uzun bardaklarimi yıllar önce eledim kurtuldum.
Ama geniş bardaklarim var içecek için iyi oluyor.
İçine sinmiyorsa değiştirirsinMia- bir de ne sorcam dün yağdanlıklara kapak alayım güzelleşsin dedim aldım eve geldim ibikli içinden akan sonra farkettim siyah plastik petrol kokuyor. Yağ her seferde onun içinden geçecek ne kadar sağlıklı olur. Düdüklü lastiğine bile sağlıklı olsun diye orjinaline dünya para vermiştim .
Annem yapar ama kendine yapar ben istemem bana genelde buzluk için yapar sarma mantı gibiEee annen kV onlar da mı yapmaz?
Ben geçen sene yapmadım kV ve ablam sağ olsun baya getirdi hala bir sürü var.
Ya mantar kapak gibi bir şey alıcam.İçine sinmiyorsa değiştirirsin
Porselen ve cam olanlar var ama şuna dikkat et yıkanabilmesi kolay olsun.
Geçen seneden tarhanam var bu sene rahatım.Annem yapar ama kendine yapar ben istemem bana genelde buzluk için yapar sarma mantı gibi
Tarhana yapacak.
Yemeklik şeyleri ben kendim yaparım
İçene kadar soğuyor zaten yarısı sıcak yarısı soğukKahve makinesi istiyorsun ya kahve kolik diye düşündümdemek hepsi sıcak kahve içindi
Evet en ufak detay bile keyif veriyorYa mantar kapak gibi bir şey alıcam.
Başka yere bakayım artık.
Banyo dolabının lambasının kanarları nemden aşınmış pas olmuş eşime onu değiştirtcem.
Eve gerçekten nasıl olsa taşınırım diye önemsemediğimi fark ettim.
Artık ufak ufak göze çarpan minik detayları bile değişe değişe yol kat edicem.
Wc de sifon musluğunu filan tamir ettirdim.
Wcdeki sabunluk bozuldu oraya sabunluk alıcam.
Çekpasın sopasını eşim boya yaparken alâ bula yapmış ona sap aldım.
Yani baktığında çok çok basit şeyler ama hepsinde insanın ayrı düşünmesi emek vermesi yatıyor.
Sen diyorsun ya eve çok emek verdim.
Doğruymuş ben daha yolun başında bile değilim ama baya keyif almaya başladım.
Demek ki yıllar sonra alacağım keyif bambaşka olacak.
Aha oda iyiymişİçene kadar soğuyor zaten yarısı sıcak yarısı soğuk
Keyfime düşkünüm yaAha oda iyiymişben tenefüste tenefüs bitmeden içmeye alışık olduğumdan kaynar kaynar damağımı yaka yaka içerim iki gün sonra damağım soyulur
Ay okul iş valla hep hızlı yemeği çayı kahveyi öyle hemencecik bitiriveririm.
Bende yeni adetler edindimKeyfime düşkünüm ya
Uyurken bile yastığımı düzeltirim falan.
Suyumu koyarım eşim hayret içinde izler
Cifle yapıyorum.Mia- sen çaydanlığın dışını neyle parlatıyorsun?
KV bir yerden değişik bir şey alıyordu onla iyi parlıyordu Ankara'ya gidince alıyordum bayadır getirmiyorum da.
Rahatlık önemliBende yeni adetler edindimbir sarılma yastığı, bir bacak arası yastık yastıklarla yatıyorum bu ara
İki tane çay makinem bir tane markalı büyük çaydanlığım var hiç birinin tadı minik boy markasız çaydanlığın tadını vermiyorMerhaba hanımlar
Minimalizm kuşları
Arada yazdıklarınızı keyifle okuyorum.
Kısaca kendimden bahsedersem evli, iki çocuklu, çalışanım diyeyim.
Çaydanlığı ben neyle parlatıyorum diye sordum da kendimebenim çaydanlığım yok , sadece elektrikli çay makinem var.
"At, Kurtul, Ferahla" dan önce gereksizi satın almamak ilkem. Ama illaki çocuklu evde, hobileriniz de varsa iş çığrından çıkabiliyor. O zaman Dönüştür, Sahiplendir, Ferahla sistemi devreye giriyor.
Hepinize iyi günler,
Takipteyim efendim.
Merhaba hosgeldinizMerhaba hanımlar
Minimalizm kuşları
Arada yazdıklarınızı keyifle okuyorum.
Kısaca kendimden bahsedersem evli, iki çocuklu, çalışanım diyeyim.
Çaydanlığı ben neyle parlatıyorum diye sordum da kendimebenim çaydanlığım yok , sadece elektrikli çay makinem var.
"At, Kurtul, Ferahla" dan önce gereksizi satın almamak ilkem. Ama illaki çocuklu evde, hobileriniz de varsa iş çığrından çıkabiliyor. O zaman Dönüştür, Sahiplendir, Ferahla sistemi devreye giriyor.
Hepinize iyi günler,
Takipteyim efendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?